Počet zobrazení stránky

pondělí 26. července 2010

taškařice


pro mého fans pana jana pivoje - SOLO !

Příspěvekod Fini » pát čer 04, 2010 10:43 am
Zdravím lidi dobré vůle. Velice často vídíám bezdomovce u Libeňského nádraží . Od kuropění "snídají" krabicové víno a jiné deriváty ohnivé vody !

Kladu si otázku, zda bezdomovci mají občas PRACOVNÍ PORADU ???!!!!!!

Hrabeli Vám / z vegetu/- vstupte do ODS, chcete-li býti IN a COOL -dejte se do služeb knížecí party / TOP 09/, konjukturalistů a devotních přicmrdávačů v uniformě lokaje bylo v ČR vždy dost, jste-li permanentních frustrátem -vítejte v Lihovém domě / ČSSD/, začne-li Vám tlouci srdce při poslechu písně -Kupředu levá,dejt...e nám chleba - , Vojta Falmer Filip Vás uvítá s plnou náručí na oslavě 1.máje, máte-li ale po 6-8 kousku ve všem jasno a rád ukazujete, jak vysoko skáče Váš pes- vrchní instalater Vá uvítá rád na KL DS-SS v komunálních volbách.
Věříte-li blondýnám leckdy s visáží eskort-holek, budťe Veřejní a zbytek dle vkusu !!
Hodně štěstí - ke korytu nekratší cestou !!!!

Jedna mne pozvala na rande - přišel jsem z květinou a poté co ji převzala ji po mne hodila a těch slov .............
Já zapomněl sundat stuhu - Spi sladce, když jsem tu květinu šluknul na krhově !
Zase malér ! Já z nich nevyjdu ...........

U Okresního osudu Praha východ mi leží skoro 6 týdnů rozsudek čekající na potvrze...ní pravomocnosti rozsudku . Chtěl jsem napsat stížnost pro průtahy, s tím že bych doporučil panu soudci, že když občas usne na hrudi svoji spolupracovnce ,aby mu tato jednou po vzbuzení připomněl mnou kritizovaný restík !

Konzultoval jsem to s advokátem a tem mi řekl, že to radě ivyřídí, aby zase nemusel intervenovat, až budu na CPZ !!!!!!!!!
Bystrý to pán a hlavně zkušený ! Je to JuDr, ale nikoliv z Plzně ! Honzíku díky !

V Kolíně je krásně, kdo má být OBĚŠEN, ten se neutopí a věřte, že zde Labe má také grády !
Fini
Příspěvky: 96
Registrován: sob bře 20, 2010 1:51 pm


Re: pro mého fans pana jana pivoje - SOLO !

Příspěvekod Fini » pát čer 04, 2010 11:21 am
Je to asi rok, kdy streaim byl plný "dramatikova" ODCHÁZENÍ . Noviny, televize i rádia krmila i ta kzpitomnělou veřejnost dalším "geniálním" dílkem bývalého zeměpána.
Nakonec proč ne - kdo si hraje, nezlobí a svět je rád klamán !
Pak vše nějak utichlo a věci šly vlastním životem. Včera jsem zaslechl na jakési stanici veřejné služby, že ...opět toto vele-dílo opět "sklízí" úspěch a další bla,bla........
Nevím nakolik má autor díla smysl pro humor či je to jenom "drama"již zakomponované do názvu, já jenom studiem ději vím, že jsou tací- kteří neodcházejí ,ale pouze ODEJDOU jednou a to až rozhodnutím Prozřetelnosti a nohama NAPŘED !
Pak jim ale stavíme památníky, mausolea a děláme další podobné vylomeniny, které jsou téměř identické s heslem - Lenin neumírá, ten je VĚČNÝ !!!
Jediné in natura odcházení jsem zažil v podobě jistého J.Rumla a dnes dosti smutné epizody zvané Miloš Zeman !!! punktum !
Fini
Příspěvky: 96
Registrován: sob bře 20, 2010 1:51 pm


Re: pro mého fans pana jana pivoje - SOLO !

