Počet zobrazení stránky

čtvrtek 8. července 2010

Ž a l u j i ..............




Ale vráťme sa opäť do súčasnosti. Ako by ste charakterizovali súčasný morálny stav občianskej spoločnosti?

Dolejší: - Česi už nemajú vôľu byť národom. To, čo ostalo, je morálne a intelektuálne zdecimovaná skupina ľudí. Národ je taký, aké sú jeho matky. Matky však potrebujú mužov, ktorí by ich chránili a dali budúcnosť potomkom. My však už nemáme mužov, ktorí by boli schopní povstať za záchranu svojich rodín a svojej krajiny. Byť či nebyť darebákom alebo zradcom sa stalo ľuďom iba spôsobom myslenia, ktoré určuje istota, že nebyť sluhom či darebákom znamená nemať úspech. A pre prevažnú väčšinu je úspech natoľko žiaduci, že stojí nad morálkou i kritikou. Žiadny zločin nikdy nespáchali, kým nebol ako zločin zverejnený, a preto ich už nič nenúti k zápasu s vlastným svedomím. Tí najlepší sa s najväčším znechutením a odporom odvracajú od celej občianskej verejnosti a nemožno s nimi v politike počítať. Ich pravda je v tom, že národu nemožno pomôcť, ak si každý jednotlivec nechce pomôcť sám. Je však ešte stále možné, že všetko významné alebo veľké sa uskutočňuje pomaly, nepozorovateľným rastom. Ak budeme vo svojom marazme klesať až na hranicu vlastného sebazničenia, potom hádam sa ešte nájdu muži, ktorí sa vzbúria. Z vlastnej skúsenosti viem, že až keď sa človek stane bezmocným a žobrákom, môže sa mu vrátiť prvotná ľudská sloboda v hodnotení vecí života.

Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus stádu gojímů chovající se na principu masového člověka je zbytečné cokoliv vysvětlovat, nakazovat či jinak se namáhat............, stádo je určeno k porážce a v ČR k tomu ani nikoho nepotřebuje - ono se pozabijí samo formou utopených při dovolených v Chorvatsku, mrtvými při autonehodách či utopením sebe sama.
Zbytek dok...ončí hedonismus a poživačnost , konzum a hloupost notné části české společnosti !

Zobrazit více


Před 5 hodinami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Alarmující nárůst: Tlustých dětí teď v Česku přibývá raketovým tempem
Počet obézních školáků se za posledních patnáct let zdvojnásobil. Cestou k nápravě je změnit životní styl rodičů.
reklama
Matka a dítě
Související... Zobrazit více
Obézní muži jsou vystaveni vyššímu riziku zranění při dopravní nehodě
Závislost na drogách a obezita jsou založeny na stejných mechanismech
Anketa
Ve fast foodech se stravuji:
Několik dní v týdnu
3%
Zhruba jednou týdně
7%
Zhruba jednou měsíčně
17%
Vůbec nebo jen zcela výjimečně.
73%
další anketyHlasovalo 150 čtenářů
Tagy
děti, obezita, zdraví

O přestávce běží k automatu pro sušenky, cestou ze školy se stáví pro párek v rohlíku nebo hranolky a odpoledne tráví u počítače nebo před televizí. Známý scénář všedního dne mnohých českých dětí se ani po letech kritiky příliš nemění.

Nárůst obezity je přitom podle odborníků přímo alarmující. Zatímco v roce 1996 trpělo nadváhou nebo přejídáním se přibližně deset tisíc dětí, tak v uplynulém roce jich bylo už sedmadvacet tisíc, uvádí ve své zprávě Ústav zdravotnických informací a statistiky.

Situace v Česku však není nijak ojedinělá. Čísla, která byla zjištěna ze zpráv dětských a dorostových ordinací, jen potvrzují celosvětový trend.
Zákaz fast foodů v okolí škol?
Před 5 hodinami · ·
Jaroslav Kronus



Osobní dopis o výsledku parlamentních voleb 2010
Moji drazí spoluobčané, straníci i příznivci,

dnes hodnotit tyto parlamentní volby by bylo předčasné, mám tím na mysli nějakou obšírnou analýzu. A jsem si jist, že všechny analýzy, závěry, komentáře ať již samotných "politiků", tak prodejných novinářů budou stejně zbytečné a naprosto nesmyslné. To, co se stalo, by totiž šlo vysvětlit, jenom pokud bychom připustili, že nejsme národ a nejsme ani inteligentní jedinci. Museli bychom připustit, že to, co žije v české kotlině je pouhá množina opilců, idiotů a ještě něco mnohem a mnohem horšího. A ještě k tomu negramotných individuí, kteří volební programy recykláž vůbec nečetli. Já sám jsem ty programy nečetl, ale ti, kdo se odvážili, prohlásili, že jsou ty recyklované strany na jedno použití buď sebevrazi anebo si dělají legraci, jsou tam totiž věci, které by těžko strávilo devadesát procent normální populace v normálním národě. Takovéto požadavky vyloženě volají po generální stávce, se kterou by  muselo souhlasit opět devadesát procent populace.

