Počet zobrazení stránky

pátek 5. února 2010

trochu facebook a malé překvápko...........

 

Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Dnes mne čeká schůzka s emisarem SSO u nás v Kolíně. Hlavním předmětem debaty bude rekognoskace možností ve volbáchdo zastupitelstva v Kolíně.
Ono psát ideologické agitky směrem do Bruselu či "jinam", ideologicky blouznit apod. není totéž jako se pokusit postavit relevantní KL v místě kde člověk bydlí tak, aby ji alespoň vzali voliči na vědomí............

Před 4 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Republikáni do Parlamentu ČR 2010 : Opravdu vše má již v rukou předseda dr. Sládek a jeho ekipa.........

Před 20 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Natálka Siváková jako SYMBOL a varování ! : věřím,že tomu frackovi křivkovému, co zde večer prudil bude lépe mezi svými.

Před 24 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus VLAJKA -odkaz univ.prof.dr. Františka Mareše : Jestli ještě dnes není někomu jasné, proč tato skupina existuje - tak to zopakuji. Je v ní obsažena vzpomínka a úcta na prof.dr. Mareše.
Irituje-li toto národní odrodilce, a´t jdou mezi své a budí-li to "falešné" naděje náctiletých oslů, tak a´t jdou raději svoji cestou.........obé stejná pakáž........

Před 27 minutami · · · Sdíl

 

 

 

 Nové stránky republikánů...........

 



Volby 2010

Dámy a pánové,
zdálo se to velmi nepravděpodobné. Vždyť vládnoucí garnitura za uplynulých dvacet let dokázala přemoci vlastní hamižnost jen jednou jedinkrát. A to v roce 1998, kdy se snažila zbavit Republikánů. Tenkrát byla ochotna většina poslanců se vzdát i poloviny svých příjmů a riskovat propad ve volbách.
Od té doby jakékoliv pokusy o předčasné volby byly již dopředu odsouzeny k neúspěchu a byly pouze prostředkem ke zviditelnění jejich propagátorů než vážně míněnou snahou o nápravu špatné vlády. Letošní pokus je třeba nazývat předčasnými volbami, i když to s tou předčasností nebude tak horké. Vzhledem k termínu voleb přijdou poslanci jenom o osminu svých příjmů.

Vánoční a novoroční přání

 Vážení spolubojovníci,
Závěr roku je vždy dobou přemítání, hodnocení a přijímání předsevzetí. Já jsem již tolikrát psal o tom, jak musíme bojovat a všemi silami usilovat o změnu politické situace v České republice. Mnohokrát jsem psal o tom, co nás čeká a nemine. Tehdy mi mnozí nevěřili a dnes mi všichni zase říkají, že jsem měl ve všem pravdu.
Kolikrát mne zradili všichni ti, kdo mi přísahali věrnost až za hrob. Nechci se již s nikým takovým špinit anebo s ním dokonce ztrácet čas.
Nezbývá mi proto mnoho slov, zato hodně odhodlání a vůle bojovat a vítězit. Nic jsem neztratil z těchto svých vlastností.
Proto jen velmi stručně.
Vyzývám všechny věrné, aby se nenechali ani zastrašit ani otrávit blábolem v médiích a jinými ubožáky.
Naše věc zvítězí.

            Váš Miroslav Sládek

Novinky

VAKCÍNA PROTI PRASEČÍ CHŘIPCE MŮŽE ZABÍJET

02.02.2010 00:00
  VAKCÍNA PROTI PRASEČÍ CHŘIPCE MŮŽE ZABÍJET   Prasečí chřipka je velice známý celosvětový pojem o nemoci, která má příznaky jako jakákoliv chřipka. Je agresivnější...
>>

Komunismus na vzestupu

07.12.2009 00:00
Kontrola nějakých vandráků z Bruselu ve firmě ČEZ, předpisy o tom, kolik hektarů vinic smějí mít naši rolníci, nekonečné papírování a především útisk národních států. To je...
>>

Kácení pralesů

07.12.2009 00:00
Zdá se, že do politických novin takové zelené téma ani příliš nepatří. Opak je pravda. Brazílie a další komunistické státy Jižní Ameriky zločinně ničí plíce planety. A mají...
>>
1 | 2 > >>

Vyhledávání

SDRUŽENÍ PRO REPUBLIKU - REPUBLIKÁNSKÁ STRANA ČESKOSLOVENSKA
Stránky zdarma :: Webnode




Pavel Skramlík

Pavel Skramlík Cítím smrad hov..a starého 40let, když čtu, že Rusové mají novou vojenskou doktrínu a vyhrazují si použít jaderné zbraně jako první. To je návrat studené války, chybí mi u toho jen Brežněv, Husák, KGB, StB, rodná Česká Lípa, Mimoň a Zákupy plné Rusů v holínkách a ožralých jako hovada, kteří nám ve čtyři ráno bušili na okna v přízemí, že se ztratili a chce se jim spát

přibližně před hodinou · ·
Stehlík Pepa
Stehlík Pepa
třeba bude zase vše základní zdarma - ten zbytek se moc lišit nebude - jen to nebude všeobecný výprodej několika stran, ale jen jedné :)
Před 58 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Napište Topolánkovi, on coby četař ČSLA to určitě vyřeší....Pak zkuste ještě cinknout Putinovi a svěřit se mu.
Kdyby vám náhodu neodpovídal ,tak to bude zřejmě tím, že jste pro něho "zlým " svědomím !
Před 48 minutami ·

Jaroslav Kronus Tak jsem si na základě jedné zdejší mírně hloupé antiruské agitky vyhledal na ruských serverech o co vlastně jde v té jejich Nové vojenské doktríně.
Ano, budou použity jaderné zbraně či jíné ZHN jako první, za předpokladu, že dojde k útoku na uzemí Ruské federace či jejich spojenců zbraněni i zbraněmi konvenčními či ZHN... a bude ohrožena podstata státu samotného. Punktum. Logické, srozumitelné, varující !
V přirozeném právu se tomu říká, že útočník musí počítat s většími následky než jsou ty, které sám způsobí či způsobit může !!!
Už si zvykněme na to, že současné vedení Ruské federace nenechá na svém území masakrovat nikoho kdomá pas či státní příslušnost této země a je jedno, zda jsou to nemečtí nacisté či žoldnéři jednoho psychopata ze sousední zemičky !
Apropos - Brežněv byl ukrajinským Židem, komunismus do Ruska neinplatovali a nepřivezli etničtí Rusové a opilý Jelcin dnes už dnes není kašpárkem těch,kteří chteli tuto zemiekonomicky plundrovat a dokoce připravovali její dělení .......
Zobrazit více



Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus glosa č.4 - tulák chodí bezprizorně světem bez cíle, cestovatel se kochá krásami světa a poutník hledá pravu-Boží !!!
P.S-Vzníkla skupina -zrušme ODS s podtextem -"Jsem dosti inteligentní na to, abych volil ODS "-. Což o to, lidský mozek vymyslel i nacismus a komunismu, proč by nevymyslel ad hoc jinou hloupost. Mne pouz...e překvapilo, že členem této skupiny se stal i zde toliko aktivní eu-poslanec ČSSD doc. Havel. Já si jenom kladu otázku, zda je to z jeho strany recese či podvědomá reakce z doby, kdy existovala v ČSSR pouze jedna strana-jíž byl členem ?!Zobrazit více


Žádné komentáře:

Okomentovat