Počet zobrazení stránky

sobota 12. února 2011

Kluci jedni sakramentští - Oni nedají pokoj......

aneb jak říkali SOKOLOVÉ - tužme se !

Don Carlos
Pane Bartoši,
gratuluju, máte tady opravdu přátele na úrovni. Teď ještě zbývá, abyste si tady s tím nacistickým trollem vyměňovali telefonní čísla pro svoji gay seznamku. Ale víte co? Toho trolla Kronuse Vám srdečně přeju a garantuju Vám, že z Vašeho blogu udělá za pár dní neuvěřitelnou žumpu, nezbavíte se ho a ztratíte i ten zbytek lidské důstojnosti, kterou Vám mohl někdo přiznávat. Ale možná si s pánem rozumíte, inu, dělejte, jak myslíte, svůj k svému, že?

Váš komentář čeká na schválení.
Muž titulující se coby Don Carlos se vykasal opravdu mistrným kšaftem ….., ONO vykuku je sice pravdou, že v jednoduchosti je krása,ale ONA nesmí míti mentální – jinak je člověk ihned členem klubu Ukecan z Rokycan !
Ohrazji s proti slovyu gay- ONo znamená voně překladem člověk velice štastný, bohužel já většinou Bratrstvo duhových slipů viděl v podobě velice tragickomické, smutné, ožralé a zfetované !
Co se týče Vámi předpokládané žumpy – Mám velice doboru paměť a vím, že existuje jedna kreatura, která občas něco kvikne o šoufkování !
Pominu-li fakt, že v moment, když ji řachne ve švestce, tak by udělala lépe, kdyby si šoufek dala na hlavu místo do ruku a chtěla tzv. šoufkovat.
Ono to většinou dopadne tak, že kromě neskutečné smrdutého odéru kolem NI poleje sama sebe a pak neví, kam se schovat, aby nebyla na “ obtíž “ !
Lidskou důstojnost nepřiznávají lidské individualitě dle přirozeného práva sebestředná individua Vašeho typu, ale ONA jim je dáno od Stvořitele – to těžko Váš agnostický mozek pochopí a já Vás tím nebudu ani obtěžovat !
Jinak mnoho pohlavní svěžesti a i trochu zdrženlivosti – připomíná te mi zajíce, který si zakládá na velikosti údu, ale bojí se potkat samici !
Pokaždé když ji potká, úd se mu / Úde / postaví, nahrne se mu do něho všechna krev a z odkrvení mozku on OMDLÍ !
Přeji hezký den ÚDE hnutí Pravdy, lásky a bratrské pomoci !

Žádné komentáře:

Okomentovat