Počet zobrazení stránky

sobota 5. února 2011

Lež má krátké nohy / pomijím, že ONY u mnou myšlené připomínají vyhybky do pekla/

a je opravdu lhostejné, ze tato lež je šířena licencovanou štěknou schovávající se za plášť odkazu -Reformace - 

Sdílet 
kronika-mesta-kocourkova.jpg
Vš začalo kdysi - asi několik měsíců tomu nazad - , kdy jedna zfetovaná a vylitá levičácká šmíra udělala seznam !!!

Chvíli se kolem toho tančilo, pak si věc vzala do práce policie / zřejmě poučena -že se toho moc vyšetřit nesmí /,pár exotů z blogerského prostředí českého dostalo po koulích a byl chvíli klid !

Pak zase jeden švihák občas koketující s těmi řekněme z vyšších pater udělal další seznam a trubadůři z řad užitečných idiotů a pěstovaných mouřenínů žačali opět standartní kvikot O plynu !

NĚJAK  se do toho zamíchal vrchní poradce od Strak/ovky/, něco zahučel pomocí sms jeden euro-kádr mající v současné době trochu problémy s vysvětlením deset milionů tam , deset milionů onam a zase byl ochvíli VESELO !

Pak si zase Ti nejdokonalejší co se odkazu Sv. Petra týče vzali d osvých překoncilních švestek, že výbůchy na Blízkém východě proti svým souvěrcům / byť ortodoxním a tudíž z jejich pohledu heretickým / nenechají jen tak a chtěli opruzovat u Svatého Václava !
Jak ale známo, náboženský establisment naší planety tvoří kromě Petrských i stoupeni Mohamedovi a to hlavně i vyznavači Jahveho, začal litý boj - jak na To, aby se vlk nažral, koza zůstala celá a přitom neulpělo podezření na těch třetích, že si občas proti těm prvním také  ti a tam přisadí !

Nesměli bychom býti zemí Švejků a odkazu Kafkova,aby to nakonec nedopadlo tak, že původní organizátoři utřeli nos, režii převzali jejich udajně vnitřně zednářští bratři ve víře a u celého vcelku roztomilého divadla asistovali vykuci liberální větvě silně sionistického ražení !!!

Mezitím Ti sice bez myšlenky, ale mající v názvu Národní myš... měli neskutečnou radost, že spravedlnost doběhla jednoho, který před mnoha lety se o ně otřel.......

Jako by toto vše evokovalo jednoho apoštola z jinak provařené university města výborného zásaditého piva a ten se rozhodl konat !!!!!!!!!!

Čas od času mu jeden trumpeta snažící se dokázat za každým světovým děním přítomnost kožených zástěr a fešáků původem od Mrtvého moře  zaslal něco plemiky !!!

Zřejmě ouplnou náhodou toho využil jak se ex post vyjádřil věčný kibic -kibuc ONDRA - manipulátor - , který "zneužil" důvěry  apoštolovi a zaslal vcelku výbušnou materii ! Dotyčný apoštol - člověk nezákeřný, přímočarý a silně vstřícný - tuto uveřejnil a zase malér !

Je snad až neuvěřitelné, že člověku - který věnuje toliko sil a prostředků v boji proti paranoickým představám jiných se děje toliko téměř -paranormálních jevů - a přitom tento člověk dle vlastních slov patří ktěm, kteří mají patent na jedinečný výklad evangelia !!!!
A happy -end .....,trumpeta - která tak ráda / na / stáž/í/ vše dementovala a jinak idiocií jí přímo signifikantní vyzvala k bdělosti ,čestnosti a úderu !!!
Ten oklamaný model - o kterém všichni tuší proč a jak vše zinscenoval - zase kvičí o potřebě věci vyšetřit / otázkou je, zda tou věcí by neměl býti samotný MODEL / a formou upejpaného se blíží či je spíše zase k tomu, k čemu .byl trefně nedávno přirovnám - tj. EMILII ČUBÍKOVĚ, kter átak dlouho pokoušela OSUD pokrytectvím a licoměrností, až zvokla ouplně !

Svět je rád klamán a já jsem se vcelku dobře týden bavil zhovadilostmi výše uvedených !!!
Začínám rozumět tomu, proč si Stvořitel vybral tuto zemi jako ateistickou či spíše svěřil víru EXOTůM !!!

Žádné komentáře:

Okomentovat