Počet zobrazení stránky

úterý 8. února 2011

Nacionalistický Kocourkov............

www.narmyslenka.cz
webové stránky občanského sdružení Národní myšlenka

Před 7 minutami · · · Sdílet


    • Kronus Jaroslav Tento kdysi i vcelku zajímavý web dnes připomínající nacionální bulvár tvořený vcelku až obskrutním stroboskopickým mixem přinesl záběry z demonstrace ADL !
      Před 6 minutami ·

    • Kronus Jaroslav V principu jde o to, že angličtí bílí nacionalisté vymezující se proti muslimům a asijským migrantům udělali demonstraci - na níž mnozív mávali vlajkami sionistického státu !
      Před 5 minutami ·

    • Kronus Jaroslav To že blblů se najde vždy dvanáct do tuctu i více, to jest známo. Ono ovšem Ti naši nacionalističtí myslitelé jaksi nepostřehli, že tzv. demonstranti připomínají v ČR ty, kteří v poledne zbijou v metru pankera a pak za dvě hodiny házejí šutry po ortodoxním Židovi vMeislovce !
      Před 3 minutami ·

    • Kronus Jaroslav
      Ona k této demonstraci přinesla BBC vcelku solidní pořad a asi by obyvatelé Izraele koukali, kdo všechno chce býti v Eropě jejich kámošem !
      Ale mu podobné idiocie v ČR známe také - ono si stačí vzpomenout na ty politické mamlase na jedno pou...žití mávající v parlamentu vlajkami Tbetu a nebo na účast prý trochu napařeného senátora za TOP 09 posednutého myšlenkou vygumování komunistů z české politické mapy na obskurtních demonstracích proti Rusku !Zobrazit více


Žádné komentáře:

Okomentovat