Počet zobrazení stránky

pátek 4. února 2011

Ono slunce v Duši občas i působí, paní Kláro S !!!!

d

Před 20 minutami · · · Sdílet


    • Kronus Jaroslav
      Zde schválně volím svoje foto - protože bud snad chvíli psát nejenom upřimně, ale i ve velice vážném tonu. Jelikož jsem měl nedávno větší nedorozumnění s dr. Samkovou a ta zvolila cestu - mazání na svých stránkách- já musím najít cestu jak ...ji "zaslat" sdělení, býti na svém a přitom jasně formulovat, že to považuji za bouři ve sklenici ve vody s vědomím, že nemám ve zvyku si sedat na zadek před nikým - schválně říkám před NIKÝM !!!
      On se najde někdo, kdo ji to určitě přetlumočí ....
      Zobrazit více

      Před 16 minutami ·

    • Kronus Jaroslav
      Psaní tohoto snad i zamyšlení není projevem obsese, nýbrž zřejmě toho, čemu se říká vnuknutí. Po nějakém čase se mi vše vrátilo do mysli a mozek mne nutil o věcech popřemýšlet a věc intelektuálně zpracovat i z jiného úhlu pohledu !
      Určitě ne...bude náhodou, že jse mdnes naprosto separátně zaslechl jednu modrou tezi, že pro lidi - kteří přemýšlí- tak je pro ně život komedie, pro ty kdo cítí- tak tragedií !!!Zobrazit více

      Před 14 minutami ·

    • Kronus Jaroslav
      Př idřívejší a vcelku upřimné inter-akci s paní doktorkou jsem vycítil, že tato žena kromě vcelku asi i přirozené ambicioznosti má velice solidní přehled a hlavně trpí tím, když vidí- jak se k mnoha věcem ve společnosti vyjadřují či dokonce... formulují teze pitomci či ideoví fanatici a v následku je jejich konání a jednání kontraprodkutivní a dokonce i škodlivé !
      Hlavně jsem to cítil při řešení otázek týkající se r-c etnika. Já netvrdím, že tat ožena měla ve všem pravdu a že i někdy nepodléhala vlivu svého bývalého muže, ale soustavné odmítání jejích pohledů a dokonce i programová ignorace ze strany tzv. kavárenských elit - přímo povalečů a tlachalů - věcem jenom škodilo a dokonce občas i radikalizovalo postoje paní Kláry !
      Zobrazit více

      Před 9 minutami ·

    • Kronus Jaroslav
      Ono se nedalo nevypozorovat během jejího působení kroužení kolem ODS, pak coby součást jakési ženské vlády stínové a její vstup či sympatie k TOP 09 jsou jenom logickým vyvrcholením ženy zralého věku, která je velice dobře sociálně situovan...á a asi ví co chce !!
      bohužel nejsem si jist, zda občas svýmí utilitárními kroky coby advokát - tj stavovskými - a od toho odvozený účelovými akcičkami spíše nedodává munici svým protivníkům !
      Nakonec nic jiného jsem v předchozí přestřelce nekritizoval !
      Zobrazit více

      Před 6 minutami ·

    • Kronus Jaroslav
      At se Vám paní Kláro daří - vím jak je traumatizující vidět z pohledu profesionála permanentní žvanění amaterů a tlučhubů se statutem poslance, po kterém za 3 tu 4 roky pes neštěkne a patří-li k vyvoleným či spíše privilegovaným, je o něj d...ále postaráno !
      Já byhc měl závěrem jenom jedno info - veřejnost velice citlivě vnímá i stavovské aktivity a jsou-li řekněme v podán vykuka - niemandi -ale s politickou saturocí toh odovedou využít a nechat Vám to tzv. sežrat !
      Zobrazit více


Žádné komentáře:

Okomentovat