Počet zobrazení stránky

sobota 5. února 2011

Zaslání smějící se bestie !!!!

Předmět: zaslání - zpětná vazba
Datum: 6.2. 2011, 08:02 - dnes v 08:02
 

;-)

Servus orgáne přímo ctihodný,

považuji tak trochu z rozmaru a ještě více coby koncesionář a stálý posluchač Radio-journalu a ČT-2 a 6 Vám něco sděliti formou zpětné vazby.
Tuto lze považovati z hlediska komunikace sice za názor, ale nikoliv hodnocení a bude rád, když z tohoto úhlu pohledu bude na toto pohlíženo !
Nelze upřít ČRo, že vstřebává mnoho bývalých kandrdasů reportérského řemesla, kteří získali ostruhy v komerčních mediích a po odplynutí generačních projevů typu COOL, IN a Crazy jsou dnes dle mého sodu výtečnými pracovníky medií - například výtečný pan Veselovský, velice mne potěšila paní Lucie Výborná - jejíž působení na Frekvenci 1 jsem považoval za OMYL , lze kvitovat i činost paní Sedláčkové - ačkoliv ONA je v kontextu výše uvedeném vyjímkou !
On ovšem každý proces má nejenom svoje plus, ale také mínus či dokonce vyjímku potvrzující pravidlo !
Tím druhým je například v podmínkách ČT figura s jménem Drtinová. Tento relikt  spacákové revoluce je opravdu tragedií televize udajně veřejné, která svým podkuřováním kruhům bývalého zeměpána připomíná spíše dům veřejný pod kuratelou Palcátníka !!!
Byl by v tom čert, aby se i v podmínkách ČRo nevyskytl obdobný případ , který ovšem přišel z komerční televize. Mám na mysli jistou pí. Volfovou a její krásně debilizující pořad děti Vám to řeknou .........., čert vem ta děcka ve věku 4-9 let, které žvaní tu o vztahu kluka a holky, tu o korupci apod ! Manipulace pod rouškou svobody dítěte a jeho emancipace skrývá tak ohromný prostor, že by bylo asi na odbornou studii této zhovadilosti v podání již jmenované !

Nemám ve zvyku nikdy přeceňovat dětičky těch, kteří kdysi byly pojmem a ONA jejich děcka nezverná budou vždy těžit z toho, že tu maminka dobře zpívala a dědeček byl výtečným hercem ! Mne jde trochu o něco jiného ? !

To že nám t oděti řeknou, o tom nepochybuji - ONo stačí zorganizovat akci typu přemluv bábu v podání dvou ne zcela v páteři rovných individuí a dějí se věci !
To že pak Ti, kteří přemlouvali oxidují před MŠMT s mávátky a hrají si na dospělé, když zjistí, že budou cálovat VŠ studium je jenom následek jejich blbnutí , za které také musí nésti odpovědnost !
Já mám spíše na mysli fakt, kdy  z hrůzou vedení státu a reprezentace společnosti zjištuje, že nám zde vyrostla generace kšiltů a kapucí, která nám toho sice už řekla hodně, ale neumí ani odpovědět na základní maturitní otázky, pozdravit a sundat čepici při vstupu do místnosti a když už mává maturitním vysvědčením - tak si ho může akrorát uložit vedle toaletního papíru na WC - ono jinou formální ani hmotnou hodnotu nemá !
Já si jenom vzpomínám na tragicky zesnulou paní Haničincovou či pana Brodského, co všechno uměli vymyslet pro děti - to třeba asi nechtěně pomijím třeba paní Havelkovou atd !
Nehodlám dále nic řešit či rozvíjet dále svoje TEZE ! Zde bych svoji zpětnou vazbu ukončil !
S pozdravem      

Kronus Jaroslav

3 přiložené soubory
skenovat0027.jpg
skenovat0027.jpg - 12,35 kB
Zobrazit  |  Uložit
Image1.jpg
Image1.jpg - 81,41 kB
Zobrazit  |  Uložit

Baner_KC.gif - 20,74 kB
Otevřít  |  Uložit

Žádné komentáře:

Okomentovat