Počet zobrazení stránky

úterý 8. února 2011

Zaslání

Předmět: zaslání
Datum: 8.2. 2011, 16:54 - dnes v 16:54
 

;-)
Dobrý den pane Hučíne,

dovoluji si Vám napsat menší sdělení , ke kterému mne vedlo oznámení zveřejněné na webu pana Skopala - též Přerováka !
Jelikož z důvodů duševní hygieny a silnému se ohrazení proti společenskému dějí bojkotuji streamová media jak tištěná, tak elektronická , dozvěděl jsem se,že jste se dočkal velké satisfakce za svoje postoje - by´t nemá tato právní či dokonce rehabilitační rozměr !
Ony cesty Boží jsou opravdu nevyzpytatelné a dle mého soudu jste se dostal do postavení - kdy Vás kdejaký slouha mocných nebude moci ponižovat tím - zda bude zkoumat eventuelní nárok na sociální dávku, zda Vaše dcera může to či ono atd...
Víte, asi před více jak dvou a půl rokem jsem psal úvahu o Obětech sametu, kde jste figuroval na čtvrtém místě - před Vámi co do pořadí byli M.Dolejší , ing. Sprušil J., Petr Cibulka a Vy. Za Vámi byla ing. Hromádková - snažil jsem se na základě veřejných pramenů zdokumentovat zlo-vůli mocných ,kteří přesně jako jejich ideoví soupotníci z tzv. první republiky likvidovali každého, kdo stál v cestě za jejich ambicemi,hledání pravdy či ztížení úkolů- které jim byli coby v mnoha případech vlivových osob zahraničních velmocí svěřeny či za které jenom brali peníze !
Dokonce jsem si tehdy vybavil příběh, který jste coby důstojník BIS rozkrýval, kdy Vlastenecká liga byla obviněna účelově z hanobení židovského hřbitova kdesi na Moravě. Já byl v té době členem VL v Praze a vzpomínám si,jak tehdejší vedení tut ověc těžce neslo a jak mobilizovalo všechny dostupné prostředky k obhájení cit vlastní i celé organizace !
To že stáli v pozadí celé hanebnosti krypto-bolševické organizace, které potřebovali navodit atmosferu tzv. zmáhajícího se fašismu jste sám zdokumentoval a asi nebude náhoda, že v paralerním soudním procestu -krypto/komunistické organizace zvané HOST proti VL tuto zastupoval dnešní předseda Ústavního soudu .
Veme-li si člověk v potaz fakt, kdo byla matka tohoto muže a jak byl zmizen jeho synáček poté, když byl zadržen pražskou policí při demolování výloh Mc-Donald - ta kraději přemýšlet jenom potichu !!!!!!!!!
Myslím , že jste tak trochu na zcestí. Ono posílení Vašeho majetkového statutu a tudíž získání velké míry nezávislosti může vést k posílení snah dovést Váš soukromý boj do konce !
Nebo také člověk může všem ukázat symbolicky zadní část těla a vše svoje úsilí intelektální a finanční k výchově a studiu dcery a připravit ji coby člověk - který bud moci svým úsilím a talentem se připravit na boj či jsoucno a tímto třeba implicitně pokračovat ve Vašem odkazu !
Závěrem prosím jenom jedna zdánlivě   nesouvisející informace - prvním náčelníkem VKPR lži-legendy zvané TGM byl generál Husák. Když zjistil, s kým vším má tu čest, odešel ze služeb státu a až do roku 1938 se věnoval ředitelování v jedné zbrojovce či spíše muničce !
V roce 1938 je chvíli členm vlády, za protektorátu se podílí na odboji, je vězněn, v letech 1945-8 se drží v ústraní a za komunistů uvězněn!
Když za ním tuším někdy v roce 1925 přichází delegace TGM zlikvidovaných generálů tvořená Gajdou, Gibišem a Konopáskem a vyzývají ho ke spolupráci na projektu NOF, vyslechne je a vyrazí s nimi dveře - vědom si toho, proti komu se vlastně začínají topořit a vědom si asi i jisté svoji vnitřní stability !

S pozdravem

Kronus Jaroslav - Kolín8-)

3 přiložené soubory
Image1.jpg
Image1.jpg - 81,41 kB
Zobrazit  |  Uložit
skenovat0027.jpg
skenovat0027.jpg - 12,35 kB
Zobrazit  |  Uložit
Baner_KC.gif - 20,74 kB
Otevřít  |  Uložit

Žádné komentáře:

Okomentovat