Počet zobrazení stránky

pondělí 12. července 2010

zaslání členu předsednictva KČ


| Více
  • Tato strana je zaregistrovaná


    Má plný přístup ke svému profilu, jenž mu umožňuje editovat veškeré údaje, psát blog, vkládat fotky, plánovat akce ve svém kalendáři a mnoho dalšího.
  • 6. nejlépe hodnocená strana


    Tato strana se v současné době nachází mezi 10ti nejlépe hodnocenými stranami. Žebříček vychází z hlasování návštěvníků webu, kteří stranám mohou udělovat školní známky.

Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska) ("KČ")

Politická strana | Status: aktivní | Registrace: 28.11.1991


Od: vrana2077@seznam.cz
Předmět: zaslání
Datum: 12.7. 2010, 22:55 - dnes v 22:55
 

 Dobrý den. Rád bych věděl jak se Koruna Česká staví k Izraeli a jeho politice.

Dobrý den, k Vaší otázce asi tolik. Stát Izrael je dnes jediným demokratickým státem na tzv. Blízkém Východě. Z hlediska kulturního a hodnotového je pak logicky nejbližším spojencem Evropy. Některé jeho postupy mohou z evropského pohledu vypadat nesouladně s mezinárodněprávními standardy v oblasti lidských práv, popř. dalšími principy. Na tento problém je ovšem nutné pohlížet optikou státu, který je v podstatě v permanentním válečném stavu. Rovněž je na místě poznámka, že z hlediska ochrany základních lidských práv je na tom Izrael v porovnání s ostatními státy regionu ještě zdaleka nejlépe. Uzavírám, že Vztah KČ k tomuto státu je tak veskrze kladný. Za předsednictvo Petr Krátký


Dobrý den pane Krátký,

úřečetl jsem si v diskusi KČ Vaši odpověď na výše uvedený dotaz. Jako zapřísahlý antisionista mohu konstatovat, že Vámi uvedená logika připomíná brekot muže, který si vybral za ženu blondýnku jenom dle toho, že měla míry 90-60-90 a všichi byli z ní štajf.
Po několika letech, když zjistil, že jeho dítě je tzv.kukačí a chtěl po rozvodu přestat platiti alimenty, tak mu soud řekl, že dle právních norem je popření otcovství promlčeno a že v zájem dítěte je nad zájem práv jeho coby ne-otce . Punktum !

S pozdravem Bůh - vlast - rodina

Kronus Jaroslav - člen KČ Kolín

Žádné komentáře:

Okomentovat