Počet zobrazení stránky

čtvrtek 10. února 2011

facebook


  • Odebrat příspěvek
    Před 57 minutami · · · Sdílet

      • Kronus Jaroslav Nevím, co jinak tohoto vcelku váženého muže vedlo k podobným úvahám - pane doktore, vy opravdu věříte, že česká společnost kromě soustavného lhaní, kradení, vlezdovství ,jánabráchismech a hledání všude nepřítele kromě jí - že opravdu zvedne svoje zadky do pulitrů, televizí, hypermarketů a OC a půjde si udělat pořáde ks mocnými ?
        Před 52 minutami ·
      • Kronus Jaroslav Nenechte se vysmát - Ono není horší vlády, než národa - který si ji volí a každý národ má takovou vládu- jakou si zaslouží !
        Punktum !
        Před 51 minutami ·
  • Odebrat příspěvek
    Před 2 hodinami · · · Sdílet

      • Kronus Jaroslav Přiznání - Doznání - druhý název znají možná lidé trochu historicky vzdělaní jako titul knihy jednoho židovského intelektuála, který tak dlouho snil a blouznil o socialismu - že mu ho málem syfilifitk, truhlář a kluk z Karlína roku 1929 Gottwald nechal vychunat na šibenici jako jeho 11 - podruhů a pobratinců !
        Před 2 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav
        Já se plně Doznávám k následujícímu - čeští nacionalisté / mezi kterými jsem se pohyboval téměř 19 let a některým jsem ukázal cestu z bludiště / jeden byl nyní mírně pochválen za svoji noticku samotným presidentem / mne ozačují za dobytka ...- který prý velebí české Cikány-Romy, straní bývalým českým Němcům a dokonce chválí i bývalé komunisty !
        Jedna taková to přijice mi dokonce vmetla do tváře, že jse mhluboko klesl, když jse mse veřejně přiznal k tomu- že i obecní metař může býti člověkem ryzího charakteru .....
        Skupinak potapaných filosemitů - dnes zas opruzující v dresu ČCE a spíš než evangelíky připomínající evangelikály / tj. protestanské sionisty / mne označuje za rasistu a nácka !
        Pr očeského maloměštáka jsem zase Blázen !
        Zobrazit více
        Před 2 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav
        Já nikomu nic vyvracet nebudu - první to nemají lehké, druzí zase trcohu pijí a Ti třetí - Ono se stačí jenom nezaujatě koukat !
        Nakonec velice dobře situaci vystihl ideolog Nové levice v ČSSR a pozdější exilant prof. Sviták- když konstatova...l : Jsou -li USA Zemí neomezených možností, potom ČR je Zemí omezených nemožností ! Punktum !Zobrazit více
        Před 2 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav A k čemu - že se vlastně přiznávám- že nikomu nic nevyčítám / ona nevědomost hříchu nečiní / a že se nehodlám moc měnit !
        S úsměvem jde vše lépe a obličeji, který je za´tatý - zaříznutý jako spodní prádlo v zadku Nic neřeší !í
        Před 2 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav Značku tepublikánů jsem použil proto, že ač jsem jim dnes hodně vzdálen - ta ktím dávám jasně najevo, co si o mnoha věcech v ČR včetně jejich protagonistů myslím !
        Před 2 hodinami ·
  • Nedávné aktivity
  • Nedávné aktivity
  • Jelikož v ČR je třeba vše dotahnout k absurdním koncům, tak NAVRHUJI - aby tato idiocie měla následné rozuzlení :
    tn.nova.cz
    Skupina českých aktivistů přišla s návrhem, který okamžitě rozpoutal vzrušené debaty. Navrhli, aby se pražské ruzyňské letiště jmenovalo po bývalém americkém prezidentovi, a symbolu zhroucení komunistických režimů ve východní Evropě, Ronaldu Reganovi.
    Před 7 hodinami · · · Sdílet

