Počet zobrazení stránky

úterý 2. února 2010

Věnováno českým "poctivým" vlastencůmmmmmmmm

Petr Havlík
Zpět na článek

Společné náboženství politické reprezentace státu je byznys a profit z toho plynoucí. Riziko takovéto obživy je minimální. Potravinové řetězce jsou sofistikované a vzájemně propojené.
Nejkvalitnější názory
2 hlasy Pane Havlík, to už věděli helenističtí filozofové, že...
2 hlasy Dokud si veřejnost neuvědomí, že se (konkrétně) komunální...
Diskuze:

Gazda OS
01.02. 17:33

Dokud si veřejnost neuvědomí, že se (konkrétně) komunální správa hl. m. Prahy Statutem a zákonem o Praze v roce 2000 vrátila k praktikám K. Gotwalda v osvědčeném čl. V Košického vládního programu - budou v Praze udatní, tupí a všehoschopní vůdci hájit namísto zájmů veřejných svoje koryta... Kdo vybírá vedoucí úředníky - měl by, zejména v současném společenském uspořádání odpovídat za jejich dodržování, či alespoň neobcházení dnes platných zákonů... Pokud za miliardu z daní Pražanů zaplatí odchodem z funkce jen jeden úředník - opakují se praktiky z bdobí po velkém forenzním auditu zadávání veřejných zakázek z roku 2002! Hlavně ani na chvilku nesmíme přestat bojovat s korupcí , aby se náhodou nepovedlo jí skutečně omezit ! Noví bojovníci s korupcí v Praze vstanou už ve volbách do PS PČR. - Jestlipak nám novináři nabídnout profily modrých kandidátů?

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 2 hlasy Reagovat

Kronus Jaroslav
01.02. 16:25

Pane Havlík, to už věděli helenističtí filozofové, že politika přitahuje lidi vášnivé a v mnoha případech i zlé ! Vyjdu -li z teze teoretika Nové pravice, že největším handicapem demokracie je skutečnost, že banda pitomců zvolí ještě větší bandu gaunerů a připočtu-li k tomu mentální stav české pospolitosti, tak se ani nedivím ani nerozčiluji ! Pouze se cynicky šklebím, topořím prostředníček pravé ruky a mám lidi v místech, kterými kopíruji židlu, na které te´d sedím u PC !

2 hlasy Reagovat
Vložte příspěvek do diskuze

Žádné komentáře:

Okomentovat