Počet zobrazení stránky

středa 21. července 2010

Živá voda - To platí jenom v pohádkách !!!!!!

 
 
 
Jaroslav Kronus Kolikrát ještě budu muset plivnout do tváře a být dehonestován ????
Před 2 hodinami · ·

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Zde se na FB objevila skupina SPR-RSČ. Jejími tvůrci jsou mladí nadšenci...
Mám jenom obavu mládenci, že Váš amaterský entusiasmus je k ničemu i proto, že dokud fýrer SPR-RSČ bude nahrávat infantilní videa a být demagogický jako v polovině let devadesátých minulého stolení, tak se totho moc nezmění..
Před 2 hodinami · ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Onou uplynulo opravdu téměř 14 let poté, kdy byli rep vypuzeni z parlamentu, strana je myšlenkově i finančně švorc, všichni kteří něco uměli jsou fuč a ten team dr. Sládka tvořený knihkupci, automechniky a jedním studentem politologie toho moc zatím nevymyslel...
Ona nekomunikace pomocí netu, dvakrát absence ve volbách, neschopnost sehnat 200 tisíc za více jak 2 roky po obnovení činnosti, nesěkení k jakému trestu byl odsouzen samotný vůdčík, neplnění slibů , otřesné webové stránky atd - to je jenom namátkou ukázka toho, že i přes velice trefný komenty a notné analytické myšlení je skupinka zvaná SPR-RSČ hrobem a samotný předseda politickou mrtvolou......
Před 2 hodinami · ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ono kecat a dělat si z lidí srandu jde, ale nemohu na tom založit premisu politické strany , která chce do parlamentu. Ony devadesátá léta minulého století jsou opravdu nenávratně fuč !
Ale to je i problém Svobodných a ono to vypadá že i Suverenity. zde akorát jsou velice velké peníze, ale ona BOBo je zřejmě chce na politické podnikání a nikoliv politku jako službu veřejnosti !
Před 2 hodinami · ·

Žádné komentáře:

Okomentovat