Počet zobrazení stránky

neděle 6. února 2011

Neodchází, ale bojuji..........v rámci možností !!!!!


Před 21 minutami · · · Sdílet

  • Toto se líbí uživateli Stephan D. Mc Neal.

    • Kronus Jaroslav Když tak přemýšlím o celém výše uvedeném humbuku, který má silně racionální jádro a byl velice ambiciozně nastaven,PR připraven a upozornil na to základní - tj. že na finanční zdroje respektive veřejné finanční toky v oboru zdravotnictví si může sahnout kdejaký landknecht včetně parazitů nejhrubšíhozrna, bezskurpulozních hovad a niemandů všech odstínů, jeno mne lékaři samotní !
      Před 17 minutami ·

    • Kronus Jaroslav
      To že dnes je situace taková, že obě strany přesvědčené o své pravdě jsou v zásadě v koních a jediným momentm jejich návratu v podobě přijetí kompromisu je neskutečná ješitnost obou stran je zřetelno přes všechny velkohubost všech zůčastněn...ých více jak zřetelno !
      Ponechám stranou výstřiky jednoho svazáka ze strany Svobodnýchtypu - vše zprivatizujte a jednoho agitátora z brněnské tlupy Modrých strak - Paulczynského - chce to nějakou železnou lady !
      Výron senátora Jůlinka je mimo můj myšlenkový horizont - já se k tomuto oslovi ještě dostanu......
      Zobrazit více

      Před 12 minutami ·

    • Kronus Jaroslav
      Lze ve veřejných zdrojích a pramenech dohledat, kolik stovek miliard proteče veřejným zdravotnictvím. Soukromí lékaři - ač specialisté či praktici si v kombinaci trhu a mírně regulace svoji pozici našli a není zde žádných problémů, soukromé... kliniky, kde se platí casch za různé upravy očí, břicha, koz apod také v principu fungují bez problémů !
      Co ale funguje přímo excelentně je spojení právě uvedeného Julinka a jeho kašpárka zvaný Cikert s lidmi jako je bývalá jeho náměste kŠnajdr, který uměl velice rafonovaně a drze přesměrovat velkou část toků farmacetuickým firmám, ředitelé FNs PKl zase měli svoje kulichy a to je dokola !
      V tomto podivném národním socialismu se nějak vytratil moment, kterému prof. zelený / toliko nenáviděný zdejšími krypto-komunisty v hávu neoliberálů / říká, že balík peněz zůstane jenom balíkem dokud ho nezačne zušlechtovat lidský kumšt a práce !
      Jinak řečeno - ne julinkovsko-šnajdrovské tlupy a jejich mírnější oranžkovské variace, ale dobře zapalcený lékař a team primářův je alfou a omegou celého stavu věci - rozuměj řešení !
      Ano, nemocničtí lékař idlouho ostrouhávali, byli i otloukánky a jednou ten pohár přetekl. Bohužel přišla ekonomická krize s ní spojené fiskální úspory a tento moment slouží mnoha politickým prasatům jako ideologický bič na lidi - kteří na rozdíl od jejich prasečích ksichtíků a vypasených břich včetně plných kont jejich kámošů dnes a denně léčí - nikolv svoje mindráky, ale zdraví občanů ČR !
      Zobrazit více

      Před 3 minutami · · 1 osobaNahrávání...

Žádné komentáře:

Okomentovat