Počet zobrazení stránky

středa 3. února 2010

abychom nevyšli ze cviku............


neděle, 2. března 2008


Počty úředníků

Během osmi let od roku 2000 vzrostl počet zaměstnanců ve veřejné správě ze 175 tisíc na 291 tisíc. I když se prakticky každá vláda v posledních deseti letech zavazovala, že sníží počet státních úředníků a zefektivní jejich práci, statistická čísla ukazují, že opak byl vždy pravdou.


Od: vrana2077@seznam.cz
Předmět: zaslání
Datum: 3.2. 2010, 10:37 - dnes v 10:37
 

Věc - oznámení pro pí Tučkovou, žádost k paní Křivdové

Servus paní tajemnice,
dnes při rozhovoru s pracovnicí "rozkošné" instituce zvané OSPOD jistou pí Fialovou tato vyslovila tezi, že mne lituje.
Prosím Vás vyřidte ji, že jenom představa, že u jinak vcelku samolibého a občas arogantního městského ouřady probudím něco jako vyšší emoce či snad náznak empatie k moji osobě je pro mne šílená. Mám občas potíže s usínáním a akceptace její teze mne prosím děsí.
Jinak platí permanentně to, co jsem již řekl mnohokrát, při situaci, že bych se s ní jenom potkal na chodníku, tak přejdu na druhou stranu silnice či komunikace a nebylo by-li kam přejít, pak raději skočím pod projíždějící auto. Představa, že se ji podívám do očí je ještě šílenější, než viz shora uvedená.

Dobrý den paní Křivdová,
po komunikaci s těmi různými metodiky a jinou ouřednickými poklady.......z Krajského úřadu střední Čechy Vás žádám, aby bylo zrušeno usnesení vydané Vaším odborem, kdy jistá Vránová byla napomenuta pro neumožňování styku s nezletilým.
Oba víme stejně, že toto usnesení je tak akorát dobré coby toaletní papír a v následku to pouze generuje skutečnost, že občas musím vstát po noční a jít vysvětlil listonošce ,že ten dopis od dárečka jménem Vránová nehodlám převzít ani ve stavu deliriozním či jinak patologickém.
Děkuji za kladné vyhovění moji žádosti. Nebude-li to možné, pak mi nezbyde , než udělat to co už jednou.
Dopis přijmout, vyjmout z obálky, s obsahem si vytřít aná.....a poslat to odesilateli zpět !!!

Kronus jaroslav

Žádné komentáře:

Okomentovat