Počet zobrazení stránky

sobota 5. prosince 2009

Zelený mejdan...............

Odkaz - hlavní ­ stránka Strany zelenýchKateřina Jacques-Pajerová (GRU?) - poslankyně za Stranu zelených a její sestra Monika Pajerová (GRU?), pokoušející se před několika lety o vstup do českého parlamentu se svojí stranou Naděje, pochází z dnes už zámožné a dobře situované ultrakomunistické pražské rodiny, která patřila za komunistické diktatury k elitě komunistické diplomacie. Přesto je o Kateřině Jacques-Pajerové dostatečně známo, že má za sebou řadu deliktů násilné povahy a nemalou zkušenost s návykovými látkami. V polovině 90. let obývala se skupinou squatterů prázdný činžovní dům na Praze 7, poblíž Strossmayerova náměstí. Narušovali zde veřejný pořádek, vyvolávali pouliční rvačky a napadali kolemjdoucí. Scénář i trestně-právní závěr těchto incidentů byl zpravidla stejný. Jakmile bylo zahájeno vyšetřování a trestní stíhání, objevil se rodinný právník, povolaný rodiči nezdárné dcerušky, a kontroval obviňováním těch, kdo byli obětí přepadeni. Soudce přitom nevynikal žádnou zvláštní nestranností a v jeho snažení mu nepokrytě pomáhal. Neoficiální ale obvykle dobře informované zdroje uvádějí, že v pozadí těchto právně-soudních intrik stál Jiří Dienstbier (GRU?), politik, v éře presidenta Václava Havla (GRU?) bývalý ministr zahraničních věcí ve vládě Mariana Čalfy (KGB?) a rodinný přítel. Přepadení, zbití a často i oloupení občané měli najednou vysvětlovat, proč se dopustili násilí na bezbranné dívce... Skutečnost, že minimálně čtyři osoby musely po útoku Kateřiny Jacques (GRU?) a jejích kumpánů vyhledat lékařské ošetření, že "naše" Káťa osobně ztloukla násadou od lopaty muže, jenž se pokoušel chránit svou těhotnou manželku, to vše připadalo panu soudruhu soudci jaksi nedůležité, bezvýznamné a irelevantní... Všichni napadení se jako mávnutím kouzelného proutku ocitli v roli podezřelých! O ryzím charakteru paní Kateřiny Jacques (GRU?) svědčí i to, že po celou dobu její squatterské "kariéry" se jí o nezletilého syna starali její rodiče. Ona sama totiž jevila větší zájem o drogy, výtržnosti a pouliční rvačky, než o roli milující matky. Orgán péče o dítě se v tomto Kriminálním státě přesto neodvážil zasáhnout, i když se tato skutečnost vícekrát objevila i v průběhu soudního projednávání... Ostatně, pan Jiří Dienstbier (GRU?), otec oficiální milenky Martina Bursíka (GRU?), údajně na žádost rodičů nakonec pomohl Kateřině Jacques (GRU?) k zasloužené politické kariéře v nejvyšší české politice, kde nám jako parlamentní poslankyně za Stranu zelených bude moci lépe prezentovat, jak si představuje u občanů a daňových poplatníků slušnost, úctu k rodině, poctivosti v práci i v podnikání a hlavně mezilidské vztahy a respekt k zákonům, přijatých parlamentem... 

toto kdysi zveřejnil web Pravého bloku................


policista Tomáš Čermák vs. Kateřina Jacques (Strana Zelených)
osoby:

Tomáš Čermák - policista tělem i duší, obět politického procesu

Kateřina Jacques - profesionální demonstrantka, v současnosti členka parlamentu ČR.


Kateřina Jacques - profesionální demonstrantka

www.lidovky.cz

OTÁZKA (Jazzy)
Rád bych se zeptal, jak se jako poslankyně parlamentu České republiky díváte na své předchozí aktivity, jako byla např. vaše aktivní, fotograficky zdokumentovaná, účast na demonstraci proti MMF v roce 2000, kde jste spolu s agresivními výtržníky z organizace Ya Basta fyzicky útočila proti příslušníkům Policie České republiky ?


ODPOVĚĎ ( 25.05.2007 10:38 )
Ke svým „předchozím aktivitám“ se bez uzardění hlásím. Za svůj život jsem se zúčastnila celé řady demonstrací. Dopad a smysl aktivit Mezinárodního měnového fondu je v celé řadě ohledů velmi problematický a myslím si, že demonstrace, které na tyto nedostatky upozorní, mohou mít zcela jednoznačný přínos. Pochybuji však, vážený příslušníku, že najdete jedinou fotografii, na níž „spolu s agresivními výtržníky“ fyzicky útočím proti příslušníkům Policie České republiky. Nic takového jsem nikdy nedělala. Máte příliš bujnou fantazii.


www.feminismus.cz

Zastupitelka hlavního města Prahy Markéta Reedová ze SNK ED se do vás na stránkách novin necitlivě pustila kvůli tomu, že jste proti neonacistům demonstrovala právě i s dětmi. Vy sama jste se nechala slyšet, že vám to mnohem jadrnějším jazykem vyčítaly i některé anonymy... Čím to podle vás je?

....Mnozí si navíc myslí, že je skvělé vzít v neděli děti do Mc Donaldu, na Matějskou pouť nebo do hypermarketu. Naopak není přijímáno s pochopením, když někdo s dětmi podniká intelektuálně náročnější aktivity nebo je konfrontuje s realitou, která není vždy růžová, byť jim ji lze prezentovat přijatelným způsobem.


Internet vyplavil fotku Jacques v sevření radikálů

Vybráno z podkladů k případu

Znalecký posudek z oboru zdravotnictví. Předmět znaleckého posudku: Kateřina Jacques byl vypracován za pouhé 4 dny! (včetně svátků) Což je možná rekord v ČR.

Na str.11 se ve výpovědi svědkyně uvádí:

Holka (myšleno K.Jacques) řvala, ať jí pustěj, křičela - nedotýkejte se mne apod., křičela, že nic neudělala, tak proč ji zbil. Policista se jí snažil uklidnit slovy, říkal ji ať se uklidní, že se jí nic nestalo, policista byl na ní slušný v podstatě komunikovala pouze s jedním policistou, který ji přivedl na oddělení. Ostatní poliisté do rozhovoru nezasahovali. Dále chci uvést, že policista by se jí nedotýkal, kdyby ona sama stála na místě a nehýbala se, on jí chtěl pouze omezit v pohybu po místnosti. Policista se dotýkal ženy tak, že jí chytal za paže. Nebil jí, ani jí nijak nenapadal.
...
Během doby, kdy telefonovala z mobilu jí nějaký policista říkal, že nesmí telefonovat z mobilu, ale ono toho neuposlechla. V tuto dobu jsem já byla odváděna policistou do patra k výslechu. Po výslechu jsem byla propuštěna z oddělení a neuvědomuji si, zda jsem při odchodu tuto ženu ještě viděla. Dále chci uvést, že jsem viděla, že při příchodu na oddělení si tato žena sama dřela pouty, které měla na tváři levou tvář...

Další svědek uvádí:

Dále tento svědek uvedl, že malý syn paní K. Jacques v době kdy probíhal její odchod s obv. Čermákem, pobíhal po tramvajovém pásu s bubínkem v ruce a křičel: "Vy čúráci, co jí to děláte!"

Znalecký posudek z oboru kriminalistika, odvětví sebeobrana. Předmět znaleckého posudku: Tomáš Čermák str.3 , str.4.

1. K posuzovanému služebnímu zákroku došlo v rámci demonstrace Československé anarchistické federace (ČSAF) a neofašistické organizace Národní odpor. Členové Strany zelených vedení pí. Kateřinou Jacques, se demonstrace zúčastnili jako samostatný subjekt (organizovaná skupina, transparent, trička) bez toho, že by jejich demonstrace byla povolena.
2. Demonstrace Strany zelených proběhla na pozadí intenzivní volební kampaně a je možné předpokládat, že hlavním cílem bylo upoutání pozornosti a získání potencionálních voličů. Incident byl velmi bohatě medializován, politizován a významně přispěl ke splnění tohoto cíle.
3. Pokud by paní Jacques respektovala zákonnou výzvu, nebyl by důvod k provedení služebního zákroku. Pokud by nekladla v průběhu zákroku pasivní a aktivní odpor, byly by pravděpodobně její zdravotní následky zanedbatelné.
4. V případě, že paní Jacques se výzvou policisty nesouhlasila, měla povinnost se jí podřídit a následně mohla využít řady legálních prostředků k nápravě např. stížnost, či podání trestního oznámení.


ÚŘEDNÍ ZÁZNAM o podaném vysvětlení - Kateřina Jacques str. 5 , str. 6

Já jsem telefonovala s dětmi a s panem Karáskem a s panem Bursíkem, kterým jsem stručně vylíčila co se mi stalo.
... a než to stačili dopsat, tak tam dorazil pan Penc a paní Šabatová..

K věci bych ještě chtěla uvést, že jsem lékaři ve FN Karlovo nám. říkala, že mne bolí v rozkroku, ale ten lékař mi řekl, že tam nic nevidí a tudíž to ani nepopsal. Nicméně lékařská, která mi dnes vystavovala PN...
Jméno mé ošetřujíci lékařky je MUDr. Sedláčková se sídlem Úřad vlády ČR.


obrázek, a´t si udělá každý sám....................


Města dusí "neviditelný" prach z automobilů, 

nebo Behn-Condit své šílené vize o zrušení civilisace a bojují proti výrobě energie, proti dopravě a přepravě, proti mezinárodnímu obchodu.. Stejně jako Pol-Pot chtějí.......-tento lumen a "hrdina " barikád horkého léta rokz 1968 v Paříži dnes vede klub zelených v EP. Jaksi se v jeho c.v. pozapomnělo, že si liboval v rozkrocích mladých dívek a když francouzské úřady začly vyšetřování, tak vzal draka do Německa, kde se etabloval a udělal KARIERU..........................

Joschka Fischer přiznal vinu na záplavě ilegálních imigrantů

další Zelený vykuk -rá házíval Molotovovy koktejly........

-
Německý ministr zahraničí Joseph Fischer v pondělí při veřejném slyšení před německým parlamentním výborem připustil svoji odpovědnost za to, že do Německa se díky velmi uvolněným vízovým pravidlům dostaly desítky či stovky tisíc ilegálních přistěhovalců, dle tvrzení opozice z velké části příslušníků zločineckých organizací.
Opoziční obvinění vyvracel Fischer slovy, že opozice aféru nafoukla, aby přispěla k jeho politickému pádu. A dodal: „Vy jste ale mohli bít na poplach, že nám hoří střecha nad hlavou. To jste neudělali.“ Na přímou otázku, zdali nebyl na zhoršující se situaci různými lidmi vícekrát upozorněn, však nejistě odpověděl: „Na nic takového si nemohu vzpomenout.“
Bývalý protisystémový levicový aktivista a pouliční násilník, nyní ministr zahraničí Spolkové republiky Německo za stranu Zelených sice připustil, že problém existence ilegálních imigrantů existuje, a přiznal svoji odpovědnost. To ale již nic nezmění na tom, že tito lidé v Německu jsou, podílejí se na kriminalitě, zhoršují situaci na trhu práce a snaží se v zemi udržet natrvalo, nejlépe prostřednictvím početí dítěte. 

Co říci o té partičce v ČR ? Ona se původně etablovala jako seskupení politických romantických chaotů vedených jistým Patočkou. Spin doctory politické mapy vycítili velkou příležitost tohoto subjektu coby trojského koně kruhů bývalého zeměpána na ovlivňování politiky v ČR. Přichází Bursík, kterého provázejí občasné milostné skandály a spor se svým bratrancem o restituovaný majetek. Jeho drzost jde tak daleko, že po pravomocném rozsudku české justice se nechá slyšet, že by se měla změnit restituční legislativa.

Do toho přichází sehraný cirkus biomasy na Paláčáku a vchod do Parlamentu při image bojovnice proti "nacismu" a policejní zvůli je otevřen. Jaksi ale tato zelená partička podcenila vliv rezidentury Lihového domu a to zejména  dua Zubobovi a Kuchtová .Vzniká jakási revoluční platforma, trucpodnik DSZ a celá cirkus vyeskaluje při svržení Topolánkovy vlády. Zelení při volbách do EP shoří jako papír.................. 

Svolebním profackování se stahují do politického ústraní. Zubovová končí kdesi v propadlišti Lihového domu, Kuchtová jako vcelku obstojný politický matador vyčkává s obličejem ukřivděné a nic neslibující .
Bursík nejdříve vyhlašuje odchod z politiky, biomasa odchází na mateřskou dovolenou. Za několik týdnů opět Bursík hlásí návrat do politiky a prozatimní předseda Liška jeví " na venek" obrovskou radost. Jenom slepý by si nevšiml, že Liška je převodovým mechanismem Bursíka a má sloužit ke zlepšení image Zelených.

Včera a dnes proběhl sjezd. On vlastně pouze potvrdil klid zbraní před další latentní vzpourou. Opravdu mi zůstává rozum stát na d skutečností, že exot, kterého seberou policajti při pokusu obsadit neobydlený dům kandiduje na předseda a získá asi 25 % hlasů. Půvabná byla jeho výmluva, že tam byl jako novinář. Nějak zapomněl ale sdělit, proč neměl viditelné označení Press a koho vlastně "zastupoval"...............

.Sjezd Zelených jasně ukázal, že pro další politiku jsou neupotřebitelní. Budou dále pěstovaní coby činná záloha a bude jenom záležet na jejich schopnostech, zda si volebními výsledky vydělají alespoň na samofinancování a v případě potřeby budou opět vrženi na scénu. Expoze Zubova na sjezdu bych bral jako projev hlouposti jeho samého, klika mladého Stropnického ukázala latentní sílu vlivu ČSSD v tomto politickém cirkusu !

Žádné komentáře:

Okomentovat