      • Kronus Jaroslav Ustanovit výbor, jehož čestným předsedou bude Luft-jarda Tvrdíků a členy třeba Ti, kteří dnes onanovali na téma Reagan v senátu !
        Před 7 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav e ale nutno se připravit na to, že napráklad u jednoho musí občas visážista se hodně snažit , aby nepobuřoval opilecký gesichten páně v dresu Modré straky a u jiných zase sice dosti ztloustli jejich krčky pamatující stranické schůze a svazácké pitky - ale u jednoho nejméně je do dnešního dne patrna jizva z jím nošené kravyty SS-M, na které si tolik zakládal !!!!
        Před 7 hodinami ·
  • Odebrat příspěvek
    Před 11 hodinami · · · Sdílet

      • Kronus Jaroslav
        Je to sice už mimo pamětový horizont Kolína, ale já se k této události vrátím skrze zážitek starý asi 14 dní !
        Je to asi rok a půl, kdy jeden místní šohaj za patřičné medializace tj. kvikotu streamu vyhlásil akci Vajíčko pro Parobuka !
        Ony se... věci pak trochu zvrhly ale věci šly svým životem a jak to tak bývá v naší roztomilé zemi - My nic - Ny muzikusové !
        Předvolební kampaň při volbách do VÚSC mne insprivoala k nápadu, že akci Vajíčko pro Paroubka dokončim a také v tomy smyslu jsem zasla e-mail zdejšímu Pressu !
        Ten ho otiskl bulvarizujícm způsobem a dále se mne nikdo na nic neptal ! Já to tedy nechal tak jak si to zevně okolí nastavilo a jednal jsem !
        Opatřil jsem jeden kus vejce domácího , k tomu 2 plátky slaniny a spolu s drobností pro děcko pana Paroubka jsem toto odevzdal s patřičným komentářem na zdejší vedení filiálky ČSSD - Lihový dům jse m informoval e-mailem !
        Tímto jsem vše považoval za skončené - jednou mi ale život připravdil setkání, kdy jsme se dozvěděl, že při návštěvě dr. Dráta a jeho exibici ve Futuru byla zdejší policie na nohou - ono prý od blázna se dá čekat cokoliv !
        Zobrazit více
        Před 11 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav
        Že si mne občas lidé demonizují - je jejich starost, že mne ale podceňují je jejich mínus. Jestli někdo čekal, že budu po Kolíně běhat s vajjíčkem / mne stačí, že chodím s těmi svojemi /. tak je mi ho trochu líto a že z toho plyne zbytečná ...práce pro jeho podřízené - za to opravdu nemohu !
        Přeji hezký den !
        Zobrazit více
        Před 11 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav
        Je to asi 14 dní, kdy jsem zaslechl, že jedna zdejš ífirma nabízí práci, která by odpovídla mému zdravotnímu stavu a sociílní roli.
        Poslal jsem e-mail, za 3 dny mi vedoucí pracovník zaslal vyrozumění, že personalistka tehdy a tehdy se mnou p...rovede pohovor !
        Jaké bylo moje překvápko- když mi dotyčná šohajka sdělila, že je velice podivné, že člověk mého věku používá zvláštní e-mail a znění a že nestojí o žádný pohovor !
        Opáčil jsem ji též e-mailem, že je divné znění jejího mailu a má-li mne za blázna, já ji za slepici / vše stylizováno latentně / !
        Zavolal jsem tedy pracovníku - který ji uložil patřičnou povinnost a vyžadoval vysvětlení - on po prověření začal reagovat velice zvláštně - téměř až pansky, tak jsem se opatl, zda nebude lepší, když se stavím osobně a rozříkáme si to z oč ído očí . Začal pěnit, predikovat rvačku a mluvil i o střelbě. Já mu pouze odsekl, žev civilozované společosti je akorát střílí dobytek a zavěsil jsem !
        Asi za hodinu mi došel e-mail od majitele společnosti, který asi pochopil, kam původně bouře ve sklenici vody zašla a diplomaticky věc uzavřel !
        Já už nereagoval, ač tam byla implicitní výzva ! Snad vysvětlil či vysvětlí personalistce - která zřejmě ve chvilkové prostomyslnosti ani nedomyslela,co by mohlo následovat, kdyby podobnou zhovadilost zaslala někomu, kdo patří ke skupině ši skupinám obyvatel ČR, kteří se těší nadměrné ochraně právní, morální i ideologické !
        Ona antidiskriminační zákon je svině paní "chytrá " !
        Jinak čest vaší práci !
        Zobrazit více
        Před 11 hodinami ·
  • Odebrat příspěvek
    Před 12 hodinami · · · Sdílet
    • Toto se líbí uživateli Peter Ferényi.
      • Kronus Jaroslav Dobré jitro - když jsem vstával, tak pes -kámoš dělal téměř mrtvého. Sotva jsem začal mu připravovat žrádlo, tak ožil takovým způsobem, že blahé paměti ministrně spravedlnosti Kovářová při pohledu na Kama-sutré se tetelící blahem byla jenom nevinnou hrou na spokojenost !
        Před 12 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav Dneska mám v plánu vyhotovit krátkou noticku o licoměrnosti lokálních mocných, kteří jsou dosti "nemocní" a jsou přesvědčeni- že je tomu tak u druhých, velice vážnou materii o vzrůstajících silách temnot a pak jeden článeček o velice sebevědomén panu zastupiteli z okraje Prahy !
        Před 12 hodinami ·
  • Nedávné aktivity
  • Odebrat příspěvek
    Před 22 hodinami · · · Sdílet
    • Toto se líbí uživateli Peter Ferényi.
      • Kronus Jaroslav
        Mladí Češi podceňují bezpečnost při nakládání s penězi, ukázal průzkum Raiffeisenbank
        raha - Lidé ve věku 18 až 25 let méně kontrolují účtenky z pokladen, při placení v restauracích
        si častěji nechávají odnést kartu
        z dohledu a velmi často nem...ají heslo do internetbankingu bezpečně uložené. Vyplývá to z průzkumu, který ve středu zveřejnila Raiffeisenbank.

