Počet zobrazení stránky

pátek 4. února 2011

Bulvarizující přístup a ideologická idiocie- to je bohužel malér všech NNN !

 Nic než národ


Kronus Jaroslav prostřednictvím uživatele Jiří Langer

www.prvnizpravy.cz
‎> Topolánkova vláda vyměnila příležitosti pro české výrobce a exportéry za pochybnou blízkovýchodní misi.

Před 2 hodinami · · · Sdílet


    • Kronus Jaroslav V tomt očlánku je zajímavý - alespoň - pro mne jiný moment. Ani bych neočekával, že lidé ta ktrochu s bulvarizujícím viděním světa ho postřehnou .....
      Před 2 hodinami ·

    • Kronus Jaroslav
      V aktivitách ve prospěch sionistického státu komě koní Havlovy stáje viz výše figuruje i madam Hybášková , Ano je to to politické neviňátko, které se pokusilo v rámci jejího projektu EDS propašovat do Evropského parlamentu, aby zde posílil...a sionistickou kliku, která není zrovna moc silná - respektive EP je k Izraeli zdrženlivější, než by si sionisté v Evropě přáli !!!!
      Ono to také vyplývá z článku viz - výše - zájmy Francie jsou trochu bohatší než apriorní poskakování u Zdi nářků....
      Zobrazit více

      Před 2 hodinami ·

    • Kronus Jaroslav
      V celém tomto předivu pak určitě by neměla zapadnou iniciativa hamižného Cyrila, který se snažil protlačit tuto fešandu coby leadryni př iposledních parlamentních volbách - domnívám se, že se jednalo o organizovanou akci některých filosemit...ských kruhů- odchodem Kalouska a vznikem TOP 09 ovšem Lidovci voličsky propadli a zatím se i Hybášková ztratila formálně veřejnosti z očí !
      To že je královsky postaráno o Ni i jejího manžílka- ONO stačí si vyhledat miliony transferované na jejich nesmysly pro Agenturu na začlenování r-c etnika či jiné spolky a výsledek se dostaví !


Žádné komentáře:

Okomentovat