Počet zobrazení stránky

úterý 6. července 2010

 

 

Denunciant je česky udavač

Bolševická totalita v bývalém Československu stála především na vojenské okupaci vojsk Sovětského svazu, dále pak na mohutném pilíři Státní bezpečnosti, jakousi výkonnou jednotkou strany, která svými násilnickými praktikami a svojí všudypřítomností naháněla lidem všech vrstev národa strach. Strach byl všudypřítomný, všichni si dávali tak říkajíc pozor na „hubu“, aby náhodou něco neřekli a někdo je neudal na onom všemocném úřadě, kde právo mělo rudou, revoluční barvu. Horoucí srdce, chladná hlava a čisté ruce, bylo heslem nejen sovětských kágébáckých vrahů, ale i jejich československého pandánu. Státní bezpečnost by ale v národě nemohla tak kvalitně působit, kdyby k tomu neměla své pomocníky z řad prostých lidí, kteří buď z horlivosti – těch bylo ale stále méně – nebo z donucení, či jinak nebyli „přesvědčeni“ o výhodách donášení na StB. ... 22.06.2010/ » více



Dělnický regenerát a věčný disident se obul do jednoho ze svých oponentů a jak bývá v českých zemích zvykem  kombinací paranoii a neschopnosti sebereflexe včetně hlubší analytické úvahy vylil vaničku i s dětětem  !

Pan Malý -Klein nezapomněl ihned dotyčného implicitně označit za Žida a za produkt toho, co bych nazval žido-bolševismem !
On tento vykuk, jako někteří jemu podobní - tj .lidé kteří jsou možná pro svobodu položit tzv. i život, ale po jejím příchodu ji nejsou schopni plnohodnotně prožívat  .Tento muž má velký problém, který nespočívá v různorodosti okolí, ale v tom, že problémem samotným je ON sám !
Jím používaná dedukce je velice pochybená, spletení mnoha dílčích skutečností v tok, která je determinován příslovím- že každý Vikán dle svoji planety hádá činí jeho článek nejenom hloupým, ale i nesrozumitelým pro Ty - kteří neznaje ani počátek děje, ani děj samotný !
Pro mne je spíše odpudivé, že takovéto individua určují již téměř druhé desetiletí tzv. DUCHA národního aktivismu a i to je jeden z důvodů proto, proč jsme tuto opustil !  

Žádné komentáře:

Okomentovat