Počet zobrazení stránky

pátek 4. února 2011

Hroší kůže, kachní žaludek a nevábná fyzionogromie !!!!!

 
Picture
Kronus Jaroslav prostřednictvím uživatele Tydlifidli.tk
Jí toho asi nevadí více, já ji dnes trochu polechtám i skrze její evangelické "kamarády ", kteří na rozdíl od proklamovaného hnojiště vědí, že evangelizace je posláním a ne agitací !!!!!

pro-zivot.pise.cz
Jsem pasák prostitutek. Některým z mých holek je teprve čtrnáct let. Byly do země propašovány nelegálně a nedomluví se zdejším jazykem. Jsou to moderní otrokyně, odsouzené k tomu, aby byly den co den znásilňovány svými "klienty". Je tu nějaký

před několika sekundami · · · Sdílet


    • Kronus Jaroslav
      Like
      Be the first to like this post.
      Jedna odpověď

      1.
      ...


      na Únor 4, 2011 na 11:04 am | Odpovědět Dotaz




      Pane Bartoši,



      jako droj zajímavostí k pochopení mnoha je článek bezesporu zajímavý. Jelikož ale asi víte, že pro mne svět české politiky neexistuje v černo-bílém paradigmatu Havel versus Klaus, i když intuitivně spíše straním – zatím- světu současného presidenta bych spíše uvítal reakci na Vám zaslané potkávání moji osoby s lidmi občas blízkému bratrstvu duhových slipů.



      Nemusíme ji zveřejnit / to záleží na Vás /,ale dnes chci pokračovat dalším zamyšlením na téma – moje setkávání se světem českých evangelíků a odvodit z toho kromě jiného, že “ Ondra a Věruš“ jsou v tomtop světě pouze anomálií neřku-li jistou formou kanálie !



      Děkuji za info !
      Zobrazit více


Žádné komentáře:

Okomentovat