Počet zobrazení stránky

úterý 1. prosince 2009

Další pozdrav se SR


10minutiek prosim..

opat Palo zo Ziliny

Pablo Lay 01 prosinec v 20:50
Prepacte, tu je link pre lepsie "pochopenie".. :
http://www.facebook.com/pages/Chcem-aby-mal-Lubo-Hudo-celu-relaciu-na-STV2/174837533796?ref=mf
Dakujem za skoru odpoved, nech bude akehokolvek znenia.
S pozdravom Palo zo Ziliny.

 

 

Pablo Lay 01 prosinec v 20:44
Zdravim Vas, mohli by ste mi prosim velmi strucne vyjadrit svoj subjektivny pohlad na cinnost Luba Huda, ak budeme len prikro pripustat cieleny karierizmus, ci ine zaujmy zviditelnovania sa.
Ja jeho aktivity v uvadzani niektorych v dnesnej dobe nekorektnych faktov/nazorov povazujem za velmi pozitivne, ale zaujimal by ma vas nazor nanho/jeho cinnost pokial ste uz niekedy zaregistroval jeho aktivity..
Ja si vas vazim za vase nazory aj napriek tomu, ze na mna posobia velmi skeptickym a pesimistickym dojmom a niektore su protichodne s mojim orientovanim sa v politicko/historickych temach.
Rad citam vase prispevky a dokazem priznat, ze niektore ma posunuli trochu dalej.
Velmi pekne dakujem za vas cas.

Ostavam s pozdravom.
Palo zo Ziliny.
Jaroslav Kronus 01 prosinec v 15:22
Zdravím a děkuji za dotaz. Toho muže jsem zaregistroval při jeho expoze na téma, jak se dělají revoluce a kdo je financuje. Na toto téma bylo již napsáno mnoho knih. Bohužel ony jsou mimo stream a dělá se, že neexistují.
Já pohnutky toho muže neznám. Mohu Vám ale s jistotou sdělit, že on se neobjevil na veřejnch mediíích na SR náhodu.
Jak jsou u Vás rozvrstveny mocenské bloky, to víte lépe, než já. Fico a spol. v zásadě potřebovali svým odpůrcům prostřednctvím tohoto muže sdělit, že vědi o koho jde a co sledují.
Zvlášní kapitolu u Vás tvoří tzv,světobčané - já jím říkám kvičící žlutá internacionála. Oni pracují soustavně. Víte, když doc. Fico pozval je ajim podobné na oslavu výročí předání moci do budovy SND a ten chlív mu odpoví slovy- že je to totéž, jako kdyby slovenští fašisté- rozuměj ludáci oslavovali SNP- , tak jim to vrátila koalice jinak.Jo mladý muži to je politika a tam se nezná bratra.
nakonec přečtěte si něco od Macchivaliho a převe´dte na dnešní dobu.....nic nového pod sluncem !
Odpovědět:

Žádné komentáře:

Okomentovat