Počet zobrazení stránky

sobota 24. července 2010

zaslání

Předmět: zaslání
Datum: 24.7. 2010, 13:26 - dnes v 13:26
 

Servus pane řediteli,

používám pozdravu kriminálního rady Vacátka, kterého toliko geniálně ztvárnil herec a umělec vskutku národní pan Jaroslav Marvan.
Tak jsem zachytil na netu, že dnes lidé ve Vaší podřízenosti vemou šturmem ten šveinerai na komunikacíh našeho banán-státu.
Dovolím si jako přirozený skeptik vyslovit filozofovo - marnost nad marnost, vše je MARNOST. Sice někteří mírně neinformovaní novináři mluví o masových Kryštofech coby následování v odkazu křišťálového Standy na pátou kolo´tuka Grosse, ale věřte mi - s idskou blbostí roubenou na sebestřednost a nekázeň Vaši lidí nic neudělají, kdyby si nohy uběhaly !!!

Měl bych pro příště jeden námět ka zamyšlení -kromě dopraváka bude na silnici přítomen HROMOTLUK zvaný těžkooděnec. Ten v helmě a s brokovnicí na zádech nejdříve ukáže prištiženému neukázněnci něco fotek z DN, odkud to odvážejí
pohřebáci po kouskách a pak mu strčí leták, na kterém bude následující KRESBA - dvě zblbla sedící za volantem aut stojích vedle sebe ukazují na HŘBITOV v dáli a s tupým úsměvem skřehotají - KDO TAM BUDE DŘÍV ????!!!!!!!!!!

S pozdravem Policie opravdu není popelář společnosti, to je psychiatrie , kriminál a funebráci

Jaroslav Kronus - Kolín, kverulant, poťouchlík, lokální variace Švejka



Žádné komentáře:

Okomentovat