Počet zobrazení stránky

čtvrtek 4. února 2010

Tak začnu plnit sliby...............

Slíbil jsem něco z vlastní tvorby kromě facebookování.........

Volby 2010

aneb jít k volbám či nikoliv a když ano, tak jak či koho volit ????????

Ponechme stranou Ty, kteří prostě k volbám nepůjdou a je lhostejno z jakého důvodu. Bylo, je a bude!

Když se našinec rozhodne jít k volbám položí si otázku, koho volit. Vynechám ty, kteří jsou třeba k volbám aby dle jejich soudu nevyčnívali z řady a svůj hlas  stejně vhodí jako neplatný. Já osobně k těmto nepatřím ale uvažuji o jisté subvariaci této skupiny - tj. k volbám bych šel a do volební urny bych hodil bud´d použitýv wc-papír zabalený do igelitu a nebo kolii KL NOF staženou z netu. Vše pouze coby forma protestu občanského a postoje individuálního !

Tak našinec se rozhodl jíti k volbám a stojí před základní otázkou - volit někoho z bandy pěti / kdy akorát green hlavy jsou nahrazeny padákovou partají politických recyklátů/ nebo někoho jiného ? 
Je zde zase jistá subalternace, které budu věnovat jednu větu. Jistá množina aktivních voličů bude volit republikány, Moravany, nějakou formu neukotvených liberálů či chaotických zelených apod. Volení bandy pěti je dáno jasným voličským elektorátem a něco se k nim přikloní z tzv, váhavců - zde není co řešit......

Hlavním momentem tohoto zamyšlení je současný stav tzv. alternativ, které dle vlastního mínění či podpory streaimu by mohly mít parlamentní ambice či dosahnout tkového výsledku, že by se mohly stát na jistý čas relevantnější součástí politické mapy ČR !!!!

 Vemu to zprava doleva. Je zde Strana svobodných občanů. Její profilace je naprosto jasná- nemilosrdní libertáni se silnou vlasteneckou a i latentní křes´tanskou orientací. Já bohužel mohu konstatovat, že tato strana, nevyhotoví-li do cca 60 dní jasný a srozumitelný program kromě typu vystoupíme z EU, nechceme euro , zrušíme minimální mzdu a podobné téměř extrémní a mimo současnou realitu jdoucí požadavky,tak ani nepřekročí při cca 60 % volební účasti 1,5 % což je asi 70 tisíc hlasů , tak nemá ani na další samofinancování a jsem přesvědčen, že je to první krok k jejímu odejití z politické mapy ČR !!!
On by think-thank a establisment SSO měl hodně rychle vzíti na vědomí, že ČR má v současné době 0,5 mil nezaměstnaných, 100 tisíc lidí v sociální inkluzi / z toho 80 tisíc členů nejsilnější národnostní menšiny / a od toho odvijet předvolební teze ! 

To že vzepjatá sociálně-ekonomická situace v ČR coby důsledek globální ekonomické krize, pokračující globalizace a zintenzivňující europeizace sdružila fundamentální křes´tany, fanatické vlastence i občasné sektáře s fašizujícím viděním světa je logické a nikoliv jenom signifikantní pro ČR. Mne dodnes nikdo nevysvětlil, jak by se zachoval převážně katolicky-integrální think-thank SSO, kdyby došlo ke střetu Persie versus sionistický stát a SSO má ve svých řadách i velice aktivní sionisty a možná i více ???????

Věci veřejné - tito vykukové, ke kterým se opatrně lísá i bývalý zeměpán jsou tajemní jak Hrad v Karpatech a kromě zřejmě účelové informace streimu, že o 0,1 % překročili 5% preferencí a oportunismu jejich pražské pobočky toho zatím moc nepředvedli !!!

Suverenita - spolek udajně 19 stran, hnutí a iniciativ. Když člověk poctivě jde k jádru věci, ta kzjistí, že z těch 19 je téměř polovina virtuální či nefunkční- existují spíše nominálně. Osobnost ing. Bobošíkové, něco přivedla předsedkyně SDŽ se svými spojenic regionálního významu, je tak i člen vedení AK ČR coby leader na Vysočině a pozůstatek kdysi velice mocné družstevní lobby prezentované dnes již zapomentuou LSU !
Pracoval jsem externě pro část tohot osubjektu více jak rok a i předsedkyně SDŽ implicitně přiznala, že má dosti velkou váhu na tom, že spolupracuje dnes se Suverenitou.
Když ovšem sleduji, jak vrší jednu chybu za druhou a to jsou projevy politické hysterie a hlouposti v jednom, tak mohu jenom skroměn podotknout, že půjdu radjí pěšky, než s tímto politickým cirkusem v BOBo-busu!

Ono je vcelku jedno, zda zasoučasné situace něco blekotáte o variantě Bobo na Hrad a doprovodíte to komentem , že už tam seděli kdejací vypelichaní a nebo coby do nedávna velký kritk mediokracie tuto použijete při velice sice hysterickém, ale amatérském tažení proti jakému si tělesu ČEZu a nejste asni schopni rozlišit, že nikoliv toto těleso, ale zákonodárce ČR způsobil tento stav. Jak ? Velice jednoduše - nebyl schopen zákonem upravit postavení objektů komerční bezpečnosti a tyto se pak chovají jak tzv.velí trh, vyžaduje situace a zájem klienta. On zdravý rozum je bohužel k ničemu, když velí mamon, sebestřednost a absence vlády zákona !!! 
 
Ona frau Bobo měla vcelku solidní šance při něžném polechtání českých pudů typu - sude´táci rovná se nacisté, katolíci rovná se hnus apod s velice kultivoaným projevem zabodovat. To že si řežou sami pod sebou větev je dnes jejich starost. Paní Bobo dlouho seděla v EP. aby viděla, jak se dělá populismus i pro stření vrstvy a nejenom lůzu. Tu dnes sbalí vandas a jeho ekipa, na to nepotřebují Bobo a její show / velice špatné /.

Strana práv občana - původně truc-akce důchodce z Vysočiny proti vedení ČSSD. Dnes aktivita, která při střídmém vedení a dostatku peněz může časem býti něčím, čím je ve SRN FDJ / vnímat ale na české poměry /.

Žádné komentáře:

Okomentovat