Počet zobrazení stránky

středa 7. července 2010

zaslání

Předmět: zaslání
Datum: 7.7. 2010, 23:14 - dnes v 23:14
 

Dobrý den paní doktorko,

jmenuji se Kronus Jaroslav a bydlím v Kolíně. Dovoluji si Vám zaslat osobní stanovisko, které alokuji na svém blogu a FB.
Nejsem prosím ani členem,příznivcem či voličem VV. Vaši stranu vnímám silně rezervovaně a jsa si vědom, že v éře manipulativní demokracie, mentalitě české společnosti kterou vystihuje název masový člověk a znaje tak trochu determinanty mediokracie a kakofonie beru volební výsledky do Parlamentu ČR na vědomí a s notným odstupem bude sledovat vývoj věcí následujících !
Dovolil bych si Vám adresovat moje soukromé stanovisko na prezentaci Vaší osoby od doby vašeho zvolení coby mpřed. Poslanecké sněmovny ČR .
Bohužel jsem nezaznamenal kromě Vašeho dočasného stažení ze scény žádnou jinou diskontinuitu ve vztahu prezentace Vaší osoby před volbami - chcete-li občas až zavánějící devotním PR zprostituovaných masových medií !
Já ponechám stranou tzv. kalendář, smyslné úsměvy, Vaše vystupování na veřejnosti před volbami samotnými ! Ona politika je vlastně show a politik tak trochu komediant !
Ono ale je dobré v tom nejlepším skončit a začít kvalitativně provést změnu chování a osobní prezentace v době, kdy jste ve vedení dolní komory jednoho orgánu, který je jedním ze třech pilířů dělení moci v naší demokracii a Váš životní partner se stal členem vlády naší republiky.
Mám zejména na mysli osobní prezentaci na FB, kde dochází i k "vyznání" lásky mnoha muži . Vyznání lásky dávám do uvozovek a snad nemusím dále ani v náznaku pokračovat, co ve toliko polygamní společnosti a vcelku frívolní době to může časem implikovat !!!!
Ono se sice říká, že za vším hledej ženu -ale tato verze je pouze diplomatickým upravením původní teze jednoho francouzského mnicha, který ji formuloval mnohem ostřeji a teprve došlo ke zkultivování epeiskopátem Francie po zděšení, jakou hlubokou pravdu dotyčný mnich sice řekl,ale formuloval jazykem téměř lůzy !!!
Tím považuji předmět sdělení za dostatečný a bez jakých-koliv konotací přeji
mnoho zdaru a hezký den !

Kronus Jaroslav - Kolín/ člen Koruny české


Kronus Jaroslav

1 přiložený soubor
safe_image.php.jpg
safe_image.php.jpg - 2,48 kB
Zobrazit  |  Uložit

Žádné komentáře:

Okomentovat