Počet zobrazení stránky

pátek 4. února 2011

trochu facebook-u

  • Před 5 hodinami · · · Sdílet

      • Kronus Jaroslav
        Drobný štulec pro monarchisty - přečetl jsem si poslední velký diskurz monarchistů a jsem silně rozladěn....., ONI mi připomínají elitářskou sektu-Chartu /77 kdy se její proudy svářily, jak by měla vypadat česká společnost po pádu či stažen...í komunismu z oběhu !
        Když tomu tak nastalo, tak se ukázalo, že jejich v mnoha případech blouznění je k ničemu a musel nastoupit až pragmatický cynik / oscilující mezi tak trochu odkazem Švehlovým a odkazme nár-soc z let 1945-8, aby položil základy svobodné a demokratické české společnosti '
        Zobrazit více
        Před 5 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav
        Mám obavu, že identická stituace by nastala, kdyby současná demokracie vyklidila místo téměř katolické teokracii- pok teré množí intuitivně sní, touž íči dokonce blouzní !
        Svár , který by nastal mezi jimi, uniatisty a pravoslavnými by muse l...ogicky musel vyustit v jakousi paraleru, kdy po odstřlu jejich Metternicha by nastoupil nějaký Bach-Klaus a dal věci do reálných souřadnic 21.století !!!!
        Před 5 hodinami ·
  • Odebrat příspěvek
    Před 6 hodinami · · · Sdílet

      • Kronus Jaroslav
        Rozhovor s panem emeritním učitelem přinesl zdánlivě nepostřehnutelný vedleší postřeh - aspoň pro mne !
        1/ Muž vzpomíná na svoje působení ve Zlíně, kde "politicky" kraloval coby starosta nestranický T.Bata , komunisti tam byli opravdu hodně ......maličtí a ostaní pouze tvořili stafáž zastupitelstva !
        2/ Zlom začíná dle jeho slov v momen, kdy J.A.Bata odchází z ČSR - proč ?, nenáviděn Benešem a jeho ekipem ví, co by ho čekalo !
        3/ Pan emeritní učitel s tím se se u Bati naučil nastupuje zřejmě v dresu komunistů a v roce 1968 prozří !
        4/ Vše začíná u rodiny Batů - to bychom museli nejdříve J.A.Batovi vráti historickou čest, kterou jsme sami pomocí intrik jemu vzali / viz spor o dědictví / , kopnout občas kožlanského skřeta do zadku a pak možná i skrze cestu znalce díla prof. Zeleného začít myslet věci vážně
        Před 6 hodinami ·
  • Nedávné aktivity
  • Kronus Jaroslav prostřednictvím uživatele Jiří Payne
    www.lidovky.cz
    LN Ve školství jste působil od dvacátých let minulého století. Kolik pamatujete reforem? Na mne jako na učitele mělo největší vliv ustanovení tří pokusných škol v roce 1929. V Praze, v Humpolci a ve Zlíně. Došlo k tomu pod vlivem univerzitního profesora Václava Příhody, který studoval i přednášel ta
    Před 6 hodinami · · · Sdílet

      • Kronus Jaroslav
        Rozhovor s panem emeritním učitelem přinesl zdánlivě nepostřehnutelný vedelší postřeh - aspoň pro mne !
        1/ Muž vzpomíná na svoje působení ve Zlíně, kde "politicky" kraloval coby starosta nestranický T.Bata , komunisti tam byli opravdu hodně ...maličtí a ostaní pouze tvořili stafáž zastupitelstva !
        2/ Zlom začíná dle jeho slov v momen, kdy J.A.Bata odchází z ČSR - proč ?, nenáviděn Benešem a jeho ekipem ví, co by ho čekalo !
        3/ Pan emeritní učitel s tím se se u Bati naučil nastupuje zřejmě v dresu komunistů a v roce 1968 prozří !
        4/ Vše začíná u rodiny Batů - to bychom museli nejdříve J.A.Batovi vráti historickou čest, kterou jsme sami pomocí intrik jemu vzali / viz spor o dědictví / , kopnout občas kožlanského skřeta do zadku a pak možná i skrze cestu znalce díla prof. Zeleného začít myslet věci vážně !
        Před 6 hodinami ·
  • Odebrat příspěvek
    Před 6 hodinami · · · Sdílet

