Počet zobrazení stránky

pátek 5. února 2010

jen tak..............

 
 Dodnes jsem nepochopil, proč američtí demokraté mají stejný znak, jako je "ZNAK" českých nacionalistů..........


Od: Jen O'Malley Dillon, Democrats.org <democraticparty@democrats.org>
Předmět: Tune in tomorrow morning
Datum: 5.2. 2010, 17:37 - dnes v 17:37
 


The Democratic Party

Jaroslav --

Tomorrow morning at the Democratic Party's Winter Meeting, President Obama will address Democrats across the country -- and we'll be broadcasting his speech live on our website so you can join in.

The President will talk about how far we've come since his election, the challenges we still face, and our path forward together in the months to come.

The speech will start Saturday morning at 10:30 a.m. Eastern Time. Click here to watch and sign up for a reminder before he starts:

http://my.democrats.org/WinterMeeting

We've got a lot of hard work ahead of us -- preparing for the 2010 elections, finishing health insurance reform, getting Americans back to work with a strong jobs-creation program, and much more. But Democrats have rallied together when the nation needed us before, and we're fully prepared to do it again.

The President will make sure we're all on the same page and ready for the fights ahead, and we'll also hear from DNC Chairman Tim Kaine and Congresswoman Eleanor Holmes Norton.

Please RSVP now to receive a reminder for tomorrow's speech. Then tune in at 10:30 a.m. Eastern Time tomorrow morning to see the President live:

http://my.democrats.org/WinterMeeting

Thank you,

Jen

Jen O'Malley Dillon
Executive Director
Democratic National Committee

P.S. -- We'll be providing live updates all weekend on the Democratic Party's twitter feed. Please follow at:

http://www.twitter.com/democratsdotorg






Paid for and authorized by the Democratic National Committee, www.democrats.org.
This communication is not authorized by any candidate or candidate's committee.

Democratic National Committee, 430 S. Capitol St. SE, Washington, DC 20003
Contributions or gifts to the Democratic National Committee are not deductible as charitable contributions for federal income tax purposes.
Click here to unsubscribe from this mailing list.


Jaroslav --
Zítra ráno v zimních Demokratické strany schůze, předseda demokratů Obama adresu v celé zemi - a budeme vysílat své řeči žít na našich webových stránkách, takže můžete vstoupit dovnitř
Prezident bude hovořit o tom, jak daleko jsme se dostali od svého zvolení, problémy jsme stále čelí, a naše cesta vpřed spolu v nadcházejících měsících.
Řeč bude zahájen v sobotu ráno v 10:30 východního času. Klikněte zde sledovat a přihlásit se k připomenutí, než se začne:
http://my.democrats.org/WinterMeeting
Máme mnoho práce před námi - příprava na volby v roce 2010, skončil reforma zdravotního pojištění, Američané dostat zpátky do práce se silnou pracovní místa-vytváření programu, a mnoho dalšího. Demokraté, ale když se shromáždili, aby společně národ třeba před námi, a my jsme plně připraveni na to znovu.
Předseda se ujistil, že jsme všichni na stejné stránce a je připraven k bojů před námi, a budeme také slyšet od DNC předsedy Tim Kaine a kongresu Eleanor Holmes Norton.
Odpovězte, prosím, nyní přijímat připomenutí na zítřejší vystoupení. Pak naladit v 10:30 východního času zítra ráno vidět prezidenta live:
http://my.democrats.org/WinterMeeting
Děkujeme vám,
Jen
Jen O'Malley Dillon Výkonný ředitel Demokratické národní výbor
P.S. - Budeme poskytovat aktivní aktualizovat celý víkend na cvrlikání krmivo Demokratické strany. Dodržujte, prosím, na adrese:
http://www.twitter.com/democratsdotorg




Placeny a schválených demokratického národního výboru, www.democrats.org. Toto sdělení není povoleno každého zájemce nebo uchazeče výboru.
Demokratického národního výboru, 430 S. Capitol St SE, Washington, DC 20003
Příspěvky nebo dary demokratického národního výboru nejsou uznatelné jako charitativní příspěvky pro spolkové účely daně z příjmů.
Klikněte sem pro odhlášení z této konference.

Navrhnout lepší překlad

Žádné komentáře:

Okomentovat