Počet zobrazení stránky

neděle 18. července 2010

Nacionalismus Czech made - kretenismus in profanno !

Toto psáné více jak skoro 9 měsíci.....

středa, 18. listopadu 2009

Národní myšlenka ? Zda "národní " -nevím, myšlenka v žádném případě


Kdysi jsem psal o tomto periodiku coby šperku mezi jinak infantilním a velice sterilním národním hnutím. jak šel čas, tak se ukazuje, že i šperk může být silně znehodnocen prací špatného šperkaře, který tzv. inovací sice provede "zušlechtění " optické, ale z materiálu silně nekvalitního !

Sleduje-li čtenář web NM / o tištěném periodku nic nevím/, tak musí dospět k názoru, že vydavatel bulvárního Bildu je řečeno v nadsázce břídilem. Spousta barevných obrázků a jiných kompozic, bohužel zpětná vazba od čtenářů naprosto absentuje. Občas výkřik typu - Bravo či nějaká hloupost páně Malouška, coby "garanta "této legrace.

 V poslední době se zde velice často objevují materiály výše uvedené politické strany z Polska. Tito a buďme upřimní -neofašisté - jsou vesměs "hosty " uvedeného webu. Jeli tato aktivistická organizace v Polskupro NM inspirací či dokonce jakýmsi vzorem, pak nezbývá, než tento web otevřít rovnou DS či NDP- ono jde akorát o to, zbavit se antigermánským předsudků !

Je to asi dva roky, kdy tito "myšlenkoví" giganti před Vánoci uveřejnili propagaci hry - Zastřel si svého komunistu - . Po velké averzi v podobě zpětné vazby od čtenářů bylo toto staženo. Letos Maloušek a spol . to vzali také od lesa.

Zveřejnili rozhovor s předákem neparlamentní národní organizace v Rusku, která není ničím jiným, než organizací bílého nacionalismu a ruského šovinismu. Tuším, že se jmenuje Hnutí proti ilegální imigraci a jejím předákem je jakýsi Bělov. Když jsem četl uvedený rozhovor s tímto fešákem a představil si, že takoví lidé by vládli Ruské federaci, tak mám obavu, že režim Jelcina / který přivedl Rusko k bankrotu/ je opravdu jenom nevinnou hrou ! To že tito pánové udržují kontakty s opravdu " vybranou společností " je samosebou !
Já bych těmto hnutí prominul vcelku cokoliv, ale absence znalosti geopolitiky a fanatický nacionalismus je opravdodovu zhoubou pro země a národy, kterým chtějí vládnout ............................    


   




 Toto publikála "NM" před cca měsícem a několika dny !!!!

Doporučuji si přečíst zdůvodnění páně Malouška na upozonění čtenáře, zda v Ulsteru jde opravdu o multi-kulti ??? Člověk žasne do jaké dgenerace dospěla národní scéna a pak se nesmí divit, že Vandas je "králem" ! 

Ale když vojín-čekatel Kopal může šéfovat "Obraně národa "-2010, proč by zedník s.r.o nemohl vykládat multi-kulti !!!!!!!!!


Název článku

Multikulturní společnost 2010 (Belfast) 14.07.2010 Národní myšlenka Multimédia
Kyrgyzstán: Vítejte v multikulturní společnosti 17.06.2010 Národní myšlenka Multimédia

Žádné komentáře:

Okomentovat