Počet zobrazení stránky

pondělí 12. července 2010

Zaslání předsedovi Institutu Sv. Josefa

Předmět: zaslání pro Mgr. Semína
Datum: 12.7. 2010, 18:08 - dnes v 18:08
 

Servus pane předsedo Institutu Sv. Josefa,

ačkoliv nemáte ve zvyku odpovídat na maily - považuji z mého pohledu Vám zase jedne po delší době zaslat. Co si pomyslíte je mi vcelku šumák a adresuji ho skrze e.mailu D.O.S.T, protože okrajově nazapomenu na některé jeho exponenty a proč jim to nenaservírovat přímo, by´t coby vedlejší motiv mého mailu Vaši osobě !

Vnímám Vás vcelku konzistentně a po pravdě řečeno i kladně. Něco znaje o vašich předcích rozumím Vašemu aktivistickému vystupování a lze zde najít analogii podobnou i tím klučíkem, který si hraje na tiskového mluvčího obskurtního spolku jménem PaS vedenou politickým bankrotářem, který s prominutím zkarikoval odkaz svého komunisty popraveného otce neskutečným a neomluvitelným způsobem.
Sleduji pravidleně Váš blog na HN a trochu se poťouchle směji, kolik kosmopolitních a přihřátých existencí si zde chladí svoji kůži z furstrace jich samotné.
Je asi nutno konstatovat po pravdě, že přiblížení vaší osoby současnému presidentu mělo také jistá pozitiva , bohužel nerozumím naprosto chladné až nečinné reakci kruhů Vám blízkých, když ten exkrement vyhrožoval upálením a lynčováním českých konzervativců. Ono jde asi opravdu o to, že šlo o vcelku solidně připravenou "provokaci, která možná měla spláchnout lidi jako Tydli-šmidli a jí podobné !
Bohužel karikace nacionálního aktivismu lidmi, kteří konečně dostali fleka -ačkoliv by byli nějakým přínosen -viz F.Červenka, aktivní to vůl horší třídního nepřítel dnes coby člen širšího vedení SSO, pro mne vcelku nejasná úloha pána Bhníka neustále kmitajícího mezi SSO a PaSem ............
Byli časy, kdy jsme velice razantně způsobem pro men vlastním vystoupil proti národně-sociálním exkrementům snažíce exkomunikovat integrální katolíky z tohoto prostředí. Dnes bohužel poučen, že charakterově jsou oni mnohdy horší než uvedení sice ničeho nelituji, ale také nemám jediný způsob s nimi míti soucit.
Osobní aktivita ve prospěch ing. Kretschmera, který se stal cílem útoku předsedy Zelených hlav a nakonec ponechán osudu vlastními lidmi při exkomunikaci z KL SSO mne přesvědčuje, že mezi integrálními katolíky a národními zdivočelými sociály typu Kopala či Skácela není zas tak velký !
Nebudu tajit , že zklamání vaším prostředím bylo poslední kapkou k opuštění tzv. nacionálního aktivismu !!!

Kronus Jaroslav - Kolín / člen KČ






na začátek
Vaše emaily zabírají 0,07 MB z Vaší 10 MB schránky. Zapnout neomezenou schránku.
Obsazeno 0%
Copyright © 1996 - 2010 Seznam.cz, a.s. - Nápověda a kontakt -

Žádné komentáře:

Okomentovat