Počet zobrazení stránky

neděle 25. července 2010

Pampersky z Keců veřejných a Tanga z Liháku

Pro všechny slušné i trochu neslušné. Tady prostě řádíme...
tři grácie



Nedávno zesnulý bard české pop-music zpíval - Blondýnky sladké, ty mám tak rád ......

Já za určitých podmínek také, ale musí býti ZTICHA a ty-co o nich budu psát Rád prostě nemám !

Zelený Raul si v komiksové podobě štouchl do jedné. Ta ve svoji sebestřednosti dala žalobu , krajský i nevyšší soud ji vyhodili i se žalobou. Ona ve svoji zhrzené pýše si štouchla do politické konkurence , ta ji vcelku vtipně poslala k čertu a autor ZR to  okomentoval an bloc ! 

Je to možná jenom tím, že je okurková sezona či možná jenom proto, že uvedeným jebe z VEGETU. Ta první když není středem pozornosti bulváru či jiného mediálního prujmu a její mužíček osnovuje pomstu ,tak zřejmě hledá jiný způsob uspokojení .........
Ty druhé, které zase včera byly ničím a dnes chtějí býti vším mají pocit, že před jejich příchodem svět byl notně ochuzen o jejich intelektuální moudra a fyzickou krásu !

Nevím, nakolik jsou chemickými blond, ale jedna dle zlých jazyků je i hormonálně upraveným-blonďákem . Další má "problémy" s úrovní stravování v parlamentní jídelně a vykřikuje, že bude chodit do nějaké hoch -restaurace. Další z tria blond Keců veřejných zase blábolí, že kvalita a úroveň stravování v parlamentu je tak na úrovni roku 1975 a přitom slepice v té době si hrála v uhláku na horníka !!!

Nejhumornější na celém quasi -příběhu je fakt, že všechyn zúčastněné strany si vmetají do svých vyšlechtěných ksichtíků,kdo že je vlastně větší kurv.čkou -čo to tárám. chci říci kdo rafinovaněji využil svých vnadů a to specielně klína a rozkroku !!!!!!!!

Býti živa moje bábi /by řekla - dievčice zlaté - jedna za osmnáct, druhá bez dvou za dvacet ! Já k tomu jenom dodám, že chod světa se vždy točil kolem vaginy a peněz a že kdyby vagina měla řemen, tak otočí zeměkoulí. To že eufemismem říkáme, za vším hledej ženu je jenom díky kultivovanosti členů episkopátu Francie !!

Ony dotyčné zřejmě zapomněli, že prostituce je kromě války stará jako lidstvo samo a ono se za posledních 5 tisíc let nezměnilo !

Babyloňané, Egayťané, lidé Staré i Nové smlouvy - stačí jenom občas v něčem z jejich kulturního fondu zalistovat ! 

Žádné komentáře:

Okomentovat