Příspěvekod Fini » pát čer 04, 2010 12:32 pm
Devotních novinářských prostitutů a slouhů z řad tzv. politologů nikdy není dost.

Íčko Langer si poopravil heslo jednotek SS a dal si ho jako svoje pracovní a osobní logo. Zase už běží propaganda výše uvedených, jako by se chystal stát AH z mrtvých.

Já těm hňupům odpovím bonmotem Miloše Zemana starým asi cca 15 let. Kdy...ž tentkrát nějaký vypatlaný redaktůrek v dresu svazáka v hnědé košili střiženého tržním konsomolcem začal něco skřehotat o škodlivosti regulací a komunistech- MZ se podíval malinko zpratra a řekl- víte, to že komunisté mají ve znaku třešně, ještě neznamená, že přestanu jíst bublaninu !
Dle Vaší logiky, že až si dají do znaku fotku Lolobrigidy, tak se nestanu IMPOTENTNÍM !!!
Fini
Příspěvky: 96
Registrován: sob bře 20, 2010 1:51 pm


Re: pro mého fans pana jana pivoje - SOLO !

Příspěvekod jan.pivoj@seznam.cz » pát čer 04, 2010 2:29 pm
Děkuji!:-)
jan.pivoj@seznam.cz
Příspěvky: 37
Registrován: čtv lis 12, 2009 4:39 pm


Re: pro mého fans pana jana pivoje - SOLO !

Příspěvekod Fini » sob čer 05, 2010 12:23 am
Nejnásilnější zločinci a psychopati v nejtvrdším švýcarském vězení v
Pfäffikonu si musejí zvykat na novou barvu svých cel. Zdi i nábytek v
nich jsou totiž vymalovány jasně růžovou barvou.


...A v ČR si bratrstvo duhových slipů nechá dělat Růžžžžžžžžžžžovoččččký vláček z peněz ČD, kde to jenom Vřřřřře a když to Dušek řekne nahlas, tak i BUBLÁAAAAAA!!!!!

Holt jiný kraj - jiný mrav !
Fini
Příspěvky: 96
Registrován: sob bře 20, 2010 1:51 pm
  • Soukromá zpráva
  •  
  •  
  • Ženy v politice: Brzy to tu bude plné k***v

    Příspěvekod Knap Josef » ned črc 25, 2010 12:44 am
    Zjemňující a blahodárný vliv přítomnosti žen v naší politice se již začíná projevovati. Momentálně se první dáma opozice nechala slyšet, že političky konkurenčních stran si své stranické posty vy*****y.
    Když se minulý týden v Blesku dvě módní děvčata, jejichž jména mi bohužel vypadla, dohadovala o to, která z nich je větší k***a, chápal jsem to jako specifickou zábavu a komunikaci hereček, zpěvaček, modelek, moderátorek a vůbec takových těch, co o nich v Blesku píšou.

    Nyní se díky ČSSD a její první dámě podobná noblesa přesouvá i do politiky. Paní Paroubková sice o paní Klasnové, Kočí nebo Němcové neřekla natvrdo, že by je považovala za k***y, ale jednoznačně konstatovala, že si své posty v******y. V*****t si něco je, jak známo, obvyklou strategií k***v, takže se dá říci, že paní Paroubková své politické sokyně počastovala stejným výrokem, jako pár dní předem jedna moderátorka druhou. Zároveň je třeba zdůraznit, že Paroubková si - jak všichni vědí - svoji současnou veřejnou známost nevysouložila, protože si přece Jyrku brala z čisté lásky k jeho sexymozku.

    Jsem opravdu rád, že ženy přinesly do naší politiky tolik potřebnou slušnost, uměřenost a vzájemný respekt. Jen tak dál - a pro příští kola vzájemného hodnocení bych dámám doporučil ještě výrazy s***ě, k***a a p**a. Tyto termíny na naší politické scéně dosud nejsou v úplnosti přítomny a na ženy čeká nelehký úkol zavést je do české politické kultury.