Staletí útlaku a posledních sedmdesát let pod terorem dvou rozdílně nazvaných a přesto na stejném principu založených totalit udělalo své. Zlomilo páteře, odstranilo duši a s ní i mozek, prostě stvořilo tupá zvířata, která lze nahnat kterýmkoliv směrem a neozve se ani to nesouhlasné zabučení.

Jak jinak si vysvětlit to, že voliči v České republice si nejsou schopni zapamatovat ani ta nejjednodušší fakta déle než půl hodiny, nejsou schopni samostatně myslet. Nejsou zvyklí používat vlastní mozek, protože to příliš bolí a řídící centrum jejich základních biologických funkcí je televizní obrazovka. Koho vidí v televizi mezi prášky na praní, prášky na zácpu a hygienickými vložkami, toho si zapamatují. A koho vidí každý den na obrazovce, to je důvěryhodná osoba, kterou pověří svým zastupováním.

Proto se například také postupně stali poslanci:

ředitel televize, který měl vlastní pořad (a vůbec nevadilo, že každého občana, včetně nemluvňat okradl o 12 000,- Kč),

redaktorka jakéhosi debatního pořadu, na jehož jméno si už stejně nikdo nevzpomene (a která nedělala nic jiného než, že četla předem napsaný scénář),

redaktor jakéhosi pořadu, který prý všechno viděl na vlastní oči (ačkoliv sám byl zloděj a podvodník, který dokonce lhal i před soudem, ač předtím prohlásil, že bude mluvit jenom pravdu),

jakýsi recyklovaný politik, který vystřídal již několik stran (a přitom jako náměstek ministra obrany byl namočen do každého skandálu a korupce byla jeho druhé jméno),

degenerovaný potomek nějakých loupeživých banditů (ač české občanství získal zřejmě podvodem, česky neumí, spí i ve stoje a jeho časová a prostorová orientace je na úrovni pokročilé senility).

V takovém výčtu domácích kuriozit by se dalo dlouho debatovat, zvláště když si můžete všude přečíst, jak mnoho se změnilo složení parlamentu. Nezměnilo se téměř vůbec.

Jsou zde ovšem i daleko dlouhodobější a širší trendy. Při těchto volbách se potvrdilo, že skutečnými vládci v naší zemi a těmi, kdo určují vítěze voleb a složení parlament nejsou voliči - občané České republiky, ale skupinka bohatých a vlivných lidí vedená jakýmsi židovským bohatcem, která se pravidelně schází v hotelu Bildeberg. Tam rozhodnou, kdo bude vítězem i poraženým. Protože jim není za těžko, rozhodnout o vítězi prezidentských voleb v USA, zmáknout Českou republiku mohli levou zadní.
Ti si pozvali toho bývalého knížete (používání šlechtických titulů je v naší zemi zakázáno od roku 1919) a usnesli se, že on vyhraje parlamentní volby 2010. Proto také ta obrovská mediální kampaň poskytnutá zadarmo, protože největší majitelé médií jsou také členy té bildebergské skupiny. Tím je také vysvětleno vše. Další komentáře najdete na dvou DVD "Tajná společenství".

Bylo tedy nanejvýš trapné, že někteří občané České republiky oslavovali vítězství svých stran, ačkoliv v těchto stranách byli dva týdny i s cestou, a déle ani být nemohli, protože déle ani tyto strany neexistovaly. Zarážející je i moje osobní zkušenost s těmito oslavami. Nejsem levičák, vlakem jsem nejel již hodně dlouho a na nádraží se dostanu jednou za deset let. Náhoda tomu však chtěla, že jsem na nádraží v sobotu večer byl. Slavila tam skupinka lidí, vyložené "socky", a ti oslavovali vítězství výše zmíněných a prohru sociální demokracie. Totálně vymytí televizí slavili netušíc, že jim brzy bude do pláče díky sociálnímu programu vítězů. A rodit budou v České republice již jenom Vietnamci a Cikáni. Obojí si na ten přepych nakradou, původní populace vymře, nic jiného po snížení mateřské, porodného a dalších nelze očekávat. Smutné bylo i to, že si slavící socky vůbec neuvědomily, že sice budou sníženy všechny sociální dávky, avšak politické strany si za volby vyplatí téměř dvě miliardy korun. Šetřit na sobě rozhodně nebudou, šetřit se bude jenom na těch chudých idi.... Také trochu humoru, byť také šibeničního. V české kotlině se objevila bájná obluda, o které se již dlouho myslelo, že skončila v příběhu o Perseovi. Ano, dovtípili jste se - Kraken. Má svoji hlubokou sluj na Vysočině. Občas se vynoří, neznámo na čí žádost, Zeus to ale určitě není. Zničí svého nástupce v čele sociální demokracie a opět zmizí. Opět jste správně uhádli, je to Milouš Zeman. Ten již zničil všechny svoje nástupce ve vedení strany a stejný osud jistě potká i současného plešatého.

