Počet zobrazení stránky

středa 7. července 2010

Bože, "jak hluboko jsem klesla "

 

Profil autora

Džamila Stehlíková

exministryně pro lidská práva a menšiny
Zřejmě původ z nomádských krajů předurčil neuspořádanost aktivit a zálib. Manažerka Národního programu HIV/AIDS v ČR, psychiatryně, chomutovská zastupitelka, členka vedení Strany zelených, bývalá vysokoškolská pedagožka a bývalá ministryně pro lidská práva a menšiny, matka a bojovnice za práva dětí, žen a seniorů.

 

Exministryně Stehlíková byla bez práce, vymysleli jí funkci

velikost textu:

1. dubna 2009  8:15
Bývalá ministryně pro lidská práva a menšiny Džamila Stehlíková dnes nastupuje jako náměstkyně pro koordinaci prevence do Státního zdravotního ústavu. Na místo jako šité na míru její praxi. A na místo, které předtím neexistovalo. 
Džamila Stehlíková se vrátila do Státního zdravotního ústavu. Na novou pozici, která dříve neexistovala.Džamila Stehlíková se vrátila do Státního zdravotního ústavu. Na novou pozici, která dříve neexistovala.
Vedení ústavu vznik nové funkce hájí, přesto vyvolává rozpaky, protože vše až příliš hraje do noty představám Stehlíkové o budoucí práci.
"Ústav letos obdrží od ministerstva zdravotnictví přibližně o čtrnáct milionů méně a propouští a sestěhovává své zaměstnance," uvedl jeden z nich, zveřejnit jméno si však nepřál.

Ještě mnozí máme v paměti působení tohoto "pokladu "lži-humanistické mafie v ČR,Dostanou-li z jakých-koliv důvodů bodlo z místa, na kterém sedí - ihned se o ně jejich kámoši a brtži v boji postarají !!! 

Pochody gayů v BrněA toto jsou její současní "kámoši" a nebo možná kámošky !!!
Lze ji spatřit jako velice aktivní element pochodu výše uvedených letos v Brně. Nejsem sice psychiatr,ale něco mi říká - co obsesuje tuto "MADAM " k nošení kostýmů s pánským "espritem " ? 
Je sice pravda, kdo si hraje, nezlobí, ale ono těchto zlobilů, jejich apoštolů a v pozadí ukryté mafie začíná býti DOST !!
Ona už i jinak vcelku zdrženlivá ŘKC naznačila jak Kocáábovi, tak "hezounu" Pospíšilovi z ODS, že společnost má jiné preference než udajná výchova dětí 4% cirkusem  !!!! 

menšiny Fotogalerie Džamila StehlíkováFotogalerie Džamila Stehlíková 

Žádné komentáře:

Okomentovat