Počet zobrazení stránky

sobota 24. července 2010

kresba.jpg

Lež má krásné nohy

24.07. 00:23

Moderátor: Dobrý den, vážení televizní diváci.
více »

Toto je další výron paní Věrky. která se včera ocitla v menší palbě těch, kteří zase postřehli, že má anti-české nutkání! Nebudu se tajit a nakonec jsem to zveřejnil, že jsem to trochu poš´touchl na Hrad a věci se daly do pohybu !
Věrka sice už přímo nešoufkuje(jak se kdysi nechala slyšet(, ale jsem názoru, že je potřeba ji "šlapat" na paty ! 
Má ráda jistou dynamiku a proč ji nedopřát totéž ??!!

Ona to její mírně sarkastické dílko není zas tak nevinné, jak na první pohled vypadá. Jelikož ji ale byly dány jisté mantinely a všichni čekáme na to, až zase šlápne do hovínka, aby jsme ji ho nechali"vychutnat "- tak je mnohem obezřetnější ..........
On samotný děj je vcelku plytkým hraním si hraní se slovíčky, v jehož pozadí se skrývá mnohé. Odkaz díla M.Dolejšího mne naučil býti obezřetný k oficielním interpretacím a můj psychický handicap mne naučil, že mnoho z lidského konání, jednání a chování má tzv.pozadí a ono samotné je zase popředím toho v pozadí !!!

Ono i slepý by při delším stýkání a potýkání se s naší Věruš postřehl, že žije ve světě -My poslední spravedliví a Oni /námi označení / hříšníci či dokonce devianti všech forem. Ono nebude náhoda, že ryze z psychologického hlediska se Věruš a její team ocitá na stejné lodi jako Ti, kteří ji leží soustavně v žaludku. Ono to má vcelku jednoduché vysvětlení - počátky hledejme již v počátcích helenistické filozofie a to zejména ve vztahu Platon versus Aristoteles !   
To že Věrka je v postavení manichejců 21.století - o tom jsem již psal. Ona ovšem nikdy nepřijme fakt, že kromě jistého hodnotového žebříčku, který se u jedince opírá kromě jiného o konstrukt zvaný IDEE též každý jedinec má nějaký osobnostní profil, který je ryze psychologického charakteru a je nadefinován genetickou vábavou a sociálním prostředím, ve kterém jedinec se pohybuje či spíše žije ! 

Osobně bych ji doporučoval spíš začít kultivovat platformu , jíž je předsedkyní tj. Ligu proti antisemitismu, protože když člověk se podívá na jej webové stránky a veme v potaz, jaké kredibilní osoby byla vtaženy do tohoto jinak Bohu-libého projektu, tak by zaplakal !!
Ono je jenom škoda, že nelze vyhlásti KONKURZ na tuto dnes obskurtní společnost tvořenou jí, něco jejích dětí a tuším 3 přitakávači z jejího soukromého blogu.
Tak trochu mi její činnsot připomíná aktivismus mnoha lži-humanistů - Ti chtějí českou společnost řídit a poučovat, káat morálku a přitom si ani nejsou schopni udělat pořádek ve svoji manželské posteli !!!!!!!!!!!
   

Žádné komentáře:

Okomentovat