Počet zobrazení stránky

sobota 5. února 2011

Utlučte je pane starosto jejich vlastními argumenty !

Předmět: zaslání - drobné info
Datum: 6.2. 2011, 08:49 - dnes v 08:49
 

:-))

Dobrý den pane starosto,

jako člověk držící se mimo všechny politické šarvátky typu černo-bílý / rozuměj v pojetí šedá je teorie, barevná strom života / jsem nijako aktivně nezasahoval do děje či dějů, kterých jste se stal protagonistou !
Jelikož ale ctím biblické - býti strážcem svého bratra a už mne vysloveně sere intelektuální či spíše pseudointelektuální teror internetového hnoje jménem Romea a žvanění holčičky - která ani netuší ,ale je přesvědčena že VÍ / Kalibová / dovolím si Vám dát informaci !
Kdejaký zoufalec se snaží vaše vyjádření o r-c přivandrovlacích ze SR usazených ve Vašem napasovat utilitárně na ten či onen paragraf TZ !
"Zbijte " je jejich vlastními zbraněmi a donu´tte, aby si naběhli sami na jimi nastavené vidle - které jim akorát vytrhnete z ruky a nastavíte "šikovně " Sám !
Při diskusi na théma česk-neměcké ohledně vinny či nevinny jim podobní, kteřína Vás utočí rádi používají tezi - ne všichni Němci byli nacisté, ale všichni nacisté byli Němci !
M.Zeman ve svoji silně sionistické orientaci to dokonce modifikoval, že ne všichni muslimové jsou teroristé, ale každý terorista je MUSLIM !
Co nevinně zformulovat tezi pro Vaše město, že ne všichni R-C jsou zločinci, ale ti o kterých jste mluvil pod tlakem událostí jsou R-C ???
Prosté, že ??? Přeji hodně zdaru při bojích s těmi, kteří v životě nic nevytvoří,ale nadělají mnoha ZLA s přesvědčením, že jsou mesiáši !  

Kronus Jaroslav

3 přiložené soubory
skenovat0027.jpg
skenovat0027.jpg - 12,35 kB
Zobrazit  |  Uložit
Image1.jpg
Image1.jpg - 81,41 kB
Zobrazit  |  Uložit

Baner_KC.gif - 20,74 kB
Otevřít  |  Uložit



na začátek
Vaše emaily zabírají 0,61 MB z Vaší 10 MB schránky. Zapnout neomezenou schránku.
Obsazeno 6%
Copyright © 1996 - 2011 Seznam.cz, a.s. - Nápověda a kontakt - R

Žádné komentáře:

Okomentovat