Počet zobrazení stránky

pátek 5. února 2010

facebook..............

Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus glosa č.3 - občas si kladu otázku, zda vidí " dále" gynekolog či hvězdář ???? Při sledování světa kolem sebe jsem došel k názoru, že "gynekologů" je všude plno a "hvězdářů" nikde !!
Musím po přijetí tohoto faktu konstatovat, že přijímám Chándlerovu tezi, že čím více poznávám lidi, tím více mám raději svého psa !
P.S. Své...ho psa přímo miluji a snad nemusím deduktivní metodou rozvijet další.......

Zobrazit více
Před 4 minutami · · · Sdílet

 

Jaroslav Kronus glosa 2 - až přestanete zakládat FB skupiny typu odvolat ředitele ČEZu a ostatní a začnete trochu používat rozum bude i příjemně potěšen. Ono myslet bolí. Dokonce i filozofie budhismu je taložena na poznání trpného údělu a její zakladatel ji stvořil poté, co poznajíce že se svět skládá i z žebráků, starých lidí a mrtvý...ch , tak opustil "dochodnoje mjesto" a šel cestou hledání k pravdě tj. philo-sofie .
Jediným postihem je skutečnost, že šéf NTZ ČEZu byl jak kvičí streim byl údajně postaven mimo službu. Mimo službu můžete pouze postavit osobu, která je ve služebním poměru. On coby zaměstnanec státní firmy ve smyslu ZP může být pouze přeražen dočasně na jinou práci či pověřen jinou prací. Až řediteli ČEZu jeho právníci objasní, že Zákon o zbraních a střelivu jasně upravuje veřejné nošení zbraně přesně tak, jak ji měl dotyčný, tak tím vše zhasne. Ona akorát nesmí býti ostře nabita ! Prosté že ?
Ale s tím si nelamte hlavu, v televizi běží seriál, napsal to Blesk či novinky.cz a dokonce to tzv. řeší BOBO ! hezký den !

Zobrazit více


Před 33 minutami ·

 

 

Jaroslav Kronus glosa - vše již bylo napsáno, vše již bylo vysloveno. Bystří pochopili, hlupáky nechme osudu. kdo půjde jakým směrem, není moji starostí.
V dobách společensky těžkých a vyhrocených se většinou zloba obrací proti poslům špatných zpráv, nikdy proti protagnostům zla samotného.
Ono to jednak odpovídá lidskému naturelu a jedn...ak ti v mnoha případech i dav je část zla jako takového ! Přeji hezký večer !

Zobrazit více


Před 51 minutami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
děkuji..........
Před 41 minutami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat