Počet zobrazení stránky

úterý 13. července 2010

Facebook..............

Jaroslav Kronus Musím se zastat i DS-SS , ono padni komu PADNI !!!

www.delnicka-strana.cz
Dne 17. února 2010 rozpustil Nejvyšší správní soud českou Dělnickou stranu (DS) zdůvodu rasismu a vyvolávání nesnášenlivosti včetně sympatií ktotalitním režimům. Vedení Dělnické strany stímto verdiktem zásadně nesouhlasí a využije svého práva odvolání kÚstavnímu soudu. Naše názory a požadavky re...
Před 12 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Dnes jsem surfoval na webu DS_SS a mus... Zobrazit víceím se ji ač její nepřítel ZASTAT !

Ona pořádala sportovní den a dle tvrzení předsedy jejích mládežníků a předsedy DS_SS jim na nátlak establimentu původní majitel sportovního areálu vypověděl nájemní smlouvu den předem !
Až příště Vandas a jeho intimus Štěpánek budou zase kvičet, že už "mají " titul Bc., tak a´t si v rámci obecného vzdělání doplní i základy OZ a ono vypovězení den přede mse může majiteli objektu notně prodražit - kromě jiného !!!!!

Jenom si vzpomínám, že establisment kromě prof. Janoucha držel hubu, když kádr Strany zelených -advokát Korbel a tuším, že v té době i člen Úřadu vlády chtěl téměř vydírat tureckého podnikatele vláčeného českou justiční mafií a podnikateli téměř 16 v případě jeho možného zastupování jeho právnickou kanceláří.
Pna podnikatel ho vyhodil a v jeho bytě zůstala legitimace opravňují ke vstupu na Úřad vlády !

Fotky
Před 12 minutami · ·
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Dneska jsem šel kolem krámu, který prodává svatební obleky apod. Koukal jsem se na aranžink a vcelku ladil oku. Jako člověk skeptický a notně racionalistický a přemýšlivý jsem očima "pozřel" šaty pro nevěsty a přemýšlel .......
Všechny bílé a načechrané .....Bílá byla vždy symbolem nevinnosti a že by dnešní nevěsty byly... nevinné ???
Jedna dokonce nedávno byla protěžovaná streamem byla coby porno /star v USA a intimní přítelkyní milenky jistého pološíleného exhudebníka a lidsko-právního člena mafie !!!

Jsem názoru , že svatebníšaty by měly býti dělány v černé barvě -ono se stejně 50 % manželství rozpadá a pak ten cirkus je spíšk pláči než ke radosti : navíc by si je dotyčná mohla vzít i do rakve a ušetřila by !!!!

Zobrazit více

Žádné komentáře:

Okomentovat