Pochopitelné je skutečně jen to, že slavili poslanci opilí vidinou slastného a velmi dobře placeného nicnedělání.

Ostatní byli jen za hlupáky a nezbytné křoví. Dojde už to konečně, alespoň části lidí?

Ale z těch výšin i k našim malým českým rozměrům. Trapné bylo i chování psychopatů, dřívějších členů naší strany. Média jim poskytla dokonce takové alibi, že ani nepřipomínala jejich temnou republikánskou minulost. Nemluvila ani o jejich vyloženě kriminálních činech, jako je defraudace a zlodějny. Ani to jim však nebylo nic platné a i kdyby se u esesovali, stejně nedostali ani korunu, i když to byla jediná věc, o kterou jim šlo.
Tristní je výsledek voleb, stejně jako pohled z okna na temnou oblohu, ze které již mnoho dní padá smutný a chladný déšť.

Již dosti poezie, vraťme se do reality.

Nejsem jasnovidec, ale v této situaci není obtížné předpovědět budoucnost:
  1. Vláda sestavena bude. Nezáleží na tom, že v ní budou dělat ministry jenom vyděrači a neználci s kvalifikací křivopřísežníků a teploušů. Situace bude tak napjatá, že bude ODS muset obětovat místo předsedy vlády, když ne hned, tak napodruhé určitě.
  2. Vzápětí bude mít ODS hodně práce, aby se z ní nestala marginální strana. Bude muset odvolat požadavek na poslance, aby přispěli na volební kampaň. Kdyby nebyli hloupí, tak by se zeptali mně, jak to dopadne, když předseda strany požaduje po poslancích, aby se vzdali sebemenší části svého nehorázného příjmu.
  3. Recykláti na jedno použití ale budou mít také mnoho práce, jak udržet tlupu pohromadě. Jestliže lákali na svoji kandidátku, jenom příslibem peněz, budou muset platit. Z vlastního to ale nebude. Proto velmi rychle opustí svoje předvolební sliby o snižování státní byrokracie a budou cpát svoje straníky na ministerstva a úřady, až se budou hory zelenat.
  4. Předčasné volby nebudou, protože recyklátům na jedno použití je jasné, že se napodruhé již do parlamentu nedostanou a zmizí stejně jako ódisté, fóristé i zelení, přestože podporovaní Hradem a kdejakou "morální autoritou".
  5. Pokud bude přímá volba prezidenta, bude prezidentem zvolen Karel díky televizí totálně zblblému davu. Pokud bude zachována volba parlamentem, bude zvolen také Karel a to díky úplatkům pro recykláty na jedno použití, anebo bude zvolen ten, koho si vyberou Bildebergští, na svém nejbližším zasedání. Sledujte bedlivě, kdo bude pozván, abyste mohli již v předstihu gratulovat.
  6. Davy ožebračených lidí budou celkem spokojené, protože za prvé dostanou prostřednictvím televize zábavu (která je stejně jenom pro blbce, kteří ji stejně chtějí - vyjádření bývalého ředitele nejpopulárnější televize). Zajímavé je, že televize bude nejen dostupná, ale hlavně povinná, včetně povinných hodin zírání na ni. Jak jinak zabezpečit totální ovládnutí blbců. Za druhé, jejich základní výživu budou zabezpečovat povozy v knížecích barvách, ze kterých budou do bláta házet plesnivé bochníky lokajové ve stejných barvách. Bláto zamaskuje plíseň a lumpenproletariát bude spokojen.
  7. Jelikož mají lidé v České republice velmi krátkou paměť, nikdo z nich si nebude pamatovat, jak dopadly předchozí volby, takže v příštích parlamentních volbách dají hlasy tomu, koho jim doporučí Bildebergští prostřednictvím televizní obrazovky. Je tak docela možné, že bude střídání provádět další strana tentokrát vedená opáleným redaktorem, která slíbí ledního medvěda do každé domácnosti a pravidelné popravy všech lidí starších osmnácti let. Jednak bude zajištěna silná voličská podpora, jednak se výrazně ušetří na zdravotní péči a důchodech.
  8. Pokud ovšem nevezmou lidé klacky do ruky a celou tu Bildebergem řízenou bandu nevypráskají. Je toho však tento národ schopen?
autor: Miroslav Sládek
datum: 2.6.2010

