Počet zobrazení stránky

neděle 6. prosince 2009

Intelektuálské pasáctví....................


Pro Mola žádal obžaloba doživotí.

Václav Klaus

Václav Klaus: „Jsem přesvědčen, že obecná ideologie multikulturalismu, která je antiliberální ideologií, je navýsost kolektivistická a skupinová, je hluboce mylná. Je tragickým omylem současné západní civilizace, byla sem vnesena zvnějšku a všichni na ni doplácíme.“
 
Václav Klaus: „Masová migrace vznikla jako falešná ideologie, že je jakýsi nárok, obecné lidské právo potulovat se kdekoliv po světě. Tímto obecným lidským právem jsou potlačována elementární občanská práva lidí, kteří žijí v různých entitách. To už je jev kolektivistický, skupinový a z definice naprosto špatný. (..) ...když někdo chce imigrovat, nechť se přihlásí k asimilačnímu úmyslu. Nechť se chce stát občanem té země se vším všudy, co k tomu patří, místo toho, aby chtěl za každou cenu zůstat vším svým zakotvením příslušníkem země, kterou opustil. Multikulturalismus je ideologie, která říká, máte emigrovat a nárokovat si tam svou civilizaci, své skupinové, své etnické zájmy.“
 

Kamerunec v Polsku vědomě šířil HIV

Také Polsko má problém s roznašečem nebezpečného viru HIV. Varšavský soud dnes začal za zavřenými dveřmi řešit případ kamerunského básníka a novináře Simona Mola. Vědomě měl nakazit několik žen touto zákeřnou chorobou. Muž žije v Polsku jako uprchlík, hrozí mu až deset let vězení. Za mřížemi je už od loňského ledna, kdy ho zadržela policie. Kamerunec nejdřív tvrdil, že nevěděl, že je nemocný. Řekly mu o ní ale ženy, které se nakazily. Některé vypověděly, že muž je nařkl z rasismu, pokud budou vyžadovat při pohlavním styku použití prezervativu.

Tento případ by možná nestál ani za komentář. To že se v každé populaci najdou slepice, které mají chuť na něco "orientálního" včetně údu takových jsou plná krajská města, VŠ-koleje,ale i veřejné blogy. Nakonec kdo čím zachází, tím také schází........

Ono je problematické, když se aktivističtí idioti chopí každého, kdo přikluše do Evropy a místo řádného a poctivého šetření o jeho původu a problémech začnou dělat si z těchto vlajkové lodi lži-HUMANITY. Tento krasavec si vytvořil legendu politického novináře, ve vlasit čtyřikrát umístěného za názory ve vězení. Okamžitě analogie našich LPA aj. v Polsku se ho chopily a jeho cesta k Olympu boje proti rasismu začala.

Aby té perverze pýchy mozků, leckdy vypitých a zdrogovaných nebylo málo, tak mu udělili cenu, která je analogii Ceny dr. Kriegela. 
 
Jak to tak bývá, stal se celebritou veřejných rádií a televizí, kdejaký landknecht se mohl přetrhnout při lokajičení u tohoto fešáka. Ono ale většinou nahoře huj, dole hnuj. Redaktor polského deníku Wyborcza si dal práci a zjistil, že jeho legenda novináře zavíraného ve vlastní zemi je obyčejnou lží a podvodem. Mezitím jeho milenky začly jevit divné příznaky a Dg-jasná HIV. Oznámily mu toto a on je nařkl z rasismu.

Pak se věci daly do pohybu, zatčení, obvinění a soud. Konce se nedožil, protože ZEMŘEL. Co se týče nakažených holčiček - zda poděkují Freudovi či lžihumanistům, je už jejich věc ! Bohužel ani jeden jim už nepomůže z pomalého umírání ! 

Žádné komentáře:

Okomentovat