Počet zobrazení stránky

čtvrtek 22. července 2010

facebook

Jaroslav Kronus Studiem kriminálních caus souvisejících s privatizací jsem dospěl k názoru , že je nešlo ani vyšetřit a natož někoho odsoudit !!!!!!!!
Proč - pominu-li to, co říkají zlé jazyky, že státní zástupci a souci brali jak straky, tak je pravdou, že nebylo možno ani sejmout otisky prstů - na co privatizéři šahli, to ukradli a kde nic není, tam ani smrt nebere !

Zobrazit více


Před 28 minutami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Permanentní HNUS !!!!!!!!!!!!!



Před 31 minutami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
V sobotu ráno kolem 06.50 jsem v naší sámošce směřoval s nákupem ke kase. Za ni stála důchodkyně cca 65 let -zdravá jak řípa, přesně ten typ, kterému hovno chybí a dělá rozbroje kam vleze / a na celou sámošku řvala -Jééééééé holky , on ten pes má plavky ! Samozřejmě, že čučela do průjmu jménem Blesk a konzumovala těmajší tištěnou výživu ! To jsem ještě zkousl........., vyjdu ven a jdu do trafiky, která je "za rohem". de stojí dva podobné modely - ještě trochu mladší - a držíce pod paždí uvedený průjem jedna s vážnou tváří se ptá trafikanta - OSVČ - , zda nemá páteční Blesk,že tam byly recepty. On ji posla do háje slušně, já trochu "svižněji " !!!!!!
Když si vzpomenu na svoi babičku, která vychovala tři děti, jednoho vnuka, žila s kvartálním alkoholikem, měla tváře samou vrásku a ruce samé mozoly- nepamatuji, že by někdy začla cvokařit a dělat zle kome sebe !!!
Ano Mádle - platí občas nikoliv přemluv svoji bábu, ale zastřel si svoji BÁBU !!!
Před 30 minutami · ·
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus 

Žádné komentáře:

Okomentovat