Vážení spoluobčané, příznivci a spolubojovníci,
     když jsem psal přání k novému roku, ani jsem nepomyslel na to, jak obtížný rok to může být. Kolik nenávisti a manipulace jsou schopni ti, kdo dnes skutečně vládnou České republice a koneckonců celé Evropě, použít k prosazení svých cílů a k likvidaci všeho, co jim stojí v cestě. Za použití médií jsou doslova ohlupovány celé skupiny lidí, které se chovají jako smyslu zbavené a mění se ve stáda, bez vlastního rozumu, citu a bez schopnosti alespoň chvílemi uvažovat. Typickým příkladem jsou mnozí naši členové a příznivci, kteří stačili od té doby, kdy nás opustili, vystřídat nejednu politickou stranu a několikrát změnit i názor. Snad jen jediné v nich je skutečně stabilní a to utkvělá představa, že všechno je jen židovské spiknutí. Jejich modlou se stal Adolf Hitler a v mé osobě vidí jen dalšího Žida. To jen posiluje jejich nenávist vůči mé osobě a ochotu uvěřit všemu, co řekne televize nebo napíše bulvární tisk. Zmítají se jako třtina ve větru a skutečně uvěří všemu, co jim média naservírují.
     Nejsem žádný prorok, i když by mnozí, kteří neztratili soudnost, mohli dosvědčit pravý opak. Třeba Předmluva k Analýze 17. listopadu, projevy v parlamentu nebo moje knihy vlastně předpověděly vše, co dnes probíhá. A to v mnoha směrech. Snad jediná moje smůla anebo neopatrnost byly v tom, že jsem vše řekl nahlas a včas. Nekamenujte proroky, je výkřik tu a tam sice se ozývající, avšak málokdy vyslyšený. Právě naopak v naší zemi, jejíž hlavním rysem je závist se stalo naprosto národním zvykem, či spíše zlozvykem ukamenovat každého nejen proroka, ale každého člověka, který je jen trochu odlišný, anebo dokonce v některém ohledu své spoluobčany převyšuje.
     Doporučuji všem nevěřícím Tomášům, aby si třeba předmluvu k Analýze znovu přečetli a zamysleli se nad ní. Jidášům nic doporučovat nemohu, jejich postoj bych stejně nezměnil a nezměnil bych ani jejich osud, který je již dopředu dán. Neboť kdo zrazuje toho, komu slíbil věrnost, stejně skončí v pekle. To nejsou nijak silná slova, pouze konstatování faktu ověřeného mnoha tisíciletími.
     Tento rok bude rokem definitivního zúčtování nejen s naším národem, ale se všemi národními státy Evropy. Evropská komise se stala státem ve státě, skutečným Zámkem France Kafky. Evropský parlament je plný netolerantních komunistických zrůd, které se chovají hůře než nacisté a jejichž uši a mysl jsou naprosto uzavřené jakémukoliv názoru, který je odlišný od oficiálního. Ovšem je pravda, že složení tohoto dnes vlastně jediného zastupitelského sboru, je volbou občanů, kteří se nechají právě tak, jako při volbách do národních parlamentů tak snadno zmanipulovat. Volí pořád dokola střídavě ODS nebo ČSSD anebo se dokonce nechají nalákat televizní obrazovkou, aby svoje hlasy zahodili do žumpy, kterou vedou posránci dosazení ministerstvem vnitra, aby obstarali seznam všech mladých lidí v České republice, kteří mají radikální a jiné než oficiální názory. Všichni jistě chápou koho a jako pidistranu mám na mysli. Do parlamentu se sice nedostanou, propadlé hlasy však odevzdají dvěma největším stranám a seznam mladých radikálů se ministerstvu vnitra a BIS hodí na tisíce způsobů. Proč si jinak myslíte, že by měli tak velkou reklamu v médiích a tak velkou přízeň novinářů. Nebo si snad někdo myslí, že novináři milují zakomplexované hlupáky?
     Však již dosti kritiky, kdo nechce, stejně se nad mými slovy nezamyslí a kdo si zachoval zdravý rozum? Takových je v naší zemi již jenom hrstka. Alespoň nebude tolik bolet dívat se na pohřeb národa.
     Bohužel předpověď není příliš příznivá. A nejedná se jen o nezaměstnanost a problémy spojené s ekonomickou krizí. Tu jistě přežít lze. Horší je to s krizí mravní. Náš národ již není, přesně vzato v krizi, on již dávno překročil meze, které jej ještě činí národem. A jestli se lidé neproberou, nebude již co překonávat a co rekonstruovat. Zůstane jen vyprahlá poušť a boj o holé přežití, který spolehlivě učiní z lidí ještě něco horšího, než jsou zvířata. Omlouvám se za tato přísná slova avšak jsem si jist, že během nemnoha let budou považována jen za prorocká.
                                                                                                                                          Miroslav Sládek  

Žádné komentáře:

Okomentovat