Počet zobrazení stránky

pondělí 5. července 2010

Když oho ublbnout ONY, proč ne JÁAAAAAAAAA



FUCK OFF


Od: vrana2077@seznam.cz
Předmět: zaslání
Datum: 5.7. 2010, 22:45 - dnes v 22:45
 

Servus společenstvo mírně obskurtní,

čas od času devotní a zprostituovaný tisk či jíná media masové druhu masírujíce dav , gojímy, konzumenty a podobnou chásku vzpomene i Vaše společenstvo.

Připomínáte mi příživníky všeho druhu, kteří sajíce státní dotace vymýšlejíce pitomosti všeho druhu a tváříce se jako poslední spravedlivé jsouce v mentálním stavu osoby která stojíce před soudem za vraždu svých rodičů požaduje jako polechčující okolnost ten fakt- že jest SIROTKEM !!!!

Nakonec každá společnost má nárok na obecní blázny a je vcelku šumák, zda se jmenují Vasil Bilak, poručík Dub či bezpohlavní spolek tvářící se coby konstitor nových pořádků !
Mohu Vás ubezpečit, že ruští bolševici let 20 a 30-tých minulého století by z Vás měli neuvěřitelnou radost a to že se Vám daří je zřejmě proto, že EU je velice solidně proteplená, maoistická a trockistických individuí je tam dvanáct do tuctu !

Dlouho jsem přemýšlel o vašem blbnutí na kvadrát a došel jsem k laickému závěru - jste mentalitou přesně podobni těm, kteří tvrdili, že dělnická třída dosahne blaha a mentálního orgasmu, až začne sama sobě vládnout ! Po období dělnických ředitelů tj. proletářských oslech přišla garnitura cyniků a z těch se vyvinuli stoupenci nejtvrdšího kapitalismu !

Vsadím se o sadu kalhotek , že Vás čeká podobný OSUD !

Švejk Josef t.č. ve výslužbě

Žádné komentáře:

Okomentovat