Počet zobrazení stránky

pátek 4. prosince 2009

Poturčenec horší Turka................aneb vytí šoulet -Věrky

Postup přípravy receptu:      ŠOULETU
Hrách propláchneme a namočíme ho asi na 4 hodiny do studené vody. V této vodě ho pak uvaříme doměkka a scedíme. Kroupy dokonale propláchneme, vsypeme do většího množství osolené vody a také je uvaříma doměkka. Kroupy občas promícháme, protože mají tendenci se přichycovat. Uvařené kroupy scedíme, zchladíme studenou vodou a necháme okapat.
Mezitím očistíme cibule a česnek. Česnek prolisujeme a cibule nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme olej a cibule na něm pomalu smažíme dozlatova.
Kroupy promícháme s hrachem, přidáme česnek, podle chuti směs osolíme, opepříme, přidáme majoránku a část smažené cibule.
Pekáček vymažeme máslem nebo tukem, rozetřeme do něj směs, zakapeme zbylým olejem s cibulkou a zapečeme v horké troubě. Přibližně 190 °C.
Do šouletu zapékáme maso nebo jej podáváme samotný se zeleninovým salátem.

Ono musí býti opravdu na palici a to i pro udajně akademicky vzdělaná figuru, chodíce spát či spíše ulehat s traumatem nevzhledné klimakteričky a všude vidíce  Nácky. Chodím dosti ntenzivně po ulicích a jiných místech veřejně přístupných a vídám přímo kvanta gojů, konzumentů, zpitomnělých modelů produkcí TV, kde téměř o arijský prvek člověk nenarazí,ale mám vcelku jednoduché řešení - mám je u prdele a občas, když mi některý zkříží cestu, tak mu ukážů prostředníček pro Kalouska a život jde dál................. 


Opět tato teta zavlažila svoje blogy blitíčkem, kde čeští neonacisté hrají ústřední roli. To první nechám bez komentáře, protože jsem to spíše považoval za něco konstantního u této mentální fešandy. To druhé ale trochu okomentuji, protože paní intelektuálka zase chce poučovat a kladu si otázku kde byla, když fakan jejího intima chodil po ulicích se zvednutou prackou , ..........................

On celý článek je koncipován jakoby nevinná hra slovíček intelektuálky, která s jistým nadhledem chce dát políček nevychované mládeži. To bychom ji ale nesměli znát a vědět, že když ji rupne v hlavě, tak slovník dlaždičů je se srovnání jejího vcelku nevinnou hrou.

To že D.Oistrach byl genius, to je obecně známo, je už méně známo, že byl i učitelem V.Hudečka. To že patří k vyvoleným, jak nám Věruš nastiňuje je vcelku nepostatné. Ono by se to dalo taky vysvětlit tak, že díky svoji vyvoleností byl geniem. Pamatuji ho sice jako dorůstající kluk, ale on nikdy se svým židovstvím Věruš problémy neměl a nikdy to nezdůrazňoval. On byl v první řadě geniální umělec. Punktum. U Schagala bych byl opatrnější - takových kreatur, které vedou pseudoumělecké plky na vernisážích s jeho dílem jsem viděl nejméně tucet !

Poznámka: Ceny v “dělnickém butiku” jsou skutečně kalkulované pro chudé dělníky:

1. Klíčenka původně stála 200 Kč, po úžasné vánoční slevě ji můžete pořídit bratru za pouhých 180 kaček. No nekupte to!
o001nic proti ironii-z mého pohledu u této propriety, terou má kterákoliv politická strana je pouze anomálií, že je DRAHÁ !
 

2. Vkusný půllitr s logem Dělnické strany pořídíte za směšných 200 korun. Již nikdy se nenapijete z jiné nádoby!

o0111U autorky uvedených zvratků se dá předpokládat, že z tohoto pulitru nebude chlastat. Ono více lze píti na několik hltů z lahve, ŽE ????????????



3. Nášivky vysoké estetické hodnoty a širokého použití pořídíte od 100 do 150 kaček. Našijete si to na čepici a hned budete mít pod čepicí o kolečko víc!

o009Ona by autorka této taky kritiky při svém vzdělání měla vědět, že estetika má společný slovní základ jako etika - tj slovo ETHOS. Od ní narážka na estetiku sedí, když etika absentuje a její ethos je tak akorát pro sodomity a ideové úchyly ! Co se týče koleček a vzdělání - její dva diplomy ve mne evokují odpově´d A.Švehly na adresu jí podobného kvičícího o dvou titulech - u nás v Hostivaři bylo tele, to sálo od dvou krav a stejně se z něj stal vůl............





4. Samolepky již máte za směšných 2,50 Kč. Třebas tuto velmi romatickou, na níž rozkošný šedý čokl vyje na písmenka v kolečku:


o006Ono i při dosti silných dioptrických brýlích nerozeznat vlka od psa, to znamená mít možná pěkně pod kulichem......

5. Potetovanou Lucinku dostanete také za 2,50. Je to velkolepá předvolební sleva ze 3 korun. Kde jinde dostanete slečnu tak levně? A to je v ceně i ta roztomilá šikovná opička.

o013Ono pro některé klimakteričky je opravdu trauma se srovnat s tím, že už nám není dvacet, mládí pryč a do důchodu daleko !jinak s těmi opičkami bych byl opatrný...........není opička jako OPICE !!!

 

Žádné komentáře:

Okomentovat