Počet zobrazení stránky

neděle 7. února 2010

subordinace

 






zaslání
Datum: 7.2. 2010, 12:21 - dnes v 12:21
 

Dobrý den pane krajský předsedo,
dle mnou učiněného slibu uprostřed týdje Vás informuji o schůzce s panem X. Byla naprosto i přes velice rozdílný sociální statut i zkušenosti nalezena shoda v tom hlavním - nic není zadarmo, krev a pot a štítivost k současnému establismentu.
Věci do voleb parlamentních máte v gesci Vy a my či já do nic zasahnu pouze veVámi určeném či stanoveném rozsahu.
Bylo dohodnuto následující - ve čtvrtek následujícího týdne bude ustanoven MS SSO regionu Ko a Nb. Zde bude kromě jiného ve vztahu ke Kolínu rozebrána či naznačena možnost aktivního zasažení v komunálních volbách.
Nastínil jsem tezi, že KL by měla míti podobu nějaké asi koalice, pan X doopravil spíše formu lokálního hnutí , kde bude SSO jedním z účastníků. Shodli jsme se na tom, že musí být tvořena kredibilními lidmi a její program musí být takový, aby zaujal voliče. Jelikož notná část budoucích kandidujících bude z řad živnostníků či osob obdobných a tudíž i vcelku časově vytížených, já si vemu na starost organizační části celého "projektu".
Jsme názoru, že toto je praktická ukázka toho, jak dělat politiku. K politickému programu SSO se vyjadřovat nebudu, pouze bych doporučil rozlišit mezi strategickými tezemi a aktuelním programem odpovídajícím realitě roku 2010 v ČR ........
Kronus Jaroslav - Kolín

Žádné komentáře:

Okomentovat