Počet zobrazení stránky

sobota 24. července 2010

Vasil Bilak, por .Dub a naše Věrka - mim/trio lidské hlouposti

pec.jpg

Komplex Českého Honzy, aneb kam se hrabe oidipák
23.07. 22:42

“Mámo, obrať mě!” volá v jedné pohádce líný synek z pece.

Zda má Věrka více za ušima či pod -kulichem já opravdu nevím, ale mám 100% jistotu, že se ráda trefuje do všeho - co bych nazval mentálně českého!
To že stav české populace není dobrý - On je v mnoha aspektech přímo zoufalý, to ví snad každý, kdo žije v ČR, stojí tzv. nohama na zemi a není postižen slepotou, hluchotou či nějakou formou vyvolenosti ve smyslu -Nic než národ !
Zde jsou kořeny mnoha nepochopení či dokonce vzájemné nevraživosti mezi mnou a mnoha českými národovci či dokonce nacionalisty !!!

To že shora uváděná skutečnost může býti dobrou premisou pro nenávistnéa štvavé útoky těch elementů, eskrementů či individuí, které se psychologicky nikdy nesrovnají s tím, že není tzv. po jejich a začnou téměř nenávidět vše české je vcelku logické z pohledu procesů lidské psyché ! Ona nakonec frustrace je jednou ze třech nejzávažnějších či spíše nejnáročnějších životních situací a snaha tuto racionalizovat v mnoha případech formou ideologizace - to není nic nového pod sluncem !!

Jenom mne překvapuje, že mnoho národních odrodilců se tulí k bývalému zeměpánu a jeho ikoně zvané dalajláma a přitom nemá ani šajnu, že tento muž razí tezi - že je třeba pracovat s takovým vzorkem obyvatel , který je k mání a tomu dodat z jeho strany / dalajlámy/ to nejlepší, co v něm je !!!
On je opravdu velký rozdíl mezi evropskou sebestředností halenou do té či oné formy altruismu a při několikátém střetu s realitou zcepenět a začít kopat kolem sebea mentalitou východní, kteá i přes nepřízeň okolí, stavu a dějů kolem nich formou zapření sebe sama slouží té entitě , k níž protagonisté patří !!
Oni by tito kavárenští flákači a povaleči možná také mohli něco sestodovat nejenom z odkazu ,ale i forem práce Gándího a možná by jim i ledacos docvaklo !!!! 

Ona je v tomto kontextu velká analogie mezi uvedenými a alkoholiky, kteří nesutále racionalizují - východisko je jediné /
Nikoliv chlast, ale vy alkoholici jste problém - bez ohledu na děje kosmologického řádu jdoucího kolem Vás samotných !!!! 

Žádné komentáře:

Okomentovat