Počet zobrazení stránky

pondělí 12. července 2010

zaslání ČRo

Předmět: zaslání
Datum: 12.7. 2010, 19:31 - dnes v 19:31
 

Dobrý den,

jmenuji se Jaroslav Kronus a bydlím v Kolíně. Jako jedinec se držíce mimo všechny atributy lidského blbnutí na kvadrát a s cynickým šklebem ztopořeným prostředníčkem ala Tupohlávek sleduji pouze sebevraždění se českého konzumního stáda na silnicích, utápějícího se v rybnících či Chorvatsku a v chlastu jsem se pouze omezil na kvalitní literaturu, vyhledávání alternativních zdrojů informací coby obrany proti mediokracii a kakofonii.
Televizi nesleduji, rozhlas pouze poslouchám ten veřejno právní a to to pouze ČRo 2 a občas Country rádio hrající jak klasické americké country , tak K. Kryla či pana Nohavicu !

Je to asi týden, kdy jeden z publicistických exkrementů opruzujích na ČT i ČRO jistá N.Fridri-
chová - dle mých informací absolventatka jakého si institutu lidsko-právního kejklíření kdesi v UK.
Ona přinesla dosti afektovanou reportáž s jistou politickou mrtvolou zvanou Biomasa, která udělala dobře, že odešla na mateřskou a už neblbne v politice !!!!!!

Tento článek znáte ? On přesně popisuje charakteristiku těch, kterým iobčas veřejno-právní medium dělá reklamu !!!! Ta označení GRU apod pouze berte jako cibulkovinu, která ale sama nic nemění na duchu článku samotném !

Kdo je poslankyně
Strany zelených
Kateřina Jacques(GRU?)

Kateřina Jacques-Pajerová (GRU?) - poslankyně za Stranu zelených a její sestra Monika Pajerová (GRU?), pokoušející se před několika lety o vstup do českého parlamentu se svojí stranou Naděje, pochází z dnes už zámožné a dobře situované ultrakomunistické pražské rodiny, která patřila za komunistické diktatury k elitě komunistické diplomacie. Přesto je o Kateřině Jacques-Pajerové dostatečně známo, že má za sebou řadu deliktů násilné povahy a nemalou zkušenost s návykovými látkami.

V polovině 90. let obývala se skupinou squatterů prázdný činžovní dům na Praze 7, poblíž Strossmayerova náměstí. Narušovali zde veřejný pořádek, vyvolávali pouliční rvačky a napadali kolemjdoucí. Scénář i trestně-právní závěr těchto incidentů byl zpravidla stejný.

Jakmile bylo zahájeno vyšetřování a trestní stíhání, objevil se rodinný právník, povolaný rodiči nezdárné dcerušky, a kontroval obviňováním těch, kdo byli obětí přepadeni. Soudce přitom nevynikal žádnou zvláštní nestranností a v jeho snažení mu nepokrytě pomáhal.

Neoficiální ale obvykle dobře informované zdroje uvádějí, že v pozadí těchto právně-soudních intrik stál Jiří Dienstbier (GRU?), politik, v éře presidenta Václava Havla (GRU?) bývalý ministr zahraničních věcí ve vládě Mariana Čalfy (KGB?) a rodinný přítel.

Přepadení, zbití a často i oloupení občané měli najednou vysvětlovat, proč se dopustili násilí na bezbranné dívce...

Skutečnost, že minimálně čtyři osoby musely po útoku Kateřiny Jacques (GRU?) a jejích kumpánů vyhledat lékařské ošetření, že "naše" Káťa osobně ztloukla násadou od lopaty muže, jenž se pokoušel chránit svou těhotnou manželku, to vše připadalo panu soudruhu soudci jaksi nedůležité, bezvýznamné a irelevantní... Všichni napadení se jako mávnutím kouzelného proutku ocitli v roli podezřelých!

O ryzím charakteru paní Kateřiny Jacques (GRU?) svědčí i to, že po celou dobu její squatterské "kariéry" se jí o nezletilého syna starali její rodiče. Ona sama totiž jevila větší zájem o drogy, výtržnosti a pouliční rvačky, než o roli milující matky.

Orgán péče o dítě se v tomto Kriminálním státě přesto neodvážil zasáhnout, i když se tato skutečnost vícekrát objevila i v průběhu soudního projednávání...

Ostatně, pan Jiří Dienstbier (GRU?), otec oficiální milenky Martina Bursíka (GRU?), údajně na žádost rodičů nakonec pomohl Kateřině Jacques (GRU?) k zasloužené politické kariéře v nejvyšší české politice, kde nám jako parlamentní poslankyně za Stranu zelených bude moci lépe prezentovat, jak si představuje u občanů a daňových poplatníků slušnost, úctu k rodině, poctivosti v práci i v podnikání a hlavně mezilidské vztahy a respekt k zákonům, přijatých parlamentem...

Pokračování pak najdeme v následujících dokumentech:

ZPŮSOB ZALOŽENÍ, INFILTRACE A OVLÁDNUTÍ STRANY ZELENÝCH! ZELENÍ DODNES V RUKOU VLÁDNOUCÍ (POST) KOMUNISTICKÉ KRIMINÁLNÍ FÍZLOKRACIE!




na začátek
Vaše emaily zabírají 0,08 MB z Vaší 10 MB schránky. Zapnout neomezenou schránku.
Obsazeno 0%
Copyright © 1996 - 2010 Seznam.cz, a.s. - Nápověda a kontakt - R

Žádné komentáře:

Okomentovat