    PhDr. Jiří X. Doležal

    Z http://www.reflex.cz/clanek/politika/37936/zeny-v-politice-brzy-to-tu-bude-plne-k-v.html pro Vás slušné občany přinesl

    Váš Ing. Josef Knap

    P.S. Keď krava funí, tak i zurí...
    Knap Josef
     
    Příspěvky: 212
    Registrován: čtv říj 08, 2009 9:58 am

    Re: Ženy v politice: Brzy to tu bude plné k***v

    Příspěvekod Fini » ned črc 25, 2010 7:42 pm
    Já sice nejsem ani PhDr, ni kuřák marjánky a už vůbec komentátorem Bakalova týdeníku. Toto jsem vyhotovil na svém blogu před 2 dny ............ Pampersky z Keců veřejných a tanga z Liháku Nedávno zesnulý bard české pop-music zpíval -blondýnky , ty já mám tak RÁD ! Já za určitých podmínek také, ale musí býti ZTICHA a ty-co o nich budu psát Rád prostě nemám ! Zelený Raul si v komiksové podobě štouchl do jedné. Ta ve svoji sebestřednosti dala žalobu , krajský i nevyšší soudy ji vyhodily i se žalobou. Ona ve svoji zhrzené pýše si štouchla do politické konkurence , ta ji vcelku vtipně poslala k čertu a autor ZR to okomentoval an bloc ! Je to možná jenom tím, že je okurková sezona či možná jenom proto, že uvedeným jebe z VEGETU. Ta první když není středem pozornosti bulváru či jiného mediálního prujmu a její mužíček osnovuje pomstu ,tak zřejmě hledá jiný způsob uspokojení ......... Ty druhé, které zase včera byly ničím a dnes chtějí býti vším mají pocit, že před jejich příchodem svět byl notně ochuzen o jejich intelektuální moudra a fyzickou krásu ! Nevím, nakolik jsou chemickými blond, ale jedna dle zlých jazyků je i hormonálně upraveným-blonďákem . Další má "problémy" s úrovní stravování v parlamentní jídelně a vykřikuje, že bude chodit do nějaké hoch -restaurace. Další z tria blond Keců veřejných zase blábolí, že kvalita a úroveň stravování v parlamentu je tak na úrovni roku 1975 a přitom slepice v té době si hrála v uhláku na horníka !!! Nejhumornější na celém quasi -příběhu je fakt, že všechyn zúčastněné strany si vmetají do svých vyšlechtěných ksichtíků,kdo že je vlastně větší kurv.čkou -čo to tárám. chci říci kdo rafinovaněji využil svých vnadů a to specielně klína a rozkroku !!!!!!!! Býti živa moje bábi /by řekla - dievčice zlaté - jedna za osmnáct, druhá bez dvou za dvacet ! Já k tomu jenom dodám, že chod světa se vždy točil kolem vaginy a peněz a že kdyby vagina měla řemen, tak otočí zeměkoulí. To že eufemismem říkáme, za vším hledej ženu je jenom díky kultivovanosti členů episkopátu Francie !! Ony dotyčné zřejmě zapomněli, že prostituce je kromě války stará jako lidstvo samo a ono se za posledních 5 tisíc let nezměnilo ! Babyloňané, Egayťané, lidé Staré i Nové smlouvy - stačí jenom občas v něčem z jejich kulturního fondu zalistovat !
    Fini
     
    Příspěvky: 96
    Registrován: sob bře 20, 2010 1:51 pm

    Re: Ženy v politice: Brzy to tu bude plné k***v

    Příspěvekod jan.pivoj@seznam.cz » pon črc 26, 2010 1:05 am
    Dovolte mi vám zatleskat:-)
     

Žádné komentáře:

Okomentovat