      • Kronus Jaroslav K tomu se dá dodat jediné - byl to pěkný ÚD !!!!
        Před 6 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav
        Opakovaně přepadl stejnou prodejnu s erotickým zbožím

        Policisté zadrželi a obvinili šestadvacetiletého muže.
        V úterý 1. února 2011 kolem 16. hodiny vešel do prodejny na Praze 7 v ulici Argentinská mladý muž, který přistoupil k pultu a požado...val po obsluze vydání finanční hotovosti. V kapse měl připravenou atrapu pistole, kterou si chvíli předtím opatřil na tržnici a hrozil prodavačce, že ji použije. Ta se muže nezalekla, oznámila mu, že zavolá policii a zvedla telefonní sluchátko. Pachatel se zalekl a odešel rychle z prodejny. Druhý den se ale v dopoledních hodinách kupodivu vrátil do téže provozovny s úmyslem, že loupež dokončí. Když však do prodejny vstoupil, zastihl jinou prodavačku než předešlého dne, od svého jednání proto upustil a odešel. Pohotová obsluha však muže poznala a okamžitě celou událost oznámila na tísňovou linku 158.
        Před 6 hodinami ·
  • Odebrat příspěvek
    Před 6 hodinami · · · Sdílet

      • Kronus Jaroslav
        Dobré jitro lidem dobré vůle a optimismu / že ho v současné době potřebujeme / ! Vstal jsem. začnu vařit svému čtyř-nohému kámošovi kuřecí kostry / padají d oněho, jak Němci do krytu /, pak si skočím na snídani sám, půjdeme na procházku ..

        D...nes se chci ve svoji drobné publikační činnosti zabývat s několikanásobným setkáním s českým evangelickým prostředím / téměř vždy příjemné a obahacující/,snad ještě na něco přijdu a možná přijde i kouzelník - možná i kriminálka - já bych se nedivil ničemu !!!
        Před 6 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav Jo chci ještě zaslat veřejnou noticku hnutí Červeno-bílí !!!
        Před 6 hodinami ·
  • Odebrat příspěvek
    Před 14 hodinami · · · Sdílet

      • Kronus Jaroslav
        Členy správní rady IZIPu jsou eu-poslanci zvolení za ODS - Ouzký a Cabrnoch ....., kolik jsou odměny těchto se můžeme jenom domnívat !
        Plat eu-poslance si může každý dohledat na webu EU-parlm.eu..., to že aktivita bývalého předsedy kolínské O...DS je téměř nulová je vcelku známo !
        Snad je ještě v čerstvé paměti, jakým nechtuným způsobem se snažil zbavit svého kolegy Mgr. Fajmona, kterého do EU-parlament uvynesly preferenční hlasy - volič občas i VÍ, kdo je jeho favoritem !!!!
        Před 14 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav
        Abych to uzvavřel skrze pointu - dluhy, které měl odůstojnictvo c. a k. vojska u lichvářů přebíral erár v případě ,že zahynuli v boji !
        Zde je tomu trochu jinak - daňový poplatník "půjčuje " skrze kamarád-kšefty , vznikají dluhy - které nikd...o nesanuje a pak se OBČAN diví, že dluhy ve veřejných rozpočtech se sanují snižováním sociálních transferů a zvyšováním daní !!!
        Je bohužel jedním ze základních momentů celého permanentně deficitního hospodaření ČR fakt, že kromě téměř neschopnosti aplikovat výroby a strukturovat národní ekonomiku s vělkou přidanou hodnotou je i téměř "prostá reprodukce " podvazována kecy o trhu , soukromém hospodaření a podnikání a přitom zde bohaten velká skupina lidí pouhým parazitováním na veřejných rozpočtech !!!
        Snad už konečně běžně uvažujícím lidem jednou dojde, že veřejné peníze jsou těmi, ze kterých mohou pouze čerpat TI, kteř íse nebudou schovávat za obchodní tajemství, akcie na anonymního majitele apod.
        Mají svým způsobem pravdu lidé kolem strany dr. macha - Svobodní, že co nejnižší daňová zátěž a míra přerozdělování je jedním ze způsobů boje proti korupci a výše uvedeným způsobům parazitování !
        Bohhužel team Svobodných je trochu moc odtržen od reality roku 2010 a dále - t oneznamená, že nelze o jejich myšlenkách přemýšlet !

Žádné komentáře:

Okomentovat