Počet zobrazení stránky

pondělí 12. července 2010

zaslání

Ing. Jan Fischer, CSc. Jan Fischer během „Diskusního večera v Maislovce“ v květnu 2010.


Od: vrana2077@seznam.cz
Předmět: zaslání
Datum: 12.7. 2010, 17:26 - dnes v 17:26
 

Dobrý den,

dnešního dne ve zprávách jsem zaslechl, že vláda ČR pod vedením ing. jana Fischera definitivně předala noty nové vládě vzešlé z voleb.

Přiznám se, že jsem tak trochu z nedůvěrou zpočátku sledoval sestavení uřednické vlády po pádu vlády vedené jistým Mírou Tupohlávkem, která sama již připomínala spíše padlou děvu než vládu jinak roztomilého Kocourkova ve středu Evropy.


Je nutno a to zcela objektivně konstatovat, že její více jak roční působení hodnotím osobně velice kladně a nesetkal jsem se osobně s nikým, kdo by ji apriori odsuzoval.

Řeknu zcela otevřeně, že mne pil krev apoštol páně Havla Kocáb a v jistém smyslu i ministrně spravedlnosti dr. Kovářová.

Vyjadřovat se k osobě výše uvedeného muže by znamenalo se dopustit nacti- utrhání a co se týče paní Kovářové - co člověk může čekat od nymfomanky a člověka schopného udělat pro karieru cokoliv. Nakonec tanečky kolem její osoby protlačit ji na NS ČR a zajistit trafiku v podobě VOP o mnohém vypovídá. To co rozehrála se svoji hrou připravit téměř likvidaci otců v otázce alimentů pouze prohloubí příkop ve válce o děti, kde bohužel otcové tahají za kratší část provazu atd.
Co ale lze čekat od společnosti, která zavrhla tradice a řídí se vášní a dá do rukou pravomoc lidem s kalhotkami místo mozku !
Jako člověk , který v boji o syna přišel málem o rozum a zdraví věřím, že na každou sv.ni se vaří voda a to nic nemění na velice kladném vnímání vlády vedené ing. Fischerem. Slyšel jsme i uznání od lidí ve společnosti etablovaným mnohem výše než moje maličkost a to je samo o sobě zárukou objektivnosti.
Otázku páně Kocába vnímám jako nutnost vyhovět lidsko-právní mafi v ČR a jsem rád, že pan expředseda vlády nepodlehl "tlaku " jistého anarchistického hajzlíka, který se pokoušel skrze osobu jeho syna znehodnotit práci cizinické police v boji proti imigraci obecně !

Jaroslav Kronus - Kolín



Žádné komentáře:

Okomentovat