Počet zobrazení stránky

úterý 13. července 2010

Že by se blýskalo na lepší časy pane Malý ?????

 

Kdo jsme

• Národně orientovaná politická strana navazující na národní obrození a vycházející z kulturních tradic křesťanství a antiky.

Co chceme

 

Kauza Štefánik

V Čechách stále panuje představa, že první Československá republika byl málem ráj na zemi, všechno fungovalo jak fungovat má, byl blahobyt, tvrdá měna, lidé byli k sobě dobří a upřímní, a nade vším tím vládl usměvavý starý pan profesor, tatíček Masaryk. Tak tuhle falešnou legendu o předválečné lžidemokracii a jejího diktátora Masaryka nám stále pořád vnucují média; využívají známého psychologického jevu, že lidé mají tendenci vidět v minulosti všechno dobré a zlé zapomenout, a tím snadněji dochází k manipulaci veřejného mínění, zejména s ohledem na historii. V Čechách, jsme v posledním čase trochu neprozřetelně pootevřeli skříň s kostlivci. A protože se jich na nás ze skříně najednou vyvalilo velké množství, honem jsme přibouchli dveře skříně, aby náhodou některý kostlivec nevypadl, a tváříme se dál pořád jakoby nic. ... 12.07.2010/ » více

Uvedenou knihu mám doma již téměř rok - tu první verzi a pan Malý velice dobře zpracoval bez zbytečné ideologické vaty její merit. Dokonce se i krotil v používání či spíše naužívání jím používající terminologie v mnoha případech dehonestující dobrou myšlenku !
Pouze ho opravím v použiží jednoho termínu - on byl ILUMINÁTEM / rozuměj TGM / kožených zástěr Velké Britanie a vazby na presidenta Wilsona nebyly tak velké, jak nám současná propaganda tvrdí !!!!!
Jinak jeho propojení se sionismeme již okrajově či spíše vedlejší motiv zpracoval již M.Dolejší ve svoji Analýze !
Že Beneš byl bezskurpulozní člověk podřizující vše svému prospěchu a jedinec pro něj měl pouze cenu do té doby, než přestal býti užitečným také jasně sdělil ve svém díle prof.dr. Kalvoda.
ono mít za manželku šlaplu, být defraudantem a Macchiavelim musí jasně ve smyslu řízení Prozřetelnosti vésti ke smutným koncům !
O tom nakonec v různých variantách se dočkali TGM, Beneš i jejich současný apoštol Havel !   

Žádné komentáře:

Okomentovat