Počet zobrazení stránky

středa 9. února 2011

První zpráva a já.............


Dobrý den pane Bartoši,
ne že bych se do Vás v duchu teze Bratrstva duhových slipů zamiloval / tj. Ahhhhhooooojj, bbbbrouku - prašššššššttíím Tě kabeličččččččččččkou /, ale jste velice solidním mediem - respektive Vaše tvorba pro moje švejkování !
Po vyhotovenení Vašeho zpřesněného seznamu výtečníků Bratrstva pravdy, lásky a bratrské pomoci - tj. bratří ložových, jejich kámošů, exponemtů vlivových či pozičních, užitečných idiotů apod. si pod dalším drobným výstřikem Ukecan z Rokycan její nohsledi "postěžovali", že opět se na ně nedostalo !
Hlavně kuliferda zvoucí se Ondra opět hýkal ..., On ani Věrka nepostřehli, že už součástí seznamu a dokonce mezinárodního jsou !
Přeci všichni víme a to velice srozumitelně, co značí "seznam" upevněný na každých dveřích s písmeny OO - chcete-li dvěma NULAMI !
Je jenom náhoda -že výše dvě uvedené Nuly jsou odpadem blogerského prostředí v ČR a mnou nastíněný seznam tvořený dvěmi 00 je místem, kde se "ukládá" odpad z trávicího traktu !
Je také pravdou, že ten druhý odpad je pro sociálně-biologické prostředí zvané příroda velice prospěšný, u toho druhého opravdu nevím a ani nechci domýšlet !
Jinak pokoušel se vzíti do prádla lidi kolem současného presidenta jeden zastupitelský kandrdas a asi i politický pošuk - mešuge v dresu knížecí družiny na Praze 10 .
Toho si vemu do prádla časem a mám pro Vás dárek od jednoho exilanta roku 1948 - ale vždy něco za něco a já se ozvu !

Žádné komentáře:

Okomentovat