        Lidé ve věku 18 až 25 let méně kontrolují účtenky. Pouze 43 procent mladých si podle průzkumu hlídá, jestli pokladní částku nenaúčtovala dvakrát a jestli odpovídají ceny
        . Naopak generace jejich rodičů (45 až 55 let) je v tomto o poznání pečlivější. Účtenky kontroluje 65 procent z nich.
        Zobrazit více
        Před 22 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav
        Protestuji - jak může někd otak nestydatě tvrdit, že Mladí a neklidní jsou nezodpovědní !!!!
        Nesmysl- oni jsou pouze kreativní a inovativní a akorát se jim to vymyká z rukou !!!!!!!!!!
        Jedině co se jim nevymkne je nástroj na onanii apod !!!!!...!!!!iZobrazit více
        Před 22 hodinami ·
  • Odebrat příspěvek
    Před 22 hodinami · · · Sdílet

      • Kronus Jaroslav K petici Reflexu se připojil i Blesk. Vládo, neustupuj lékařům, vyzývá
        Před 22 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav To že protěžovan Kuliši z Homolky mají o bčasi pod kulichem, to ještě zkousnu ....
        ake že by poživacům potravy Blesk občas něco blesklo hlavou - to je prostě vyloučeno !
        Před 22 hodinami ·
  • Odebrat příspěvek
    Před 22 hodinami · · · Sdílet

      • Kronus Jaroslav
        Musel odejít z ČSSD kvůli násilí, teď je zpátky ve straně

        Karel Vrba, který odešel v prosinci 2009 z řad ústecké ČSSD poté, co se v médiích objevily informace, že byl v minulosti dvakrát odsouzen například za loupež nebo ublížení na zdraví, ...je zpátky ve straně. Na dotaz Práva to ve středu uvedl člen krajského výkonného výboru ústecké soc. dem. Roman Houska.Zobrazit více
        Před 22 hodinami ·
      • Kronus Jaroslav Někdy si opravdu říkám- zlatí komunisté !!!!!!!!!!!!!
        Před 22 hodinami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat