Počet zobrazení stránky

pátek 5. února 2010

facebook..............

Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Do diskuse na blogu vstoupil jistý Vašíček. Tento jinak vcelku dosti neúpěšný provozovatel severu politikon.cz rád moralizuje.......!
To je od moji osoby pan vašíček - Ono být provozovatelem jednoho ne zcela úšpěšného serveru a vrcholovým politikem sice není totéž,ale vrcholový politik dle Macchiavelio musí i počítat s... tím, že bude třeba i zatřelen..........,dle macchiaveliho aby bylo jasno !
Co se týče jeho fan cluvu -pan docent je ekonom, já Vám to tedy řeknu v ekonomických kategoriích.
On je majitelem firmy / to jest jak říkáte blogu/. Vy jste coby člen fan clubu něco jako uklizečka ve firmě a já coby dotazatel ten, kdo se přišel do firmy na něco optat.
Nechce -li majitel firmy se se mnou bavit, má například svoji sekretářku či ochranku,aby mi to sdělila. Uklizečka sice může skřehotat co chce, ale je placena za uklid a to, že si nikdo například nezlomí nohu. To je pro soukromé firmy dnes velice nebezpečné.
Ono platí, že v politice není špatných otázek, je jenom špatných odpovědí. Já zatím kromě mírně přihlouplých vtipů na druhé jich moc neslyšel....., ani těch špatných ! Přeji hezký den příteli všech, kteří jsou u korýt....., chci říci u moci!
Lidé jako vy se při prosazení vlastního ega nevzdají téměř ničeho, kromě vlastního života.
Při jakési plagiaci diskuse s Vámi a podobnými se mi vždy vybaví licoměrníci, kteří takrádi adorují TGM a dokonce přidají historku, že český etik Guth-Jarkovský u jeho dvora dělat etikáře. Zapomenou ovšem dodat, že tento ceremoniář raděj iopustil kamarilu tatíčka, když zjistil s kým má tu čest a koho má vlastně učit zdvořilosti........
To se vůbec nebavím o prvním náčelníkovi vojenské kancelářeTGN gen. Husákovi, který coby starodružiník viděl umírat na bojištích ww 1 tisíce llidí včetně stovek svých krajanů a po několika letech vidíc na vlastní oči, s kým má tu čest raději odešel........., umírá zapomenut !
Zobrazit více

Jaroslav Kronus

solo pro Martina Čiháka - mladý muži včera jste svoji laickou badatelskou činností ukázal svůj velký ...pozorovací talent.
Jednak jste velice správně ohodnotil infantilní úroveň diskuse na webu Republikáni a potom jste dotazem zda administrativní pozastavení činnosti SPR-RSČ signalizuje konec této. Ano, přesně TAK. Její převlečení do názvu Republikáni formou získávání 1000 podpisů pro zaregistrování 3 měsíce před volbami a přiznání, že audit nebyl odevzdán schválně signalizuje následující- bu´d na něj není a nebo je potřeba administrativní likvidací strany něco skrýt.
Kauce budou činit cca 250 tisíc a ty sehnat nemusí býti problém. Bohužel postrádá to smysl, protože k překročení 1,5% při volební účasit cca 60% je třeba získat asi 65 tisíc hlasů a to je za současné situace ve společnosti a faktickém myšlenkovém i organizačním vyčerpání republikánů čirou iluzí...........
Zobrazit více

Před 48 minutami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus

Petr Cibulka říká, nevěřte politikům věřte sami sobě. Tento pošetilec zapomněl na jednu drobnost -My... sice věříme věříme sami sobě způsobem hraničícím se ztrátou soudnosti,ale přitom jsme ve svoji jisté perverzi schopni jim dělat stafáž, která je srovnatelná s davy při oslavách 1.máje v éře dr. Husáka ............
Zobrazit více

Před 56 minutami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus

Vrátil jsem se z nákupu. Koupil jsem si oranžovou šálu, oranžového kulicha a boty. Ušetřím měsíčně c...ca 100,-kč za poplatky u lékaře, stal jsem se členem fan-clubu středočeského samoderžavika Drata -ano, je to ten, co nazval současnou ministrni zdravotnictví zdravotní sestrou a sám si falšoval svůj výkaz pro atestace.
Do večera ještě popřemýšlím o tom, co udělat, abych vlezl do zadku budoucímu vítězi voleb a až doopravdy vyhraje ,tak zjistim, že jsem pro něj stejný gesindl, jako všichni -které údajně nemá ideologicky rád a přitom se s nimi bez uzardění sejde v Itálii na jachtě spolu s toliko v současné době dehonestovaným ředitelem ČEZu..........
Zobrazit více

přibližně před hodinou · · · Sdíle

Žádné komentáře:

Okomentovat