Počet zobrazení stránky

úterý 27. července 2010

Tři tlachající blonďaté grácie.......

Svatba ve Věcech veřejných. Bárta si vzal Klasnovou


Čím podrobněji sleduji plky-kecy tria blondým z Keců veřejných, tak si kladu otázku, zda opravdu jde jenom o kouzlo nechtěného či systemovou otázku generační a ...........

Dámičky Kočí, Peak a Klasnová toho zatím moc kloudného neřekly. Kromě asertivních šklebů do medií a navozování dojmu "nových "větrů spíše připomínají velice svižné VĚTRY před průjmem samotným !

Začnu od začátku - nejdříve dotyčná Klasnová coby chvilková star VV nosící se jako pětka do záložny vyhekla něco v tom smyslu, že v parlamentní jídelně vaří blafy a že bude chodit kamsi do špičkové restaurace .
Madam - až trochu vychladnete z pocitu -já poslední spravedlivá a první po Bohu -, tak si zajdou za kancléřem PS a nechají si předložit seznam návštěv, které se v parlamentu stravovaly. Pak jim možná bude umožněno v poloze pomocé servírky tyto lidi pozorovat a zjistěj, coje noblesa a naleštěné buranství ! Capito ?

Pak se zase ta druhá zvaná Peak nechala slyšet, že závodní jídelna v parlamentu vypadá jako v restaurace roce 1975. Jelikož tato frajlinka je ročník narození 1976 je opravdu humorné i z pohledu prenatální psychologie, jak vnímala v roce 1975 coby nasciturus vybavení jídelen ???!!!!!!!

Holčička -25 let - jménem Kočí to vzala zostra již od samého počátku svého zvolení do parlamentu. Nejdříve začala kecat o tom, jak by měla vypadat armáda ČR. Dokonce se "pochlubila, že jí radí její dědeček -tuším kolem 75 let -. On nějak rukoval za Čepičky, pak ho v roce 1969 vyšoupli coby reakcionáře a v roce 1990 byl rehabilitován a je členem toho, co zůstalo po Vojenské obrodě. Mám jenom obavu, že vybavení a složení vojsk se od roku 1969 trochu změnilo a po roce 1990 akorát armáda řešila věci, jak dohledat rozkradené jegrovky za Dobrovského či málem-sestřelení letadla Baudyšem !!!
Této dívence se "snažil" něžně oponovat -"jakýsi" armádní generál Šedivý a já bych ji jenom doproučil,a´t se podívá nejenom na geografickou, ale hlavně geopolitickou mapu Blízkého a Středního východu a zabrzdí ve svých snech o invazi do Persie. On by Vietnam blahé paměti mohl býti jenom výletem do MŠ v celkových následcích pro invazní či okupační jednotky !

O víkendu to zase rozbalila v tom smyslu, že by mohla po uplynutí mandátu kandidovat na presidenta - jesltliže se osvědčí a voliči budou PRO ! Ono stačí zalistovat v takové zdánlivé drobnosti jako je ÚSTAVA ČR a zjisti, jaká je věková hranice pro pasivní volební právona presidenta, odečíst od toho svůj věk a zjisti, že má více jak dvě pětiletky čas !!!!! Ovšem nejvíce mne dostala, když tvrdila s vážnou tváří, že už když si jako malá /sic/hrála, že její panenka nebyla žádnou Barbie,ale presidentkou !!!!
Já si v jeho /čo to tárám / v jejím věku hrál raději na Indiány !  

Žádné komentáře:

Okomentovat