Počet zobrazení stránky

úterý 27. července 2010

Narovnání.

 


Autor:  Jaroslav Kronus <vrana2077(z)seznam.cz>  Kolín

uveřejnění

Od: vrana2077@seznam.cz
Komu: akce-dost@seznam.cz
Předmět: zaslání pro Mgr. Semína
Datum: 12.7. 2010, 18:08 - dnes v 18:08

Servus pane předsedo Institutu Sv. Josefa,

ačkoliv nemáte ve zvyku odpovídat na maily - považuji z mého pohledu Vám zase jedne po delší době zaslat. Co si pomyslíte je mi vcelku šumák a adresuji ho skrze e.mailu D.O.S.T, protože okrajově nazapomenu na některé jeho exponenty a proč jim to nenaservírovat přímo, by´t coby vedlejší motiv mého mailu Vaši osobě !

Vnímám Vás vcelku konzistentně a po pravdě řečeno i kladně. Něco znaje o vašich předcích rozumím Vašemu aktivistickému vystupování a lze zde najít analogii podobnou i tím klučíkem, který si hraje na tiskového mluvčího obskurtního spolku jménem PaS vedenou politickým bankrotářem, který s prominutím zkarikoval odkaz svého komunisty popraveného otce neskutečným a neomluvitelným způsobem.
Sleduji pravidleně Váš blog na HN a trochu se poťouchle směji, kolik kosmopolitních a přihřátých existencí si zde chladí svoji kůži z furstrace jich samotné.
Je asi nutno konstatovat po pravdě, že přiblížení vaší osoby současnému presidentu mělo také jistá pozitiva , bohužel nerozumím naprosto chladné až nečinné reakci kruhů Vám blízkých, když ten exkrement vyhrožoval upálením a lynčováním českých konzervativců. Ono jde asi opravdu o to, že šlo o vcelku solidně připravenou "provokaci, která možná měla spláchnout lidi jako Tydli-šmidli a jí podobné !
Bohužel karikace nacionálního aktivismu lidmi, kteří konečně dostali fleka -ačkoliv by byli nějakým přínosen -viz F.Červenka, aktivní to vůl horší třídního nepřítel dnes coby člen širšího vedení SSO, pro mne vcelku nejasná úloha pána Bhníka neustále kmitajícího mezi SSO a PaSem ............
Byli časy, kdy jsme velice razantně způsobem pro men vlastním vystoupil proti národně-sociálním exkrementům snažíce exkomunikovat integrální katolíky z tohoto prostředí. Dnes bohužel poučen, že charakterově jsou oni mnohdy horší než uvedení sice ničeho nelituji, ale také nemám jediný způsob s nimi míti soucit.
Osobní aktivita ve prospěch ing. Kretschmera, který se stal cílem útoku předsedy Zelených hlav a nakonec ponechán osudu vlastními lidmi při exkomunikaci z KL SSO mne přesvědčuje, že mezi integrálními katolíky a národními zdivočelými sociály typu Kopala či Skácela není zas tak velký !
Nebudu tajit , že zklamání vaším prostředím bylo poslední kapkou k opuštění tzv. nacionálního aktivismu !!!

Kronus Jaroslav - Kolín / člen KČ

26.7. 15:09
Autor:  Komenský  praha Smíchov - U lva

To je svatá pravda

Reaguji na článek neznámého pana Vrány. Bavíme se dobře / a není nás málo/, jak katolicko nacionalisticko prospěchářské a hlavně antisemitské sdružení AKCE DOST se snaží urvat v tomto světě utrpení a smrti pro sebe ten nejlepčí kousek masa. Tu Klaus, chvíli Mach, chvíli zase někdo jiný. Ale pořád někdo, kdo tu a tam skýtá možnost zlegalizovat skrytý a všudypřítomný antisemitismus několika nenávistných pánů - Semín, Bátora, Hejlek, Čerevenka. Po ovocích jejich poznáte je. Slušný člověk se od této skupinky musí jasně distancovat. Rozeberte je jednoho po druhém, jděte do minulosti posledních 15 let. Dejte si souvislosti dohromady. Těmito pány nenáviděný židozednářský vynález internet spolehlivě pracuje proti nim. Díky Zednáři za vaše dokonalé dílo. Dnes již jsou informace veřejně dostupné. A s paní Tydlidátovou to opravdu byla provokace, chtěli ji mediálně odstřelit a udělat z ní krvežížnivou semitskou bestii. Zákulisní informace okolo celé této kauzy jeden z těchto pánůz AKCE DOST vyzvonil / blbec/. Naštěstí konspirace není silnou stránkou AKCE DOST. Kdo je zakomplexovaný, rád se chlubí . A tak pánové, konejte lezte do řití politiků. My jsme na stráži a budene veřejnost informovat.

26.7. 16:01
Autor:  anonym  

Kdo odklepl Seminovi ty vysoke rodinne

podpory, v zemi kde hlava statu propaguje tzv. ekonomicky kvalitni prostredi a je proti vsem statnim podporam? Pro koho pracuje Semin? Proc se Semin nikde nestara o znecistovani zivotniho prostredi, ktere je predevsim proti STVORENI (pro ateisty: proti evoluci)?

Pro koho pracuje Hajek a jaktoze je takovy nedouk poradcem prezidenta republiky? Proc to lide tupe plati a neprotestuji?

Proc Batora zalozil svou malou stranu, jake ma z toho financni prijmy, jeho prijmy z podnikani mu nestaci? Jaky je jeho vztah ke Klausovi?

26.7. 22:35
Autor:  gigantic goddard  

Re: Je všeobecné volební právo spravedlivé?

Semín, Červenka,Hejlek - na semity mlejnek.

27.7. 15:30
Autor:  Jaroslav Kronus <e-mail nezveřejněn>  Kolín

Aby nedošlo k nedorozumnění fešáci

Macchiavelli pravil, že nepřítel mého nepřítele není ještě apriori mým přítelem a mám obavu, že ti co reagovali na mj příspěvek by mezi ně těžko patřili.
Panu Semínovi jsem pouze sdělil, co si myslím o některých jeho aktivitách, respektive o vykucích-kteří kolem něj již leta rotují.
Jeho osobně si vážím a nemám na tom co měnit. To že jeho blog se stává ukájedlem mnoha přihřátých,zfetovaných, kosmopolitních a jiných individují- to vidí i slepý.
Ty kecy o antisemitismu si nechte na vaše memntální mejdany či pitky ........, Tydlitátová jenom sklidila, co již mnoho let zasívá !
O dr. Hájka se může otřít jenom nedouk-idiot . To že pan Bátora je prototypem stříbrńáka -na tom se asi shodnem. Ono nakonec přiblížení se k ex-svazačce Bobo a kolaborace k Kopalem, Skácelam a jim podobným také o něčem vypovídá !
Jinak mám u zadní části těla všechny, kteří by se skrze můj přispěvek chtěli vozit po Mgr. Semínovi a jsou pro mne stejnou kafilerií jako národní sociálové -akorttá jinak ideově a zřejmě i geneticky vyztuženi !!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat