Počet zobrazení stránky

čtvrtek 4. února 2010

Pane Suchý, podávám Vám pomocnou ruku.................


  • Pane Suchý, rád Vám "pomohu " z Vašich nesnází  !
    Vše ostaní je pak ve vašich rukách. Akorát práce prosím není úd a být běžným občanem není totéž jako mediálním klaunem !!!!!

Jaroslav Kronus Opravdu rasismus ala Czech made nebo zase jenom jeden užitečný idiot ve službách nejmenovaných ??????



Před 20 minutami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Dnes ná zase devotní streaim krmí pitomostí, že jistý Suchý žaluje jakého- si hostinského, že ho nepřijal do práce , že je prý teplý.
Přiz
Před 18 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
nám se ,že tohoto fešáka už mám nějak plné zuby a toho, co si ho vydržují tuplem.
Je to ten, co nejdříve zkouší u obecných soudů, že ČR je vinna tím, že chodil do zvlášní školy. Když ho soudy poslay do nikam, tak "emigroval" do Kanady. Zde cintal páté přes deváté a tak ho poslali šupem domů, jako spoustu jemu podobných ........


Před 16 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Pak tedy rozhlašuje, že bude emigrovat do USA a dokonce sděluje ,že již má koupenou letenku. On mezi námi stojí cca 20 tisíc.Kde na ni vzal ,či kdo mu ji koupil, to záhadno. Mezitím se údajně ucházel o práci v jisté hospodě, tam mu řekli , že ne , prototže je buk-ůdajně. Zase mediální masář- ten kluk má hroznou smůlu, ůdajně. Já bych řekl ,že si ho někdo vydržuje jako kašpárka pro svoje cíle.
Před 14 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Pane Suchý, ono s tím vaším rasovým utlačováním to bude asi tak. Ono se to dobře žije jako užitečný idiot těch, kteří mají neustálou obsesi vytvářet dojem, že ČR je obdobou JAR před cca 30 lety, že ??????????
Před 13 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Až to budete myslet vážně s tou prací, ta kmi zavolejte. To že jste Rom-Cikán a buk, je mi úplně fuk. Máte-li čistý trestní rejstřík, jste-li ochoten dělat aspoň 8 hodin denně, jste-li aspoň vyučen a schopen toto doložit, tak mi napíšete plnou moc ,ráno si dáme spicha v Praze a večer máte podepsanou pracovn smlouv za cca 12-15 tisíc Kč brutto včetně ubytování ? Berete to?
To že Vás objal či pohladil Obama / zase čistě náhodou/ je pro nás jako jsem já vcelku solidním divadlem !
Před 10 minutami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat