Počet zobrazení stránky

neděle 13. února 2011

Kupředu třeba i Joch, zpátky i Kocáb !

Předmět: zaslání -
Datum: 13.2. 2011, 18:46 - dnes v 18:46
 

8-)

Toto zaslání považujte za ukončení svoji participace na infantilizují se diskusi  k seznamům .........
Důvod je velice prozaický - vše se již promítá do osobní roviny, diskurs připomíná spor o způsob čtení Bible, který vyústil v 30-letou válku !
Ono těžko lze hledat řešení ve sporu, který je identický s pozorováním akvaria jednou stranou z boku a druhou zepředu.
Jedni vidí plavat ryby zleva doprava a druzí zepředu dozadu ....., to je neřešitelné .......
Všiml jsem si, že ta co se ta kráda toulá opět so ustříkla do spodního prádlam když v době - kdy sama již nejde čelem řadami / je už profláknutá, směšná a nevěrohodná pro nezůčastněné strany či pozorovatel sporu /, tak použila metodu schování se za článek Pavky Kohouta opět vystrkuje tu část těla, které se za standartních podmínek říká hlava lidská !
Co se týče toho modrokošiláce v.v - On a jemu podobní se tváří, jako kdyby vše skončilo napsáním knihy od jednoho jeho souvěrce Daň z blbosti, odstavením od koryt a po podepsání CH-77 a uložením do kotelen, různých VDI apod. !
To že tito fešáci se podepsali na dvou generací Čechů - ale i Slováků a tito na rozdíl od nich netancovali častušky, nejezdili oblbovat lidi při kolektivizaci či nosit Gottwalda na stavby mládeže prošli " jenom" Bytízem , Reicinovým domečkem , věznicí v Uherském Hradišti atd atd !!!!
Co se týče Pavky Kohouta - on byl kromě jiného i velice aktivním rezidentem StB a obr-fízlem při cestách mnoha kulturních a sportovních delegací do zahraničí ....., já si kladu jenom otázku- kam vlastně zmizelo těch cca 15 tisíc osobních a objektových svazků StB při příchodu jistého Jana Rumla na FMV ?
Snad si všichni vzpomeneme na momenty, když v éře pana Žáčka tu a tam vyplavaly věci spojené s dalším modrokošiláčem Pelikánem a spisovatelem Kunderou .....a hlavně jak ty momenty byly ukončeny !!!
Je vlice zajímavým momentem, jak piští všichni - kteří vidí paraleru mezi vašimi seznamy a seznamy vyhotovované v éře nacismu či komunismu !!!
To že sami mají problém a to přímo živočišný uznat, že mezi těmito ideologiemi není zas tak velkého rozdílu a následky minimálně srovnatelné !
To že tento živočišný odpor neplyne intuitivně jenom z toho, že mnozí byli členy zločinecké organizace KSČ a její uderné pěsti tj. StB je snad srozumitelné !!!
Vy víte, že mi sestavování podobných seznamů v této exhaltované době není zrovna nějak sympatické, ale když už se tím zřejmě jako vlivová  osoba těch, kteří pochopily - že kampaň předvolební před přímou volbou presidenta de facto již začala - "bavíte ", tak věci pilně vnímám pozoruji a hodnotím !
Mne spíše než toto hraní si a blinkání proti-strany přivedlo k úvaze, proč se ta k těmto věcem brání Ti, kteří se již minimálně dvakrát neřku-li třikrát v č-s dějinách nerozpakovali použít seznamy vyhotovenými tajnými policiemi těch, které přímo nenáviděli ve svém dalším politické boji při prosazování svých zájmů ?
Nebude náhodu kámen úrazu zde,že svými články mezi řádky pro vnímavé čtenáře a hlavně proti -straně "sdělujete" že mnohé jest Vašimi chlobodárci "věděno " ?
Jinak věřím, že je může i trochu dráždit Vaše členství v JB - před tím, než začala blbnout coby charismatická ......Přeci víte, že její poslední biskup Jan Comenius je pro ně ikonou a že mnozí / například ctihodný prof. Patočka se stal vynikajícík komeniologem po odstavení u UK v roce 1948 / k němu mají řekněme "citový" vztah !
Mne osobně je z odkazu JB velice blízký odkaz prvního biskupa Petra Záhorky Chelčického a jeho idealistická a nenásilná vize . To že ji bylo třeba jeho následníky trochu "zjemnit" - aby byla vhodná pro sborový život je samo sebou !
Já dokonce považuji tak trochu PZCH coby jistého předchůce zakladatele českého politického idealismu a filozofického neo-vitalismu prof.dr.E.Mareše!
Jinak pane bartoši, to je vše a mnoho dobré !
Kronus Jaroslav      

Kronus Jaroslav

3 přiložené soubory
Image1.jpg
Image1.jpg - 81,41 kB
Zobrazit  |  Uložit
orlove.jpg
orlove.jpg - 94,42 kB
Zobrazit  |  Uložit
Baner_KC.gif - 20,74 kB
Otevřít  |  Uložit



na začátek
Vaše emaily zabírají 1,30 MB z Vaší 10 MB schránky. Zapnout neomezenou schránku.
Obsazeno 13%
Copyright © 1996 - 2011 Seznam.cz, a.s. - Nápověda a kontakt -

Žádné komentáře:

Okomentovat