Počet zobrazení stránky

středa 28. července 2010

Jen konzumuj gojíme - co se v mládí naučíš, ve stáří jak když najdeš





aneb paní "profesorka " Ti to vysvětlí !!!!

Analýza 17. listopadu 1989 - Miroslav Dolejší

Masová společnost konzumentů Člověk tak nabývá svobody úděsnější než otroctví, vedoucí ke splynutí s něčím větším a mocnějším.
www.casodej.cz/analyza17.htm


Svoji poutnickou cestou životem zde na zemi občas vyrušen kanálním atakem blbů všech druhů a je jedno, zda mávají národním praporem či praporem jejich zaslíbené země u Mrtvého moře sleduji chování obyvatelstva české kotliny a aniž bych nějak brunátněl maje spíše poťouchlý škleb si jenom dělám obrázek, co že je to vlastně masový člověk 21.století !

Jednou neurotická matka se svým post-batolecím potomkem, kterému je in koupit uzeninu v párku a za pár let se střílet do hlavy, že potomek je otylý ! Pak jde další klon, kdy děvčátko tak cca 3 roky křečovitě drží kabeličku jako matka danou přes rameno a je přeci cool ! Jen houš´t a větší kapky - retardatizace v sociálně /psychologickém smyslu je nutná již od útlého dětství !

Pak přijdu do baru/herny, kde dělá vcelku nadaný mladík. Má před sebou 12 hodin noční a první co mne trefí do očí, že mu přivezou pizzu za 110,-Kč plus nějaké spropitné : Je přímo k uzoufání vidět, jak tato generace zpitomnělá reklamou hazarduje se svým zdravím a poddimenzovává nutno calorickou i nutriční stránku stravy a to navíc v nepřetržitém provozu !!!!

Při snaze uniknout hlomozu dění všedního dne si sednu na zahrádku na lodí - zde sedí partička ze zdejšího gymnásia a nechá si přinést
energetické bomby v podobě toho největšího "hnoje " z jakého si fast foodu ! Afektovaně gestikuluje, plká a tváří se dospěle a jejím hlavním zájmem je , kde se opít a kam "uniknou" před tím to "hnusným" světem !!!
Jedna z dotyčných dívenek dokonce vypráví, že rok chodila do jakého si penzionu si přivyděAlat za vcelku slušný peníz jako recepční a občasnáservíka, že se i něco naučila a pak ji vyhodili, že chtějí jenom lidi z hotelovky !

Děvenko, tože jsi moc krásy nepobral- bych ti nevyčítal. Já také nejsem Delon a hra genetiky je trochu jiným procesem, než hra na "lásku " s náctiletým kolegou ze třídy !!!!

Ale ono opravdu nejde podporovat FB skupiny - Kauland je jejich revír, jejich tempo je vražedné či Přemluv svoji bábu a podporovat atributy neoliberální ekonomiky a přitom chtít manýry welfare statetu !
Děvče, ale neuč se - život tě naučí !!! 
  
   

Žádné komentáře:

Okomentovat