Počet zobrazení stránky

středa 9. února 2011

stručně, jasně, srozumitelně

Předmět: Re: zaslání
Datum: 9.2. 2011, 17:26 - dnes v 17:26
 

Dobrý den,

děkuji pane Hučíne za krátké a srozumitelné info. Moje sdělení bylo neodvislé od všeho, co lze označit za osobní interes či jiné možné pohnutky vedlejšího ražení.
Byla to pouze osobní reflexe našince, který dnes pozoruje svět vlastním rozumem a nedpodléhající manipulativní demokracii si našel svoje místo v české společnosti roku 2011 !
S pozdravem Kronus Jaroslav


> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: <vladimir.hucin@seznam.cz>
> Předmět: Re: zaslání
Předmět: Re: zaslání
Datum: 9.2. 2011, 15:50 - dnes v 15:50
 

Vážený pane Jaroslave,
se zájmem jsem si přečetl Váš dopis a rád bych s jeho obsahem seznámil naši pobočku Konfederace politických vězňů. Já nyní mám plno práce s vyřizováním nezbytných formalit kolem dědictví a chvílemi nevím kam dříve. S Vašimi názory souhlasím.
S pozdravem Vladimír Hučín Přeposlaná zpráva:
Od: Ordonanc 91.marškumpanie
Předmět: zaslání
Datum: 8.2. 2011, 16:54
;-)
Dobrý den pane Hučíne,

dovoluji si Vám napsat menší sdělení , ke kterému mne vedlo oznámení zveřejněné na webu pana Skopala - též Přerováka !
Jelikož z důvodů duševní hygieny a silnému se ohrazení proti společenskému dějí bojkotuji streamová media jak tištěná, tak elektronická , dozvěděl jsem se,že jste se dočkal velké satisfakce za svoje postoje - by´t nemá tato právní či dokonce rehabilitační rozměr !
Ony cesty Boží jsou opravdu nevyzpytatelné a dle mého soudu jste se dostal do postavení - kdy Vás kdejaký slouha mocných nebude moci ponižovat tím - zda bude zkoumat eventuelní nárok na sociální dávku, zda Vaše dcera může to či ono atd...
Víte, asi před více jak dvou a půl rokem jsem psal úvahu o Obětech sametu, kde jste figuroval na čtvrtém místě - před Vámi co do pořadí byli M.Dolejší , ing. Sprušil J., Petr Cibulka a Vy. Za Vámi byla ing. Hromádková - snažil jsem se na základě veřejných pramenů zdokumentovat zlo-vůli mocných ,kteří přesně jako jejich ideoví soupotníci z tzv. první republiky likvidovali každého, kdo stál v cestě za jejich ambicemi,hledání pravdy či ztížení úkolů- které jim byli coby v mnoha případech vlivových osob zahraničních velmocí svěřeny či za které jenom brali peníze !
Dokonce jsem si tehdy vybavil příběh, který jste coby důstojník BIS rozkrýval, kdy Vlastenecká liga byla obviněna účelově z hanobení židovského hřbitova kdesi na Moravě. Já byl v té době členem VL v Praze a vzpomínám si,jak tehdejší vedení tut ověc těžce neslo a jak mobilizovalo všechny dostupné prostředky k obhájení cit vlastní i celé organizace !
To že stáli v pozadí celé hanebnosti krypto-bolševické organizace, které potřebovali navodit atmosferu tzv. zmáhajícího se fašismu jste sám zdokumentoval a asi nebude náhoda, že v paralerním soudním procestu -krypto/komunistické organizace zvané HOST proti VL tuto zastupoval dnešní předseda Ústavního soudu .
Veme-li si člověk v potaz fakt, kdo byla matka tohoto muže a jak byl zmizen jeho synáček poté, když byl zadržen pražskou policí při demolování výloh Mc-Donald - ta kraději přemýšlet jenom potichu !!!!!!!!!
Myslím , že jste tak trochu na zcestí. Ono posílení Vašeho majetkového statutu a tudíž získání velké míry nezávislosti může vést k posílení snah dovést Váš soukromý boj do konce !
Nebo také člověk může všem ukázat symbolicky zadní část těla a vše svoje úsilí intelektální a finanční k výchově a studiu dcery a připravit ji coby člověk - který bud moci svým úsilím a talentem se připravit na boj či jsoucno a tímto třeba implicitně pokračovat ve Vašem odkazu !
Závěrem prosím jenom jedna zdánlivě   nesouvisející informace - prvním náčelníkem VKPR lži-legendy zvané TGM byl generál Husák. Když zjistil, s kým vším má tu čest, odešel ze služeb státu a až do roku 1938 se věnoval ředitelování v jedné zbrojovce či spíše muničce !
V roce 1938 je chvíli členm vlády, za protektorátu se podílí na odboji, je vězněn, v letech 1945-8 se drží v ústraní a za komunistů uvězněn!
Když za ním tuším někdy v roce 1925 přichází delegace TGM zlikvidovaných generálů tvořená Gajdou, Gibišem a Konopáskem a vyzývají ho ke spolupráci na projektu NOF, vyslechne je a vyrazí s nimi dveře - vědom si toho, proti komu se vlastně začínají topořit a vědom si asi i jisté svoji vnitřní stability !

S pozdravem

Kronus Jaroslav - Kolín8-)

Žádné komentáře:

Okomentovat